IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Приятна почивка, бате Тони! И дано като се върнеш 6те лева да са все още 3 евро.

Благодаря!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Момчета(и ти Деси),бате Ви Тони остана с 6лв кеш по сметка - всичко друго е в STOCKS.
      Вече изпълних плана за лятото и мога да тръгвам за моренце
      Ще ме познаете по хавлията и дюшека с логото нна СОФАРМА
      Приятна почивка, бате Тони! И дано като се върнеш 6те лева да са все още 3 евро.

Коментар

• И аз да ви се похваля от няколко месеца (2-3) съм на борсата.
        Сделките са ми същите като на хора, от които се уча
        Петък взех хим на 1,622 днес го продадох
        И захарни 0.418 ,днес ги продадох.
        Естествено става дума за малки количества, но аз си се радвам че зацепвам нещата малко по малко

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Браво!

Ами да взема да се похваля и аз - в петък купих Хим на средна цена 1.644, защото извадих луд късмет с една поръчка на 1.60, която взе, че се изпълни. Днес продадох около 1/3 от купеното в петък, а като гледам накъде се движат нещата, следващите ми продажби (ако реша да продавам) най-вероятно ще са някъде над двойката.
          Ами какво да кажа - перфектно... Аз обаче да ти кажа не чакам оптимума. Ако стигне над двойката имам още много за продаване. Ниво 520 трябва да бъде тествано отново, така че...умната.

Коментар

• Момчета(и ти Деси),бате Ви Тони остана с 6лв кеш по сметка - всичко друго е в STOCKS.
            Вече изпълних плана за лятото и мога да тръгвам за моренце
            Ще ме познаете по хавлията и дюшека с логото нна СОФАРМА

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Продадох между 1.93-1.95 всичко на Химимпорт, което купих в петък на 1.67-1.70.
              Продадох между 0.49-0.51 всичко на ЗХБГ, което купих в петък на 0.40.

Как ти харесва това братко?
              Браво!

Ами да взема да се похваля и аз - в петък купих Хим на средна цена 1.644, защото извадих луд късмет с една поръчка на 1.60, която взе, че се изпълни. Днес продадох около 1/3 от купеното в петък, а като гледам накъде се движат нещата, следващите ми продажби (ако реша да продавам) най-вероятно ще са някъде над двойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Отново мъртвило.Такова беше затишието и преди седмица Хихихиихи!!!
                Продадох между 1.93-1.95 всичко на Химимпорт, което купих в петък на 1.67-1.70.
                Продадох между 0.49-0.51 всичко на ЗХБГ, което купих в петък на 0.40.

Как ти харесва това братко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  много облъчени.....
                  не мога да смогна .....
                  Абе всеки си има стратегия .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Язък ти за хубавия ник. С такива разбирания ще си останеш на нивото на реалистичната посредственост. И доходност...
                    Запомни добре - купува се страха (преувеличения), а не оптимизма !
                    Всеки си има стратегия. Все пак не трябва да бъдем глупави. Имаме глави на раменете си. Видял съм много неща. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      Мисля, че нещата се успокояват, а нивата са добри за влизане, много под върховете от преди няколко месеца. Не е перпоръка. Всичко е възможно. Имам акции. При последващ разтеж ще си купя още.
                      Язък ти за хубавия ник. С такива разбирания ще си останеш на нивото на реалистичната посредственост. И доходност...
                      Запомни добре - купува се страха (преувеличения), а не оптимизма !

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                        Просто допуснах, че се надяваш на 1-вото място в класацията
                        Късно са те пуснали днес в обедна почивка, защо така, много (малко) работа или много отпускари в суматохата !?
                        много облъчени.....
                        не мога да смогна .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                          падре ,падре ... това с възрастта и очилата.....
                          с какво най много се бори папата и католическата църква.... точно в целта....
                          Просто допуснах, че се надяваш на 1-вото място в класацията
                          Късно са те пуснали днес в обедна почивка, защо така, много (малко) работа или много отпускари в суматохата !?

Коментар

• Отново мъртвило.Такова беше затишието и преди седмица Хихихиихи!!!

Коментар

• Ей това ВИ рекох в четвъртък , а сега да попълня продължението

Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

БОЙ ПО ДЪНОТО ДО ПРОБИВ - И В ПОНЕДЕЛНИК ..следва.. Г.аааа
                              ,, НЕ.ееефф..Т .и малко.. ХЕ.еелии..Й

Първата половинка беше изпълнена очакваме продължението и запълването на празно...слова

Коментар

• абе гнидите падат ние катерим . що тъй . мухахаааааааааааааааа.

Коментар

Working...
                                X