If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам сега оборота от Петък - близо 15 млн. с над 3000 сделки
Преди тази дата си мислех, че поне на БФБ, участниците са по-финансови грамотни от бабите с лошите спомени и не се поддават така лесно на глупаво стадно чувство .
Явно и там сме се събрали от кол и от въже
Зависи кои!Примерно от коловете са продавали,а от въжетата са купувалиКои са глупаците
Гледам сега оборота от Петък - близо 15 млн. с над 3000 сделки
Преди тази дата си мислех, че поне на БФБ, участниците са по-финансови грамотни от бабите с лошите спомени и не се поддават така лесно на глупаво стадно чувство .
Явно и там сме се събрали от кол и от въже
Аз имам един въпрос. За депозитите има ФГВБ и те са гарантирани до 100000 евро, а какво става с парите на борсовия посредник и съответно на неговите клиенти (демек ние) ако обслужващата му банка бъде затворена? Те гарантирани ли са по някакъв начин?
Акциите са на наше име, там проблеми няма, по отношение на парите, не държа пари в посредника.
Не е точно тека, при тях инстинкта за самосъхранение най-работи / визирам сегашната ситуация/, ако сгафят народа ще ги измете. На това можеш да заложиш на 100%. Тека, че кожите са им скъпи. Няма да има изненади.
И какво от това?Да не би да не са грешали и друг път?Какво направи народа ? Нищо!!!
Аз имам един въпрос. За депозитите има ФГВБ и те са гарантирани до 100000 евро, а какво става с парите на борсовия посредник и съответно на неговите клиенти (демек ние) ако обслужващата му банка бъде затворена? Те гарантирани ли са по някакъв начин?
Според Маиският Календар края на света започва с периода на началото на следващата седмица.Не са конкретизирали обаче годината
Абе не знам дали ще пукнем ,ама във въздуха наистина се усеща мириса на насилие
и кръв.Достатъчно е човек да влезе в някой кръчма и да се ослуша какво си говорят
хората,а те са гладни и освирепели,не вярват на никого и са отчаяни.
Ако от понеделник не тръгнем нагоре или поне не се движим в рейндж с дъно около 515-520 (на което залагам аз), то по-добре да се забрави за акции за по-дълго време. Тогава под въпрос е основният тренд на БФБ. Мисля, че това връщане в петък от 495 на 515 бе последната надежда за така дълго прокламирания възходящ основен тренд. Не го ли задържим, считам вече за неуместно да говорим за корекция.
Напълно съгласен, същите разбирания имам и аз.
Пропаднем ли стабилно под 500 - ела мецо изяж ме става работата.
Все още мисля че става въпрос само за корекция (и то очаквана), ма никогаж не мож да знайш в тая ненормална държава.....ще изчакаме да видим, то ще си покаже.
А междувременно при наличие на пазара на нещица де си се търгуват кат за софка 300 - ще си ги пълня харно и ще си мониторирам ситуацията.
Никой никого няма да измете. 25 години едно и също слушам, но чувството за безнаказаност никога не е била толкова силно както в момента. Дано последващите събития да ме опровергаят и да подкрепят това, което казваш. По принцип имам позиция, която съм изложил по-долу и мисля, че всичко ще отмине. Мисля го обаче не по повод на адекватна политика. На 100% също не залагам нищо.
Под измитане имам в предвид, нови партии, нови конфигурации, все пак идват избори, може да объркат доста сметките на кукловодите, стадото трябва да е спокойно като гласува. Няма да си вкарат автогол.
Коментар