IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    ааа, важно си е
    показва сентимента на пазара като цяло, а вече твоята задача е да нацелиш най-горещите позиции.
    Ето Софикс прави към 30% ръст от началото на годината, моя портфейл прави 98%. Ако Софикс беше на 0 или под нея, надали и аз щях да съм толкова усмихнат
    Батя, един въпрос - тази доходност дето даваш ROE ли е или ROA? Вземаш ли предвид ливъриджа, който някъде беше споменал че ти е около 50%?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Тая плетеница нищо не ми говори
      Не ти и трябва. То си е съвсем просто - тренда е нагоре още 5-6 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
        Тая плетеница нищо не ми говори

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Сигурно са чули, че водим в класациите по ръст за годината

Относно това, че водим в тази класация, трябва да се има предвид че в MSCI България май влизат само Химимпорт и Софарма...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Щом и Рубини е станал оптимист значи нещата стават сериозни
              Бъфет говори, че няма евтини акции ....Айкън е на горе-долу същото мнение ..... Рубини е оптимист ..... явно идва края на света .....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Щом и Рубини е станал оптимист значи нещата стават сериозни

Коментар

• До края на годината има още време.

Коментар

• Сигурно са чули, че водим в класациите по ръст за годината

Societe Generale Securities Services (SGSS) започва директно да предлага попечителски услуги и доверително управление в България. ...

"Сосиете Женерал Експресбанк и в момента обслужва клиентите си на някои пазари със съдействието на SGSS. Новото е, че ще бъдем част от глобалната оферта на SGSS, или с други думи, те ще предлагат попечителските ни услуги за книжа на българския пазар на големи международни клиенти", коментира за Капитал Daily Катерина Максимова, началник отдел "Финансови пазари и инвестиционни услуги" в банката.
                    Last edited by dex; 23.09.2013, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Абе целта е да се изкарват пари а не да се бият индексите.Ако индекса се вдигне с 0,5 % вашата цел каква ще е? 1% ли ?
                      Не естествено, целта е на всеки 4-5 годинки да си удвояваме паричките
                      Дай боже всекиму

Коментар

• Абе целта е да се изкарват пари а не да се бият индексите.Ако индекса се вдигне с 0,5 % вашата цел каква ще е? 1% ли ?
                        Life won't wait for you.

Коментар

ааа, важно си е
                          показва сентимента на пазара като цяло, а вече твоята задача е да нацелиш най-горещите позиции.
                          Ето Софикс прави към 30% ръст от началото на годината, моя портфейл прави 98%. Ако Софикс беше на 0 или под нея, надали и аз щях да съм толкова усмихнат
                          Разбира се че е важно.Не само да следиме сантимента и съответно да си тунинговаме портфейлите, а и нали в края на краищата основната цел на всеки е да бие индексите.
                          Засега съм го натупал двойно (влязох на 330 ноември 11-та) - доволен
                          Верно че до голяма степен се дължи на 1-2 акции и каквото успях да изстискам от тях, а надали и за в бъдеще ще мога да докарвам такива доходности, но поне едно 15-20% не мисля че ще е голям зор да се правят и бих бил доволен и на това.
                          На БФБ заемам повече дефанзивна стратегия вече с определен привес на дивидентния сектор, тъй като не мога да приема за дългосрочна тенденция това кочина номер 1 на европа да има индекс номер 1 по доходност, и то категорично
                          Риска го премествам повече по света, там винаги се намира нещо свястно да се обере по дъната, туканка ептен нищо с дабъл перспектива не остана...един хим само, ама сме си отколе на влака , а и той потегли веке

Коментар

ааа, важно си е
                            Е важно ми е на мене дотолкова, че екселчето ми изчислява доходностите и ги сравнява със Софикс и БГ40 Като гледам това е което и теб вълнува
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              К'во ви дреме Софикс къде е?Аз си гледам мойте акции да се качват а къде е Софикс не ме интересува
                              ааа, важно си е

Коментар

• http://ekipbg.com/2013/09/18/zdraven-fashizym/

Коментар

Working...
                                X