IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    както казах винаги има невярващи

Аз за да казвам че 18 -20 е нормално мога да го докажа, а ти за 15 просто си гледал в тавана и казваш че е много
    Нормалното е 10, при 12 започваш да е оглеждаш, а при 15 да те няма.......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      ОПссс, започнаха да се появяват скритите лимонки.....
      ПЕ 18-20 било нормално.....И от девет планини вода да докараш, това е вредно за борсата...
      Над 15 е репер за "беж лиско, да бягаме....."
      както казах винаги има невярващи

Аз за да казвам че 18 -20 е нормално мога да го докажа, а ти за 15 просто си гледал в тавана и казваш че е много

Коментар

• ОПссс, започнаха да се появяват скритите лимонки.....
        ПЕ 18-20 било нормално.....И от девет планини вода да докараш, това е вредно за борсата...
        Над 15 е репер за "беж лиско, да бягаме....."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Какво чакаш в Турция?
          30-50% за няколко месеца. това е най-евтиния развиващ се пазар в момента. Опасността е ако политическата криза се разрастне, което лично аз го смятам за слабо вероятен сценарии.

Коментар

щом и ти се избичи - тръгват нещата!
            Вече има фундаментални причини за растеж и то и през експанзия на оценките - което е най-сладкото защото става бързо с много и за относително дълго време.

миналата година растежа бе само защото през 2012 бе паднал доста. Сега вече идва истински оптимизъм. Няма кризи на хоризонта от доста време - икономиките в ЕС почват и те да растят. Американския тейпъринг реално не предизвика нищо - само където толкова време плямпаха за него.

Народа е свикнал с ПЕ 10-12 и с ПБ под 1, но това не са нормални коефициенти. за България нормалното ПЕ е към 18-20 ако се гледа номиналния растеж на потенциалния БВП. А това предполага ръст на Софикс от 100% и то може да се случи за много кратко време, аз консервативно го слагам това развитие за две години, но като гледам днешните растежи може да стане и за една година. И на ПЕ 20 пак няма да е скъпо.

разбира се нагласите няма да се променят за месец два - пазара и да расте винаги ще има достатъчно хора които ще смятат че се е надул, че е скъп и така нат. И тези хора ще продават - но по някое време ще са продали - и ще гледат от страни как другите печелят. И пак ще влязат като дадат допълнителна газ на пазара.

Ето и днес расте - но на повечето хора им се струва нереално, нещо измислено, една част очевидно са продали. Постепенно обаче пазара ще свикне с новите нива, може да стане и през корекция, може и през консолидация, но ми се струва че най-вероятно е просто през фази през които растежа е по-бавен.

така че следващите година две ги виждам като 2013, но на стероиди

Коментар

Райфата и Уникредит днес къртят! Какво чакаш в Турция, Равновесие?
              Last edited by tony1975; 07.01.2014, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                За утре лично аз очаквам продавачите да се дръпнат и ръста да бъде смекчен до известна степен просто защото няма нормални оферти продава. ще се запази така няколко дена с умерени ръстове и умерени обороти до като на някой не му издържат нервите и започне да обира от предлагането и тогава лудницата ще почне още по--силна.

Коментар

• За утре лично аз очаквам продавачите да се дръпнат и ръста да бъде смекчен до известна степен просто защото няма нормални оферти продава. ще се запази така няколко дена с умерени ръстове и умерени обороти до като на някой не му издържат нервите и започне да обира от предлагането и тогава лудницата ще почне още по--силна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    до следващата тенджера под налягане!
                    като вземе да се търгува пазара на П/Е 30 или 40 ще му мислим за тенджери. Това отговоря на софикс към 1500 - 2000 спрямо печалбите на компаниите към момента - така че едва ли това балонизиране ще се случи близките две години.

Коментар

• мисля, че утре ще се охлади ентусиазмЪ

Коментар

• Само да не излезнат пак темите - каква кола, часовник, къща или яхта заслужава великият спекулант на БФБ.....

пп Щото да не си показваме посраните гащи за последните 4-5 години.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          1250 сделки ...!!!
                          Това дали се е случвало досега ..?
                          Над 1000 сделки - само в най-добрите дни миналата година. Беше по същото време
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            не се излагаи с Х5 бе батя направо на Х7 се качвай
                            За мен i8 моля
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Голяма лудница днес момчета!
                              Някой е пуснал стадото бизони да вилнее!
                              И нямаше как, вече нямаха удържане, толкова време само рият с копита на едно място
                              Портфейла ми се взриви като доходност тия два дни При консервативни преоценки свети на +17% от нач. на годината. Ще се купува Х5-ца явно... мисля заслужих си я

Съдбата обича смелите!
                              не се излагаи с Х5 бе батя направо на Х7 се качвай
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• 1250 сделки ...!!!
                                Това дали се е случвало досега ..?

Коментар

Working...
                                X