Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТая плетеница нищо не ми говори
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСигурно са чули, че водим в класациите по ръст за годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩом и Рубини е станал оптимист значи нещата стават сериозниLife won't wait for you.
Коментар
-
Сигурно са чули, че водим в класациите по ръст за годината
Societe Generale Securities Services (SGSS) започва директно да предлага попечителски услуги и доверително управление в България. ...
"Сосиете Женерал Експресбанк и в момента обслужва клиентите си на някои пазари със съдействието на SGSS. Новото е, че ще бъдем част от глобалната оферта на SGSS, или с други думи, те ще предлагат попечителските ни услуги за книжа на българския пазар на големи международни клиенти", коментира за Капитал Daily Катерина Максимова, началник отдел "Финансови пазари и инвестиционни услуги" в банката.Last edited by dex; 23.09.2013, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе целта е да се изкарват пари а не да се бият индексите.Ако индекса се вдигне с 0,5 % вашата цел каква ще е? 1% ли ?
Дай боже всекиму
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеааа, важно си е
показва сентимента на пазара като цяло, а вече твоята задача е да нацелиш най-горещите позиции.
Ето Софикс прави към 30% ръст от началото на годината, моя портфейл прави 98%. Ако Софикс беше на 0 или под нея, надали и аз щях да съм толкова усмихнат
Засега съм го натупал двойно (влязох на 330 ноември 11-та) - доволен
Верно че до голяма степен се дължи на 1-2 акции и каквото успях да изстискам от тях, а надали и за в бъдеще ще мога да докарвам такива доходности, но поне едно 15-20% не мисля че ще е голям зор да се правят и бих бил доволен и на това.
На БФБ заемам повече дефанзивна стратегия вече с определен привес на дивидентния сектор, тъй като не мога да приема за дългосрочна тенденция това кочина номер 1 на европа да има индекс номер 1 по доходност, и то категорично
Риска го премествам повече по света, там винаги се намира нещо свястно да се обере по дъната, туканка ептен нищо с дабъл перспектива не остана...един хим само, ама сме си отколе на влака , а и той потегли веке
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеааа, важно си е
показва сентимента на пазара като цяло, а вече твоята задача е да нацелиш най-горещите позиции.
Ето Софикс прави към 30% ръст от началото на годината, моя портфейл прави 98%. Ако Софикс беше на 0 или под нея, надали и аз щях да съм толкова усмихнатКато гледам това е което и теб вълнува
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеК'во ви дреме Софикс къде е?Аз си гледам мойте акции да се качват а къде е Софикс не ме интересува
Ето Софикс прави към 30% ръст от началото на годината, моя портфейл прави 98%. Ако Софикс беше на 0 или под нея, надали и аз щях да съм толкова усмихнат
Коментар
Коментар