IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Здравей Продигал,
    Този Банев е най големия наглец ,който съм виждал ...
    В свръх луксозен дом с над 30 човека прислуга се изкара работодател на тези 30 човека и техен благодетел ....... понеже им плащал когато го обслужвали..
    Здрасти Монти, според мен, проблема е не толкова че подобни хора имат някакви (можа би вече предимно чужди) пари, а че не са отритнати изцяло от обществото, еле пък да им се прави интервю в този дух.

Диков че е прост ясно, ама има опит да знае и за какви хора, като аудитория, прави предаване

Коментар

• то на Банев не знам дали му остана каквото и да било. В момента предполагам че е много яко на минус и се чуди по какъв начин пак да влезе в някоя игра, че иначе от майбах като нищо ще се върне на голф 2. направо се чудя как банките не са му взели и тази къща все още.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Този направо кефи, че чак умува защо Цецо бил по-богат от него.
        Предполагам, че повечето пенсионери, номинално, са по-богати от Банев, еле пък визираният политически „елит“.
        Здравей Продигал,
        Този Банев е най големия наглец ,който съм виждал ...
        В свръх луксозен дом с над 30 човека прислуга се изкара работодател на тези 30 човека и техен благодетел ....... понеже им плащал когато го обслужвали..

Коментар

• Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнение
          Николай Банев при ДикOFF. Защо точно сега? Някой има ли инфо вътрешно
          Този направо кефи, че чак умува защо Цецо бил по-богат от него.
          Предполагам, че повечето пенсионери, номинално, са по-богати от Банев, еле пък визираният политически „елит“.

Коментар

• Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнение
            Някой има ли инфо вътрешно.
            Скоро оптимистите ще разберат,че тестето от 52 карти съдържа само Черен Петър!
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Николай Банев при ДикOFF. Защо точно сега? Някой има ли инфо вътрешно
              Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Боко и ливадата

Оптимизмът се задава...Гаси Боко,без да вдява.
                Last edited by Gaki; 28.09.2013, 21:06.

Коментар

• Днес е ден за преоценка на ПФ...
                  по всичко личи ,че доста от тях ще го пишат дъждовен и ще се явятна повторение отново на Нова година...

Коментар

• По всичко личи , че тече оглед на добитъка , търси се най тънкият но най бързо наддаващ за угояване ? Вколко часа ще е старта

Коментар

• Ама днес пък е егати оптимизма!

До 12 ч има сделки само по 16 позиции...
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Търгуваме ли или играем шах?

Коментар

• Нобеловият лауреат по икономика проф. Пол Кругман, известен американски икономист, свързан с лявото крило на Демократическата партия в САЩ, казва, че богатите водят "чиста класова война". Представяте ли си, ако някой в българския парламент произнесе такова нещо как ще бъде обруган и оплют от цялата пещерна антикомунистическа сган у нас, че е "червен боклук" и "комунист"? Жан Виденов каза само дума на упрек срещу "чорбаджиите" и му спретнаха десен капиталистически преврат! Леле мале, сега ако някой го каже, тежко му! Превратът на десницата му е в кърпа вързан! Богатите и олигарсите не прощават у нас поне такива неща!
                          При това забележете това се казва в блога на Ню Йорк Таймс=

Аз поне не съм видяла такива заявления на страниците на левия в. Дума. Ако някой е видял, ще бъда радостна да ме опровергае. Ако не успее, ще излезе, че Ню Йорк Таймс е по-ляв от в. Дума
                          Rage of the Privileged
                          krugman.blogs.nytimes.com
                          It’s not Ayn Rand, it’s Ancien Régime.

ЗА ФОРЕКСОВ С УВАЖЕНИЕ

Коментар

• Всичко ново е добре забравеното старо.

http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_se_provalia/

Коментар

• Аз пък си мисля че ще оближем 500 софикс
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• И на мен ми се струва че за тази година до където било било.

Коментар

Working...
                                X