IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Отнася се за пантерата и сапа
    Бледолики и ти ни пречиш ама нищо лошо не сме казали за теб.Би ли бил малко по сдържан.Не се прави на тинейджър.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunderman Разгледай мнение
      Аз си купих ПИБ. На 2.603
      Ако си ги и продал днес те признавам .

Коментар

• ОК

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Абе Вие срам нямате ли?! Как може все греди да удряте и да се правите на играчи? Вземете си малко почивка и оставете хората да си търгуват спокойно!
          Отнася се за пантерата и сапа

Коментар

• Аз си купих ПИБ. На 2.603

Коментар

• Абе Вие срам нямате ли?! Как може все греди да удряте и да се правите на играчи? Вземете си малко почивка и оставете хората да си търгуват спокойно!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                Петро Порошенко вкарва в сила план Б уважаеми дами и господа.на закупилите днес на бфб отново честито.е сега е време и на международната новина а тя е вече факт
                Кво бре пак ли ша има бой с чарпака по кратуната дебела .Хихихихи!!!

Коментар

• Петро Порошенко вкарва в сила план Б уважаеми дами и господа.на закупилите днес на бфб отново честито.е сега е време и на международната новина а тя е вече факт

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Съгласно решението, изискуемият процент на обезпечението по чл. 6 от Наредба № 6 се установява на 110 на сто от първоначалната сума на предоставения при необходимост ресурс.
                    Обезпечаване на кредита
                    Активи, приемани в залог
                    Чл. 6. (1) Българската народна банка предоставя кредити в левове на банки
                    срещу залог на:
                    1. монетарно злато;
                    2. (Изм. – ДВ, бр. 118 от 1998 г.) чуждестранна валута – евро, щатски долар и
                    швейцарски франк;
                    3. налични или безналични ликвидни ценни книжа, емитирани от правителст-
                    вото на Република България или гарантирани от него;
                    4. първокласни ликвидни ценни книжа, емитирани от чужди правителства и
                    централни банки или гарантирани от тях.
                    (2) Общата сума на предоставените в залог активи по ал. 1, оценени по пазар-
                    ната им стойност, трябва да покрива минимум 125 на сто размера на разрешения
                    от БНБ кредит към момента на неговото предоставяне.

(3) Пазарната стойност и ликвидността на активите по ал. 1 се установява от
                    БНБ на база наличната информация.
                    (4) В случай че предоставеното обезпечение стане недостатъчно, като пазар-
                    ната му стойност спадне под 105 на сто от размера на общото задължение на бан-
                    ката по предоставения кредит и след покана от БНБ то не бъде допълнено в трид-
                    невен срок или не бъде погасена част от кредита, за да се постигне съответствие
                    с изискванията на ал. 1, БНБ може да направи кредита предсрочно изискуем и да
                    пристъпи към събирането му, включително и чрез продажба на обезпечението
                    без съдебна намеса.

Коментар

• ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

30 юни 2014 г.

В съответствие с представения вчера на консултациите при държавния глава план на БНБ и правителството за осъществяване на всички необходими мерки за гарантиране на банковата стабилност в страната Управителният съвет на Българската народна банка прие промени в Наредба № 6 на БНБ за кредитиране на банки в левове срещу обезпечение при условията на чл. 33 от Закона за БНБ.

Съгласно решението, изискуемият процент на обезпечението по чл. 6 от Наредба № 6 се установява на 110 на сто от първоначалната сума на предоставения при необходимост ресурс.

* * *

Управителният съвет на Българската народна банка взе решение да намали, считано от 01.07.2014 г., лихвените проценти по депозити на „Корпоративна търговска банка“ АД до средния им пазарен размер за банковата система по видове, матуритет и валути, изчислен съгласно лихвената статистика на БНБ за размера на лихвените проценти по депозити към май 2014 г.

Решението е взето на основание чл. 115, ал. 1 и ал. 2, т. 2 и 3 и чл. 116, ал. 2, т. 1, във връзка с чл. 103, ал. 2, т. 24 от Закона за кредитните институции и чл. 16, т. 16 от Закона за БНБ.

Възлага изпълнението на настоящото решение на квесторите на „Корпоративна търговска банка“ АД, назначени с Решение № 77 от 25.06.2014 г. на УС на БНБ.

Същата мярка се прилага и по отношение на дъщерното й дружество „Креди Агрикол България“ ЕАД.

Решението подлежи на незабавно изпълнение на основание чл. 151, ал. 2 от ЗКИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Продадох между 1.93-1.95 всичко на Химимпорт, което купих в петък на 1.67-1.70.
                        Продадох между 0.49-0.51 всичко на ЗХБГ, което купих в петък на 0.40.

Как ти харесва това братко?
                        Много е добре.Според мен това е играта за сега.Нека минат изборите пък тогава може да сме дългосрочни.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Щом продавате, и пишете в темата за оптимизъма с гетоф, то може ли да се допусне, че сте оптимисти, но оптимисти за спад
                          Наречи ни направо къси оптимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            Наистина ще зацепиш нещата, когато ти се случи да купиш примерно на 2 лв., а днес цената е 1,50, а ти си Когато имаш отговор на въпроса какво правиш тогава, е тогава вече ще започнеш да зацепваш нещата.
                            Това че сега си изтеглил дългата клечка и може да я изтеглиш още много пъти, не означава че винаги ще е така. Трябва винаги да си готов за късата клечка, защото най-често "Събираме като пчелички, а серем като слонове".
                            Много правилно, ето ме мен хубосник, от няколко месеца все къси клечки тегля и днес пак, щото в петък си бях седнал на ръцете и гледах стреснато

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                              Браво!

Ами да взема да се похваля и аз - в петък купих Хим на средна цена 1.644, защото извадих луд късмет с една поръчка на 1.60, която взе, че се изпълни. Днес продадох около 1/3 от купеното в петък, а като гледам накъде се движат нещата, следващите ми продажби (ако реша да продавам) най-вероятно ще са някъде над двойката.
                              Щом продавате, и пишете в темата за оптимизъма с гетоф, то може ли да се допусне, че сте оптимисти, но оптимисти за спад

Коментар

• Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнение
                                И аз да ви се похваля от няколко месеца (2-3) съм на борсата.
                                Сделките са ми същите като на хора, от които се уча
                                Петък взех хим на 1,622 днес го продадох
                                И захарни 0.418 ,днес ги продадох.
                                Естествено става дума за малки количества, но аз си се радвам че зацепвам нещата малко по малко
                                Наистина ще зацепиш нещата, когато ти се случи да купиш примерно на 2 лв., а днес цената е 1,50, а ти си Когато имаш отговор на въпроса какво правиш тогава, е тогава вече ще започнеш да зацепваш нещата.
                                Това че сега си изтеглил дългата клечка и може да я изтеглиш още много пъти, не означава че винаги ще е така. Трябва винаги да си готов за късата клечка, защото най-често "Събираме като пчелички, а серем като слонове".

Коментар

Working...
                                X