IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
    До момента има към 950 сделки. Това май много отдавна не се беше случвало.
    И аз това следя - отдавна не бях виждал трицифрен брой сделки по основни позиции.
    Та къде викате че се намираме на оная прословута графика
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      И аз тъй
      Таквози не ми се бе случвало. За 5 часа изкарах прилична пенсия за цяла година без да правя нищо. А деня не е свършил.
      Ако и другите са така...мани мани
      Другите сме по-зле....
      Изкарахме по прилична годишна заплата ...мани, мани.....

Коментар

• 513 май го пипнахме .хубаво е и 538 ама едва ли ще стане тъй лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          К'во става!?
          И аз тъй
          Таквози не ми се бе случвало. За 5 часа изкарах прилична пенсия за цяла година без да правя нищо. А деня не е свършил.
          Ако и другите са така...мани мани

Коментар

• прецакан. как сте

Коментар

• К'во става!?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Ти от 5% на колко планираш да ги увеличиш на БФБ ?
                Те са 10% в България - ами не, не ги увеличавам като процент от портфейла ми, то същата фаза е навсякъде в Европа. Днес почти всичко ми расте навсякъде имам само една на минус всичко друго е по 2-3% нагоре. България я намирам за по-рискова така че нормално да очаквам по-сериозни ръстове тук, иначе няма да си заслужава и десетте процента.

Това което промених последните дни е че от по-стабилни минах на по-рискови
                Last edited by ravnovesie; 07.01.2014, 14:56.

Коментар

• До момента има към 950 сделки. Това май много отдавна не се беше случвало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Така е, пазара ни е вече в фаза яка алчност. Вече има един пример, който намалява страха - миналата година януари и тази година като нищо ще надмине ръстовете от миналата година.
                    Ти от 5% на колко планираш да ги увеличиш на БФБ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      От скромния опит които имам утре ще е по-зле за желаещите да се качат на влака а той вече се набра
                      Така е, пазара ни е вече в фаза яка алчност. Вече има един пример, който намалява страха - миналата година януари и тази година като нищо ще надмине ръстовете от миналата година.

Коментар

• От скромния опит които имам утре ще е по-зле за желаещите да се качат на влака а той вече се набра

Коментар

• Ситуацията прилича на ...
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Голям оптимизъм в темата

Аз обаче си оставам умерен оптимист.

Въпреки че миналата година пак бях умерен оптимист (10-20% на Софикса) той ме изненадата двойно и тройно.

А дано и сега да е така.

Коментар

• Може да са нашите институционални. Повечето подържат доста нисък процент на акции, ако се съди от промяната в цената им. А при бичи пазар това си е кофти положение. Пропуснаха ръста миналия януари, ако пропуснат още една година и вече ще е срамно.

Коментар

• Като гледам как се изкупува всичко читаво на пазара, явно са дошли "хамериканците"!
                                Е крайно време беше!

Коментар

Working...
                                X