IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    а защо не допускаш че и купувачите и продавачите не са едни и същи хора имитиращи търговия и бутащи цените накъдето трябва.......ЕЙ МНОГО НАИВНОСТ ИМА ТУКА
    Хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
      Утре UP
      не е сигурно но със 1-1.5 % може.дето му казват-----2 назад една напред-----тя целта си идва дали бързо дали полека няма значение но при всички случаи по бързо отколкото като катери

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Днес закрепиха пазара, утре ще е интересно кой ще окаже по-силен натиск.
        а защо не допускаш че и купувачите и продавачите не са едни и същи хора имитиращи търговия и бутащи цените накъдето трябва.......ЕЙ МНОГО НАИВНОСТ ИМА ТУКА

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          БОЙ ПО ДЪНОТО ДО ПРОБИВ - И В ПОНЕДЕЛНИК ..... Г......З
          ...НЕ......Т ..... ХЕ.....Й
          inta53, ако ще псуваш, псувай като мъж!
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Мноооого точки .... нищо не разбрах ..... баси май съм прекалил в Кръчмата ....
            Life won't wait for you.

Коментар

нищо не се знае вече в тоя цирк, каква е програмата за утре

Първата половинка беше изпълнена очакваме продължението и запълването на празно...слова
              Last edited by inta53; 27.06.2014, 22:09.

Коментар

Всичко изглежда много режисирано,но купувачи има, един тънък лаф и покупките
                се усилват.Три милиарда лева чудеса могат да направят в даден момент и ако
                позициите се утроят стават 9,но може и да се лъжа.

Коментар

Коментар

Ич ми не дреме...

Коментар

• Днес закрепиха пазара, утре ще е интересно кой ще окаже по-силен натиск.

Коментар

Утре UP
                        поживьом увидим

Коментар

• Утре UP

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Не, имам предвид банките, които ни дадоха близо 1 500 000 000 Евра за 10 г. при доходност 3,05%. Нека апокалиптиците да кажат защо са го направили
                            Направиха го, защото знаят че Генерала идва. И тогава ще има финасов ред, дори и с цената на 50 лв. максимална месечна пенсия. Лошото само, че го няма Дянков и възстановяването от пеевщенита и доганщината ще продължи малко по-дълго.
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Не, имам предвид банките, които ни дадоха близо 1 500 000 000 Евра за 10 г. при доходност 3,05%. Нека апокалиптиците да кажат защо са го направили
                              Мен лично ме притесни това http://scrap-bg.com/10197/ но е изтеглен проекта на ЗИД ма ЗУО от комисията в НС за прецезиране на проблените текстове за физическите лица.Иначе не ми се мисли

Коментар

Някой му е трябвал кеш и е продал кво толкова те учудва

Коментар

Working...
                                X