Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета(и ти Деси),бате Ви Тони остана с 6лв кеш по сметка - всичко друго е в STOCKS.
Вече изпълних плана за лятото и мога да тръгвам за моренце
Ще ме познаете по хавлията и дюшека с логото нна СОФАРМА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеБраво!
Ами да взема да се похваля и аз - в петък купих Хим на средна цена 1.644, защото извадих луд късмет с една поръчка на 1.60, която взе, че се изпълни. Днес продадох около 1/3 от купеното в петък, а като гледам накъде се движат нещата, следващите ми продажби (ако реша да продавам) най-вероятно ще са някъде над двойката.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПродадох между 1.93-1.95 всичко на Химимпорт, което купих в петък на 1.67-1.70.
Продадох между 0.49-0.51 всичко на ЗХБГ, което купих в петък на 0.40.
Как ти харесва това братко?
Ами да взема да се похваля и аз - в петък купих Хим на средна цена 1.644, защото извадих луд късмет с една поръчка на 1.60, която взе, че се изпълни. Днес продадох около 1/3 от купеното в петък, а като гледам накъде се движат нещата, следващите ми продажби (ако реша да продавам) най-вероятно ще са някъде над двойката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОтново мъртвило.Такова беше затишието и преди седмицаХихихиихи!!!
Продадох между 0.49-0.51 всичко на ЗХБГ, което купих в петък на 0.40.
Как ти харесва това братко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемного облъчени.....
не мога да смогна ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЯзък ти за хубавия ник. С такива разбирания ще си останеш на нивото на реалистичната посредственост. И доходност...
Запомни добре - купува се страха (преувеличения), а не оптимизма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМисля, че нещата се успокояват, а нивата са добри за влизане, много под върховете от преди няколко месеца. Не е перпоръка. Всичко е възможно. Имам акции. При последващ разтеж ще си купя още.
Запомни добре - купува се страха (преувеличения), а не оптимизма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеПросто допуснах, че се надяваш на 1-вото място в класацията
Късно са те пуснали днес в обедна почивка, защо така, много (малко) работа или много отпускари в суматохата !?
не мога да смогна .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монтипадре ,падре ... това с възрастта и очилата.....
с какво най много се бори папата и католическата църква....точно в целта....
Късно са те пуснали днес в обедна почивка, защо така, много (малко) работа или много отпускари в суматохата !?
Коментар
-
Ей това ВИ рекох в четвъртък , а сега да попълня продължението
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
БОЙ ПО ДЪНОТО ДО ПРОБИВ - И В ПОНЕДЕЛНИК ..следва.. Г.аааа.З
,, НЕ.ееефф..Т .и малко.. ХЕ.еелии..Й
Първата половинка беше изпълненаочакваме продължението и запълването на празно...слова
Коментар
Коментар