IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък съм песимист и ъп-а ще е на кукуво лято.

Коментар

• Искам да поздравя всички съфорумци, твърди фенове на оптимизма (като мен) и да попитам - кога мислите ще е ЪП-а ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Явно не си ме разбрал добре. 50% заемен капитал го смятам към база собствения.
        Ако се смята спрямо общия портфейл, то тогава заемния излиза 1/3.
        Ясно, явно не съм те разбрал. И малко се чудех на склонността ти към риск, че хем някои рискови позиции според мен, хем с голям ливъридж.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Да, ясно. Ама ако си поддържал около 50% ливъридж средно (ясно че не може да е константен и се мени всеки ден-аз си смятам с ежедневни стойности, с неутрализиране на всяко внасяне-теглене, дивидент, репо и т.н.), че ако си 50% ливъридж ROA трябва да е 49%. Явно по-малък дълг си държал.

Поздрави и много още успехи ти желая!
          Явно не си ме разбрал добре. 50% заемен капитал го смятам към база собствения.
          Ако се смята спрямо общия портфейл, то тогава заемния излиза 1/3.

Коментар

• На къде сме днес? Абе какво стана с Деси?

Коментар

• Решение № 716-ИП /25.09.2013г. на КФН, с което отнема издадения лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник на „Наба Инвест” АД, гр. Варна.
              Това е неразделна част от пазара на който се опитваме да търгуваме - вече 80 ИП и незнайно колко от тях на ръба на съществуването. Да им се чуди човек на ината!

Коментар

• няма бикове,всичките заминаха на водопой

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Е мечи чак не мисля че ще стане.Прогнозирам връх за по-голяма част от акциите ми и ще следва сериозно преструкуриране моя портфейл.Та дет'се вика някои акции може и да се сринат, стига аз да съм готов за тях
                  ние и сега сме си в бичи пазар на акциите на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Бе направо мечи пазар и то още другата година.
                    Докато разкараме комунягите и Боко.
                    А и нали трябва да презаредим пак ракетно гориво тук таме.
                    А после още по яки бици няколко години.
                    Е мечи чак не мисля че ще стане.Прогнозирам връх за по-голяма част от акциите ми и ще следва сериозно преструкуриране моя портфейл.Та дет'се вика някои акции може и да се сринат, стига аз да съм готов за тях
                    Life won't wait for you.

Коментар

• http://profit.bg/news/Koi-sa-zashtit...id-112977.html

Коментар

ROE е
                        Разбира се че ливъриджа допринася добре към доходността. Ако трябва да се преизчисли на ROA ще дойде към 70%. Само че там базата е доста по променлива.
                        Да, ясно. Ама ако си поддържал около 50% ливъридж средно (ясно че не може да е константен и се мени всеки ден-аз си смятам с ежедневни стойности, с неутрализиране на всяко внасяне-теглене, дивидент, репо и т.н.), че ако си 50% ливъридж ROA трябва да е 49%. Явно по-малък дълг си държал.

Поздрави и много още успехи ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          По средата горе-долу би следвало да има и една сериозна корекция
                          Бе направо мечи пазар и то още другата година.
                          Докато разкараме комунягите и Боко.
                          А и нали трябва да презаредим пак ракетно гориво тук таме.
                          А после още по яки бици няколко години.

Коментар

Не ти и трябва. То си е съвсем просто - тренда е нагоре още 5-6 г.
                            По средата горе-долу би следвало да има и една сериозна корекция
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Батя, един въпрос - тази доходност дето даваш ROE ли е или ROA? Вземаш ли предвид ливъриджа, който някъде беше споменал че ти е около 50%?
                              ROE е
                              Разбира се че ливъриджа допринася добре към доходността. Ако трябва да се преизчисли на ROA ще дойде към 70%. Само че там базата е доста по променлива.

Коментар

Не ти и трябва. То си е съвсем просто - тренда е нагоре още 5-6 г.

Това раздел "Фантастика" ли е?

Коментар

Working...
                                X