If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко се крепи на доверието.Няма доверие,гледай си работата.
Доверието винаги е било дефицит в БГ, но от време на време забравяме това. Винаги има оптимизъм, когато влизаме в нещо ново - ЕС (2007), Евро Зона - да се надяваме в близките 2-3 г..
И виж ги значи всичко навън зелено .ние пак червени.според мен това идва от разликата че когато махаме с глава и казваме да и не в чужбинско са на обратно.интересно е опциите на мечоците на бфб когиз изтичат
Всичко се крепи на доверието.Няма доверие,гледай си работата.
И виж ги значи всичко навън зелено .ние пак червени.според мен това идва от разликата че когато махаме с глава и казваме да и не в чужбинско са на обратно.интересно е опциите на мечоците на бфб когиз изтичат
В началото на 90-те години Близнашки е председател на софийската организация на БСП. Член е и на Висшия съвет на соцпартията. Новият служебен премиер беше и депутат от БСП в 40-то Народно събрание. Той беше и наблюдател, а след това и депутат (непряко избран) в Европейския парламент от 2005 г. до 2007 г. от квотата на БСП.
Още по темата
Какъв е съставът на новото служебно правителство
Георги Близнашки оглавява служебното правителство
През 2011 година Близнашки е сред един от членовете на БСП, който е номиниран за кандидат за президент и приема да се състезава на изборите. В последните дни преди вота в словото му, с което дава съгласие да е кандидат-президент на БСП, добива широка популярност в социалните мрежи. В него новият служебен премиер казва, че БСП трябва да се променя, за да прокарва пътя към нов тип общество.
„И при най-тежките изпитания през ум не ми е минавало да напускам партията. Затова не понясям ренегатите. Особено онези, които напускаха партията в страшни времена, а след това се връщаха обратно – за да раздават оценки и присъди, за да се коалират с нея, и даже да говорят от името на левицата“, казва Близнашки в обръщението си пред Националния съвет на 16 юли 2011 година. В крайна сметка БСП заложи на тандема Ивайло Калфин-Стефан Данаилов за президентската битка.
Коментар