IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Аз съм доста лонг тука. И хич да не беше мръднало пак щях да си цоцам дивидентите, кой ти дава ей така почти 12%
    Що да кеширвам рано рано след като много по Х може да се направи.

Инак според записките ми 62 % от профита на портфейла ми е кеширан и 38% все още нереализиран.
    Аха, ясно .... Аз щото съм малко тъп и задавам тъпи въпроси.... Стари хора са ми казали, че печалбата е печалба тогава и само тогава, когато си кеширал. Всичко останало е "хартиена печалба". Вервай ми, изпитал съм го на гърба си. И аз през 2007-ма бях с шестцифрена "печалба" при това без ливъридж. Та мисълта ми е да бъдем по-внимателни с изявленията от сорта "изкарах еди колко си" .....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Днес няколко ИП по позициите на трибуквената корпорация ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Голяма лудница днес момчета!
        Някой е пуснал стадото бизони да вилнее!
        И нямаше как, вече нямаха удържане, толкова време само рият с копита на едно място
        Портфейла ми се взриви като доходност тия два дни При консервативни преоценки свети на +17% от нач. на годината. Ще се купува Х5-ца явно... мисля заслужих си я

Съдбата обича смелите!
        Батя кой купува ако си кеширал напоследък?

Коментар

• Здравейте,

Бях позабравил тази тръпка ...
          Аз лично се освободих от 1/3 от портфейлите ми в Зрънчо и ЦКБ, чакам подходяща цена и за привилегированите на ХИМ ....

Ситуацията много ми напомня на януари миналата година, мисля че имаше някаква допълнителна възможност за преоценки и в първите дни на новата година.

Честито на именяците!

Успех на всички оцелели инвеститори на БФБ!

Поздрави!

Коментар

• Голяма лудница днес момчета!
            Някой е пуснал стадото бизони да вилнее!
            И нямаше как, вече нямаха удържане, толкова време само рият с копита на едно място
            Портфейла ми се взриви като доходност тия два дни При консервативни преоценки свети на +17% от нач. на годината. Ще се купува Х5-ца явно... мисля заслужих си я

Съдбата обича смелите!

Коментар

• почва се помпане

Има риск управляващите да стигнат до нов заем

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Без да нарушвам всеобщия оптимизъм искам да попитам - какво имаш предвид под "...изкарах една прилична пенсия...."? Кеширал ли си?
                Аз съм доста лонг тука. И хич да не беше мръднало пак щях да си цоцам дивидентите, кой ти дава ей така почти 12%
                Що да кеширвам рано рано след като много по Х може да се направи.

Инак според записките ми 62 % от профита на портфейла ми е кеширан и 38% все още нереализиран.

Коментар

• netware5 всичкото спекулант ще е продало на върха, сега точно никой ама никой не продава
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ииии да бе той днеска е именник. честито на ванковците . да жулнат по един бял пелин за здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      АЙ СТЮГА БЕ

Иван Костов: Нацията загива
                      Ако има предвид братчедите си - не е непременно лоша новината

Поздрави на всички ИВАНовци !
                      Да са живи здрави и късметлии.

Баш 2-ма си имам и аз у дома

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        И аз тъй
                        Таквози не ми се бе случвало. За 5 часа изкарах прилична пенсия за цяла година без да правя нищо. А деня не е свършил.
                        Ако и другите са така...мани мани
                        Без да нарушвам всеобщия оптимизъм искам да попитам - какво имаш предвид под "...изкарах една прилична пенсия...."? Кеширал ли си?
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• какво става бе хора?
                          Хима пробил 2 лева, а Инса пак е над левче?!?!

Коментар

• АЙ СТЮГА БЕ

Иван Костов: Нацията загива

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Аз се намирам на Седмото небе, за вас незнам
                              И аз, обаче имам работа за целия китайски народ и не съм свършил нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                И аз това следя - отдавна не бях виждал трицифрен брой сделки по основни позиции.
                                Та къде викате че се намираме на оная прословута графика
                                Аз се намирам на Седмото небе, за вас незнам

Коментар

Working...
                                X