IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Успешна седмица!!! Като гледам форума е масово за по сериозна корекция. Всички пак са продали на върха и сега ще купуват на новото дъно

Аз пък не виждам защо падането на комунистите и турците да е лоша новина Мисля че една силна десница е по добре за страната. Както и да е, успех на всички!
    Ако форума масово е с очаквания за по-дълбока корекция най-вероятно няма да се случи .
    Успешна седмица на всички .

Коментар

• Май наште се договориха с американците спират южен поток и правителството остава на власт.Сутринта коментариите по телевизиите бяха в този род.

Коментар

Успешна седмица!!! Като гледам форума е масово за по сериозна корекция. Всички пак са продали на върха и сега ще купуват на новото дъно

Аз пък не виждам защо падането на комунистите и турците да е лоша новина Мисля че една силна десница е по добре за страната. Както и да е, успех на всички!
        Разбира се ,че е по добра ,за тези който са партиина хранилка в тези партии...
        Ако не си разбрал кадровия потенциал но ГЕРб и РБ....през периода ...2009-12 г. , излишно е да пишем....и то при положение ,че съберат 121 депутати в което не вярвам......
        ккато не вярвам ,че ГЕРб е дясна партия....

Само положението ,че от икономическия екип на ГЕРб ,няма жиФ финансист и икономист....трябва да ти светка лампичката....
        Всички говореха за избори , а сега гледат като изтресени....
        почнаха да пишат за финансов колапс...
        това са новите опорни точки-..
        Тази теза и затварянето на Южен поток ,ще свали доверието в страната... други ден ще бъде свален реитинга и последния западен инвеститор ще се изнесе...
        Пък ти си пиши ,колко е добре борсата в периода 2009 -12 г....
        пак ще си останем ние....100 спекуланти и по 5 сделки на час...

Коментар

+1
          тази корекция много флегматична ми се струва че ще излезе.....тези дето много се ослушват може и да не се вредят с изгодни артии
          Не е Препоръка!!!

Коментар

• http://www.investor.bg/imenata-na-bi...nteres,173790/

Коментар

• Успешна седмица!!! Като гледам форума е масово за по сериозна корекция. Всички пак са продали на върха и сега ще купуват на новото дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Рейтинговите агенции кога ще се изказват? Мерси!
                Ментата каза в петък.

Коментар

• Хайде успешна седмица на всички! Стискам Ви палци да изкарате много пари! Не се притеснявайте, съсредоточете се и всичко ще се получи!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    съвсем се съмнявам...като гледам как започна спада и колко фино политиците се прегрупират.......далеко съм от мисълта за по-съществен спад...поне според мен...като се сетя какво беше февруари миналата година сега е "нежна революция" с елементи на романтичен привкус...
                    спад кой знае на софикс като индекс до към 450 да,но на ликвидните позиции отиват си на дъната няма как.ще питате е как така на дъната си а софикс няма да е 250 а 450.ами много лесно.скъпите акции на софикс няма да ги бутаме надолу а леко нагоре и работата готова.

Коментар

• Рейтинговите агенции кога ще се изказват? Мерси!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        Фино е, досега един зъб няма изваден, ама кампанията и прегрупирането сега почват
                        е да гледахме ги вече тези сериали...само където миналия Февруари имаше натиск от народа и повечето политици се държаха като ощипани госпожици
                        да видим сега как ще го измъдрят....мисълта ми е че нещата ще минат доста по-бързо и леко за БФБ и затова трябва да си набавим желаните артии докато още е време(докато водата е още мътна)
                        Last edited by orakula; 08.06.2014, 21:02.

Коментар

съвсем се съмнявам...като гледам как започна спада и колко фино политиците се прегрупират.......
                          Фино е, досега един зъб няма изваден, ама кампанията и прегрупирането сега почват
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

съвсем се съмнявам...като гледам как започна спада и колко фино политиците се прегрупират.......далеко съм от мисълта за по-съществен спад...поне според мен...като се сетя какво беше февруари миналата година сега е "нежна революция" с елементи на романтичен привкус...
                            Абе каквото дойде.Кеш има и артии имам.Квото дойде.Сега хубаво време за море да има.

Коментар

• http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
                              Тия форсират много яко. Дано двигателя им издържи на оборотите още няколко месеца - и да пренесат малко от ентусиазма насам
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Ще видим какво ще стане но аз лично не бих се учудил ако почти заличи ръста от януари и февруари.

Коментар

Working...
                                X