If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А къде е генерала? Той не е ли по-добър спец.
Няма го да ни подшушне какво ни готви ген. Али-киртиков.
Това е показателното, че като не се появява дори и новите играчори нямат страх от никой и така могат да си балонират до безкрай. Отдолу граница има - на нулата, а отгоре няма никой
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
точно така !!!!
нещата са ясни !!!
Със следващата стъпка на алгоритъма, сега ти се препоръчва, пак да препрочетеш предишния пост ! Този път и с по-дълбоко вникване!
Обади се на брокера ти и го питай за тези компании, ако е бил и през 2007 няма как да не се сети.
точно така !!!!
нещата са ясни !!!
Със следващата стъпка на алгоритъма, сега ти се препоръчва, пак да препрочетеш предишния пост ! Този път и с по-дълбоко вникване!
Щом те е страх - продавай ! Кво ти пука толкова. Нали си смяташ там риск/профит - каквото ти дойде на сърце.
Парите са твои, играта също. Тука и да ти даде някой съвет - пак ще го удариш на спор. Не е мястото, на което ще ти се изясни играта.
Щом продадеш, неминуемо ще те видим в редиците на плюещите. След като се е случвало многократно, няма причина, сега да е друго.
Не е препоръка... !!!
Щом те е страх - продавай ! Кво ти пука толкова. Нали си смяташ там риск/профит - каквото ти дойде на сърце.
Парите са твои, играта също. Тука и да ти даде някой съвет - пак ще го удариш на спор. Едва ли това е мястото, на което ще ти се изясни играта.
Щом продадеш, неминуемо ще те видим в редиците на плюещите. След като се е случвало многократно, няма причина, сега да е друго.
Аз не влизам в такива позиции. Така че няма как и да продавам.
на мен ми изглежда като че се връщат все повече и по-често практики от 2007, така че не се радвайте чак толкова на ръстовете.
Парите са твои, играта също. Тука и да ти даде някой съвет - пак ще го удариш на спор. Не е мястото, на което ще ти се изясни играта.
Не е препоръка... !!!
Ми то и при нас е на +80 % индекса от 2009 дъното. И 50% за последната година.
Малко ли е много ли е не знам, ама тия де сме няма и 2 години на БФБ добре ни идва....за разлика от голдънбъгс маняците
Че и има всички шансове да направим 100% от дъното. Има едни шугави пари сега ....
Не че по някое време няма се изплющим пак на 300, ма друго си е след като разтоварим около 500 на тия де чакат Софикс 2000
Aма щатските скочиха повече от двойно и си надминаха предишния връх. A ние сме "само" на 23% от предишния връх
Не е препоръка... !!!
Коментар