Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Konsultant
Днес няколко ИП по позициите на трибуквената корпорация ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГоляма лудница днес момчета!
Някой е пуснал стадото бизони да вилнее!
И нямаше как, вече нямаха удържане, толкова време само рият с копита на едно място
Портфейла ми се взриви като доходност тия два дниПри консервативни преоценки свети на +17% от нач. на годината. Ще се купува Х5-ца явно... мисля заслужих си я
Съдбата обича смелите!
Коментар
-
Konsultant
Здравейте,
Бях позабравил тази тръпка ...
Аз лично се освободих от 1/3 от портфейлите ми в Зрънчо и ЦКБ, чакам подходяща цена и за привилегированите на ХИМ ....
Ситуацията много ми напомня на януари миналата година, мисля че имаше някаква допълнителна възможност за преоценки и в първите дни на новата година.
Честито на именяците!
Успех на всички оцелели инвеститори на БФБ!
Поздрави!
Коментар
-
Голяма лудница днес момчета!
Някой е пуснал стадото бизони да вилнее!
И нямаше как, вече нямаха удържане, толкова време само рият с копита на едно място
Портфейла ми се взриви като доходност тия два дниПри консервативни преоценки свети на +17% от нач. на годината. Ще се купува Х5-ца явно... мисля заслужих си я
Съдбата обича смелите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБез да нарушвам всеобщия оптимизъм искам да попитам - какво имаш предвид под "...изкарах една прилична пенсия...."? Кеширал ли си?
Що да кеширвам рано рано след като много по Х може да се направи.
Инак според записките ми 62 % от профита на портфейла ми е кеширан и 38% все още нереализиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙ СТЮГА БЕ
Иван Костов: Нацията загива
Поздрави на всички ИВАНовци !
Да са живи здрави и късметлии.
Баш 2-ма си имам и аз у дома
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз тъй
Таквози не ми се бе случвало. За 5 часа изкарах прилична пенсия за цяла година без да правя нищо. А деня не е свършил.
Ако и другите са така...мани маниHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз се намирам на Седмото небе, за вас незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИ аз това следя - отдавна не бях виждал трицифрен брой сделки по основни позиции.
Та къде викате че се намираме на оная прословута графика
Коментар
Коментар