IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Боката минава във втора глуха,защото американците го казват,дълбока резерва.
    Между другото съм разговарял с хора които го познават и всички казват ,че е много
    страхлив,въпреки мъжкарското си излъчване.
    В момента е на спявка в щатите....
    задай си въпроса ..защо...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Никой няма да даде възможност на Боко да твори .
      Боката минава във втора глуха,защото американците го казват,дълбока резерва.
      Между другото съм разговарял с хора които го познават и всички казват ,че е много
      страхлив,въпреки мъжкарското си излъчване.

Коментар

А ДАНО ........................

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          братле сещаш се тройната предна коалиция кога бсп и дпс като стана софикс 1900.... след това хубавия бойко и софикс 250.откакто станишев взема властта софикс дръпна със 100% до 615-620.сега пада защото има реална възможност за бате боко.сещай се какво става ако вземе властта и коланите около вратлето не само на нас а и на фирмите

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Единствените читави икономисти за момента виждам зад Реформаторския блок. Ама какво си правите сметка без кръчмаря не знам, той ББ като се гушне сега с ДПС и Цензурата и гледайте мача. То като сега де, без особена разлика, единствено че тези се конфронтират с Европа и ни спират фондове и т.н., а ББ поне такъв проблем няма.
            Тези икономисти ЗАД Реформаторския блок са ясни .

Покажи обаче тези отпред ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Небето пада и всички ще фалираме Хайде стига

Кои са видните икономисти на червените и турците и какво са направили? Аз не се сещам за добри кадри и някакви позитивни промени Меко казано слаби политици!

Не съм политически пристрастен към нито една от сегашните партии!
              братле сещаш се тройната предна коалиция кога бсп и дпс като стана софикс 1900.... след това хубавия бойко и софикс 250.откакто станишев взема властта софикс дръпна със 100% до 615-620.сега пада защото има реална възможност за бате боко.сещай се какво става ако вземе властта и коланите около вратлето не само на нас а и на фирмите

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Единствените читави икономисти за момента виждам зад Реформаторския блок. Ама какво си правите сметка без кръчмаря не знам, той ББ като се гушне сега с ДПС и Цензурата и гледайте мача. То като сега де, без особена разлика, единствено че тези се конфронтират с Европа и ни спират фондове и т.н., а ББ поне такъв проблем няма.

фондовете са 2%... а следващата комисия ,не се знае на кой ще е ....
                нещо Юнкер ще го ритнат....
                П.П. Кой икономист виждаш в Рб...

Коментар

• Единствените читави икономисти за момента виждам зад Реформаторския блок. Ама какво си правите сметка без кръчмаря не знам, той ББ като се гушне сега с ДПС и Цензурата и гледайте мача. То като сега де, без особена разлика, единствено че тези се конфронтират с Европа и ни спират фондове и т.н., а ББ поне такъв проблем няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Правителството е пътник. Няма външна сила, която може да задържи едно нелигитимно управление, което няма обществена подкрепа. Когато малцинството насила налага волята си на мнозинството говорим за диктатура. Това е единствения начин да останат на власт. Американска подкрепа за открита диктатура е практически невъзможна.
                    тук е икономически форум и полит пропаганда не приемаме...
                    Тази глупост дс нелигитимното правителство , и диктатурата можеш да го пееш някъде другаде ,където ценза е под 4 клас...
                    Ама на теб ,толкова ти е акъла..
                    пусна няколко мнения от друг написани и сега ни зомбираш в правата идея...
                    Тук става въпрос за мойте пари а не за парите на Борисоф....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Правителството е пътник. Няма външна сила, която може да задържи едно нелигитимно управление, което няма обществена подкрепа. Когато малцинството насила налага волята си на мнозинството говорим за диктатура. Това е единствения начин да останат на власт. Американска подкрепа за открита диктатура е практически невъзможна.
                      Това последното не е вярно !

Реджеб Таип Ердоган !

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                        Небето пада и всички ще фалираме Хайде стига

Кои са видните икономисти на червените и турците и какво са направили? Аз не се сещам за добри кадри и някакви позитивни промени Меко казано слаби политици!

Това ,че не виждаш ,това не значи ,че няма...
                        Орешарски и чобанов си вършеха работата....колко и да не ти се вярва....
                        борсата се качваше ,защото икономиката тръгна нагоре и бизнеса имаше сигурност........
                        Кажи ,кой ще дойде в икономическия епип на ново правителство..посочи имена...
                        без костов разбира се....

Коментар

• Небето пада и всички ще фалираме Хайде стига

Коментар

Май наште се договориха с американците спират южен поток и правителството остава на власт.

Коментар

Ако форума масово е с очаквания за по-дълбока корекция най-вероятно няма да се случи .
                              Успешна седмица на всички .
                              Ти дръж петрол ,че не се знае...при другите....

Коментар

Май наште се договориха с американците спират южен поток и правителството остава на власт.Сутринта коментариите по телевизиите бяха в този род.

коментарите бяха в следния дневен ред...
                                От една страна ДПС е предател и пълна изолация след изборите ,от друга страна БСП тотален разгром при Станишев ,трета искаме задължително гласуване ама не сега...
                                Искат изболри ,но никой не е готов за тях...
                                Ако съм на мястото на Орешарски ,вот на доверие и ново правителство без ДПС ,да видим тогава какво ще стане... дали ще го подкрепят.....

Коментар

Working...
                                X