IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    Тези спадове сме ги гледали вече и ги знаем че са от ден до пладне....ама то за песимистите чашата винаги е наполовина празна...но какво да се прави "разни хора-разни идеали"-както е казал А.Константинов
    Ще видим какво ще стане но аз лично не бих се учудил ако почти заличи ръста от януари и февруари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Поуплашиха се и сега се питат дали ще продължи спада.
      Тези спадове сме ги гледали вече и ги знаем че са от ден до пладне....ама то за песимистите чашата винаги е наполовина празна...но какво да се прави "разни хора-разни идеали"-както е казал А.Константинов

Коментар

няма ли оптимисти тази вечер или всички свалиха гарда...
        Поуплашиха се и сега се питат дали ще продължи спада.

Коментар

няма ли оптимисти тази вечер или всички свалиха гарда...
          Отпимистите са спокойни. Песимистите да му мислят.

Коментар

• няма ли оптимисти тази вечер или всички свалиха гарда...

Коментар

• Монти то май доста репа гръмнаха сега

Коментар

• А за това какво ще стане в близко време...
                Имаме си трол ,малко по надолу ..колко е лошо да се качи борсата с 70 %.... при едно правителство и колко ще е добро ,когато падне при друго правителство...да се надяваме ,че няма да е с толкава..70 %...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Монти, най-вероятно има по-печелившо отиграване от това да не продаваш нищо и пълниш лека-полека с кеша, но мен ме е страх от една поговорка:
                  "Хитрата сврака - с двата крака", та имам предвид, че съм особено предпазлив от това, заради някакви 10-15% да рискувам да си остана изцяло на кеш и после да се боричкам наново по бидовете
                  Ако компании като БФБ, Трейдинга, Бреф и т.н. паднат с над 30% ще имам пропуснати ползи, но вярвай ми ще взема пари оттук-оттам и ще бъда щастлив, та ако ще и Барека да ни управлява.
                  Не давам на никой съвет...
                  Влезнах в кръгова отбрана...
                  Държа няколко акции с някаква надежда за бъдещо качване с малко ,останалите ги разкарах...
                  Ако ще и златни депозитарни разписки да падат ,аз не купувам в шит акците..
                  Няма такава борса ,да се вдига в политическа криза за месеци напред..освен ако е била в икономичедска криза и спад на капиталовия пазар с до 50 % и във фактически фалит.......
                  Пари се печатат ,но не и у нас...
                  това забравяте...
                  какво ще стане ,когато свършите кеша...питайте тези от 2009г...
                  Георги ,внимавай с репата....
                  Поздрави и на двамата...

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                    Верно е, толкова беше лоша тази коалиция, че борсата се качи само със 60-70% в нейния диапазон на управление - 1 година
                    Нищо - е сега ще дойде Буда и ще ти покаже една хубава коалиция - която ще е някъде минус 60-70%, да се надяваме поне да не е за 1 година, че тогава лошо Той вече веднъж го е правил 2009-та, що да не го направи пак
                    И с какво точно беше добра тази коалиция?

С реформите които направи или с ниските нива на задлъжнялост на държавата, които успя да запази?

Май за борсата беше по-важно начело да са управляващи с които "the фирмите" да правят лесен бизнес, а не такива дето ще вкарат ред в тази държава.

Коментар

• Цитат: "Жалко за опорните! И UA газа e договорен и туристи ще има,Путин не се сби с Обама и призна Порошенко, а кризата освети „рубладжиите" пред US".

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Това си е твое решение, която и да е коалицията, ние сме член на ЕС и ще се съобразяваме с това!
                        Между другото тази коалиция едва ли бе най-добрата за борсата - БСП-ДПС-АТАКА
                        Верно е, толкова беше лоша тази коалиция, че борсата се качи само със 60-70% в нейния диапазон на управление - 1 година
                        Нищо - е сега ще дойде Буда и ще ти покаже една хубава коалиция - която ще е някъде минус 60-70%, да се надяваме поне да не е за 1 година, че тогава лошо Той вече веднъж го е правил 2009-та, що да не го направи пак
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Истината е, че с това бясно печатане на пари НАВСЯКЪДЕ по света, дори инвестицията в БГ акции (на качествени компании) няма алтернатива!
                          С останалата част от поста ти напълно съгласен.
                          И тук си прав по принцип НО...не на тия цени и мултипъли. Поне не и за мен - аз съм контрарник и си търся дъната. Що да купувам нещо си сега когато ще мога поне двойно по евтино като му дойде времето.
                          Дори и за спекула не стават с тая проклета ликвидност...
                          БГ тъй наречената държава, бизнес и мажовци са прекалено рисково нещо та да ги купувам на РЕ 15-20 чи и отгоре, па били и те ( уж) качествени. Ще си чакам next blood on the streets.
                          Затова на бфб си останах само с 3, а отатък вече х 10 толкова артии.
                          Там винаги имаш под ръка ( дори и при сегашните ол тайм хайс) поне дузина добри акции на годишни/многогодишни дъна, които си заслужават. И са си ликвидни.
                          Що да се зоря и да пълня гушата на някой мажо тук плащайки му трабантчето на цената на мерцедес, когато света е пълен с промоционални мерцедеси на цената на трабантче...

Коментар

• Истината е, че с това бясно печатане на пари НАВСЯКЪДЕ по света, дори инвестицията в БГ акции (на качествени компании) няма алтернатива!

Всичко друго е просто подарък за инфлацията.... и грехота към нас самите...

Аз определено съм в отбора на бидовете...

Хубав уикенд на всички!
                            И не му се плашете на Бюрека и прочее.... "Мурафетите" на Хитър Петър и Андрешко бързо лъсват като свински м.... в кочина...

Разбира се - мнанието ми НЕ Е ИНВЕСТИЦИОНЕН СЪВЕТ... Умните пари нямат нужда от съвети!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              А хората са го казали ..дойде ли май ,продавай всичко... и влизай септември...
                              Монти, най-вероятно има по-печелившо отиграване от това да не продаваш нищо и пълниш лека-полека с кеша, но мен ме е страх от една поговорка:
                              "Хитрата сврака - с двата крака", та имам предвид, че съм особено предпазлив от това, заради някакви 10-15% да рискувам да си остана изцяло на кеш и после да се боричкам наново по бидовете
                              Ако компании като БФБ, Трейдинга, Бреф и т.н. паднат с над 30% ще имам пропуснати ползи, но вярвай ми ще взема пари оттук-оттам и ще бъда щастлив, та ако ще и Барека да ни управлява.
                              Last edited by 15%; 07.06.2014, 13:27.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Е, то и аз имам някои дървета в портфейла, ама кво да правя...

Коментар

Working...
                                X