If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ко речи
Ти кога би се зарадвал - когато ти дадат кредит за 10 г. на 3% или на 30% лихва?
И сигурно правят този акт, за да ни помогнат да излезем от кризата по-скоро
Боли ма Фафлата за цената на кредита. Не е толкова голям, че да ни натовари кой знае колко.
Предпочитам да имаме висок ръст на икономиката и да изплащаме дълга по 5%, отколкото да имаме мижав 1% ръст, и то я го има я го няма, и да плащаме 3% лихва.
Щото като имаше ръст, плащахме стотици хиляди лева данък печалба годишно. Пък сега не плащаме данък печалба. Или е колкото да не е без хич.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Други гледам се радват на "ниската" лихва по облигациите. Какво радостно има в това? Според мен това означава, че тези които дават парите не разчитат на скорошно излизане от икономическата криза.
Ко речи
Ти кога би се зарадвал - когато ти дадат кредит за 10 г. на 3% или на 30% лихва?
И сигурно правят този акт, за да ни помогнат да излезем от кризата по-скоро
Вярно, че по това време доста народ е "напред" с алкохола, ама па някои разправят смешки.
Държавата да инвестирала трите милиарда лева в акции на БФБ и за нколко месеца щели да се утроят?!?!?!
Държавата да вземе дълг и да го изиграе на комар????
Че що тогаз не подберат 10 добри покерджии и да ги пратят в Лас Вегас да играят с държавни пари?
Щото шанса да спечели от такава "инвестиция" май е по-голям отколкото игра на БФБ.
Други гледам се радват на "ниската" лихва по облигациите. Какво радостно има в това?
Според мен това означава, че тези които дават парите не разчитат на скорошно излизане от икономическата криза. Говоря за света и Европа в частност. А като има криза и няма ръст на икономиката, то 3% са си 3%, а не НУЛА, както ако ти стоят в баМката. Че дори ЕЦБ да ти взема отрицателна лихва.
Трите процента са държавно гарантирани! При очевидно продължаващата стагнация това си е супер. Де и ние да имахме стотина милиарда да ги дадем на 3%...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ти да не мислиш че те кой знае колко повече знаят бъдещето - и те не го знаят. Набутвали са се и ще продължават да се набутват в още много лоши сделки.
Съгласен съм, но в тях са парите и могат да ни удавят с тях! След днешния аукцион, за мен те ни казват - пари в момента има колкото искате! А на БФБ мисля всички разбираме какво се изтъргува днес и в Петък - "бъдещата липса на пари" .
Всичко е ала бала. Много приказки за разни врътки.
Гърция, Кипър, Испания, Португалия някой спомня ли си, в какво реално ужасно положения бяха ( особено Гърция ) и какво стана......... пият си уискито и всичко е наред.
А ние бяхме обявени за остров на финансовата стабилност по време на кризата.
Така че...... гледайте световното и си пипайте оная работа.
На някои хора са им много големи устите и омразата.
Гърчетата имаха ликвидна криза от 300 милиарда, ама взеха, че се оправиха нещата.
Равния, дават ни големите 1,5 млрд. Евра за 10 г. при 3,05. Вярваш ли, че ТЕ допускат да се развият сценариите на Б.Б. и Кутев /хора, задължително за съд!/?
И друго - колко още биха дали за 1% повече , за да се "спасим от катастрофата"
Ти да не мислиш че те кой знае колко повече знаят бъдещето - и те не го знаят. Набутвали са се и ще продължават да се набутват в още много лоши сделки.
Или ще се осъществят или няма да се осъществят. Кой би могъл да знае - все пак говорим за чисто психологически ефекти - а при тях точните прогнози са невъзможни.
Равния, дават ни големите 1,5 млрд. Евра за 10 г. при 3,05. Вярваш ли, че ТЕ допускат да се развият сценариите на Б.Б. и Кутев /хора, задължително за съд!/?
И друго - колко още биха дали за 1% повече , за да се "спасим от катастрофата"
Да, може да има още спадове, но тези сценарии, които се въртят в главите на мечките няма да се осъществят.
Или ще се осъществят или няма да се осъществят. Кой би могъл да знае - все пак говорим за чисто психологически ефекти - а при тях точните прогнози са невъзможни.
Днес закрепиха пазара, утре ще е интересно кой ще окаже по-силен натиск.
Да, може да има още спадове, но тези сценарии, които се въртят в главите на мечките няма да се осъществят. Поне аз така разчитам днешния аукцион на дълга ни
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
а защо не допускаш че и купувачите и продавачите не са едни и същи хора имитиращи търговия и бутащи цените накъдето трябва.......ЕЙ МНОГО НАИВНОСТ ИМА ТУКА
Не е възможно- трябва да имат много пари ... милиони, милиони ...дори хиляди
Следващите дни ще разберем
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Не, имам предвид банките, които ни дадоха близо 1 500 000 000 Евра за 10 г. при доходност 3,05%. Нека апокалиптиците да кажат защо са го направили
тази новина посочва едно-страната ви е стабилна казано на кратко.е да ама утре на база тази новина пак отиваме на долу и на накупилите на 600 софикс акциите им остават в тях.целта е никой да няма причина да продава до примерно 400 софикс.е тогава ще ви кажат друго......това борсовата игра е голяма работа.нищо не е препоръка за покупко продажба
Коментар