IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕЕЕ казах ли Ви.
    Кеф ми е -като гледам днес пазара и се кефя, а ще се изкефя, ако почне оборота да е 1-2 милиона на ден от дребни инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      ох милото ми индексче ама хич го няма милото.целувки мило и като гледам как се снишаваш скоро ще ми застанеш.

Коментар

• Много ми е гот!

Коментар

• Мисля, че нещата се успокояват, а нивата са добри за влизане, много под върховете от преди няколко месеца. Не е перпоръка. Всичко е възможно. Имам акции. При последващ разтеж ще си купя още.
          Last edited by realista; 30.06.2014, 13:13.

Коментар

• банка
            0
            Препоръчай (0)

Днес Българската народна банка е изпрати предложение за допълнение в Наказателния кодекс до председателя на Комисията по бюджет и финанси г-н Йордан Цонев, съобщиха от банката.

Предложението гласи следното: В Наказателния кодекс, раздел „Престъпления против паричната и кредитна система“ се създава чл. 252 а със следното съдържание:

(1) Който разпространява заблуждаваща или невярна информация или други сведения за банка или финансова институция, които могат да доведат до всяване на паника в населението, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.

(2) Когато с дейността по ал. 1 са причинени другиму значителни вреди или са получени значителни неправомерни доходи, наказанието е лишаване от свобода от пет до десет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева.

Допълнението към Наказателния кодекс се предлага във връзка с разпространението през последните дни на заблуждаващи сведения и злонамерени слухове по отношение на български банки и цели криминализирането на подобни деяния.

Това предложение е в съответствие и с представената вчера от президента Росен Плевнелиев позиция на политическите партии и институциите, участващи в консултациите при държавния глава, изтъкват от централната банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Най ми хареса високата ликвидност на пазара тези дни. Ще дойде ли време, всеки ден такъв голям оборот да се прави ?
              Ако се успокоят нещата (политическите имам предвид), мисля, че ще се засили доверието на нашите и чуждестранни инвеститори към капиталовия пазар, а от там и по- високата ликвидност, която е ключов фактор за израстването и доверието на една борса

Коментар

• ЕК одобри 3,3 млрд. лв. помощ за банките у нас.Същевременно Комисията заяви, че банковата система в България е добре капитализирана, има високи нива на ликвидност в сравнение с банките в ЕС

http://www.vesti.bg/pari/ek-odobri-3...-u-nas-6016006

Коментар

• Най ми хареса високата ликвидност на пазара тези дни. Ще дойде ли време, всеки ден такъв голям оборот да се прави ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                    Да имаш право,даже може да я озаглави -Такунко си прави пари, без да се поти
                    Да гениална идея.Това да не се поти човек най ми харесва.Хахахахаха !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Ташуняк, я си направи една темичка - Колко велик и ловък трейдър съм и как умело печеля десетки левове!
                      Че направо оспами района бе човек. Направи поне едно полезно нещо у този форум

Иначе по темата - Отново много добра статия на Мариян. Изводи за всеки има от сърце

Бягството към ликвидност може да е благодатен дъжд за акциите и имотите
                      Парите никога не спят и вероятно ще потърсят алтернативна висока доходност
                      Умният човек преди да кририкува някого анализира себе си.Ти не го правиш това батя.Усещам някакво напрежение в теб.Нещо пропусна възмовности за излизане или влизане не знам ама напрегнат ми се виждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Ама ти от толкова гениални решения едно море ли изкара .
                        Аз мислех, че списъка на Форбс БГ е застрашен от нов участник
                        Къде го занижаваш с Форбс БГ той е за world Forbes

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ташуняк, я си направи една темичка - Колко велик и ловък трейдър съм и как умело печеля десетки левове!

Иначе по темата - Отново много добра статия на Мариян. Изводи за всеки има от сърце

Да имаш право,даже може да я озаглави -Такунко си прави пари, без да се поти

Коментар

• Ташуняк, я си направи една темичка - Колко велик и ловък трейдър съм и как умело печеля десетки левове!

Коментар

Пич ако 4 месеца на морето ти се струват малко Ок .За мен са добре.Още повече че мога да си го позволя наистина а не като някой тук само във форума Има разлика нали ?

Коментар

За съжаление в България е честа практика геният ни да превъзхожда активите, с които разполагаме

Коментар

Working...
                                X