If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
а защо не допускаш че и купувачите и продавачите не са едни и същи хора имитиращи търговия и бутащи цените накъдето трябва.......ЕЙ МНОГО НАИВНОСТ ИМА ТУКА
не е сигурно но със 1-1.5 % може.дето му казват-----2 назад една напред-----тя целта си идва дали бързо дали полека няма значение но при всички случаи по бързо отколкото като катери
Днес закрепиха пазара, утре ще е интересно кой ще окаже по-силен натиск.
а защо не допускаш че и купувачите и продавачите не са едни и същи хора имитиращи търговия и бутащи цените накъдето трябва.......ЕЙ МНОГО НАИВНОСТ ИМА ТУКА
нищо не се знае вече в тоя цирк, каква е програмата за утре
Всичко изглежда много режисирано,но купувачи има, един тънък лаф и покупките
се усилват.Три милиарда лева чудеса могат да направят в даден момент и ако
позициите се утроят стават 9,но може и да се лъжа.
Не, имам предвид банките, които ни дадоха близо 1 500 000 000 Евра за 10 г. при доходност 3,05%. Нека апокалиптиците да кажат защо са го направили
Направиха го, защото знаят че Генерала идва. И тогава ще има финасов ред, дори и с цената на 50 лв. максимална месечна пенсия. Лошото само, че го няма Дянков и възстановяването от пеевщенита и доганщината ще продължи малко по-дълго.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Не, имам предвид банките, които ни дадоха близо 1 500 000 000 Евра за 10 г. при доходност 3,05%. Нека апокалиптиците да кажат защо са го направили
Мен лично ме притесни това http://scrap-bg.com/10197/ но е изтеглен проекта на ЗИД ма ЗУО от комисията в НС за прецезиране на проблените текстове за физическите лица.Иначе не ми се мисли
Коментар