Днес като го гледам какво умряло почна търговията ми се струва че ще е един скучен ден.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКак е положението?
/създава настроение за търговия на БФБ/мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКак е положението?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКак е положението?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Аз също оставам предпазливМисля че в момента има пробойни в Софикс и корекцията не е приключила. И аз купувах по малко в Петък
Днес определено биците се престараха но обемите си бяха ниски, а и мисля че фондовете подкрепиха цените за да затворят тримесечието на по добри нива
Не е препоръка! Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеуспехи братлеабсолютно си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИ да му го обесняваш няма да разбере.Като се занули ще проумее много неща.Пък и за какво ли въобще да им се вързва човек.В края на нещата ние пари правим от такива като него.Само като започнат да ми се надъхват и разбирам че е дошло моето време да уловя шараните с бастун..Старото си е старо
.
абсолютно си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле едно запомни------държавата няма интерес да те прави богат.това го запомни и другия път като ти излезе новина в 07:00 че държавата гарантира сигурност и три часа по късно борсата изведнъж литне и стигне не нива от 620 а 550 значи нещо не е както трябва...минали сме по тези пътеки и ни е ясно .........
.Старото си е старо
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТози път не си в час,ама нека сам го проумееш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОтнася се за пантерата и сапа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТози път не си в час,ама нека сам го проумееш..Ще поживеем ще видим.Да не стане само още утре да се окажа прав
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко си ги и продал днес те признавам .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе Вие срам нямате ли?! Как може все греди да удряте и да се правите на играчи? Вземете си малко почивка и оставете хората да си търгуват спокойно!.
Коментар
Коментар