IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В момента се определят санкциите на русия спрямо ЕС и Щатите ,да се хванем на бас , че ние ще бъдем там на първо място.......
    така ,че нещата не са добре.....като прибавим и възможността от прибиране до 20 % на печалби на ДАУ и ДАХ.-.....заради цялата икономическа и политическа обстановка.... плюс стимули ,лихви и т.н.
    така ,че единственото неясно е как ще реагира нашата слабо ликвидна борса......с много или с по малко.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Напротив, само у "нашенско" се срамуваме от труда!

"Учи маме да не работиш"....
      Истина е Само при нас "селянин" е обидна дума. Друго имах предвид обаче.
      Не мога да произвеждам компютри или компоти ако преди това не съм се научил как се прави. Иначе резултата няма да е добър.
      Примерно за лудо мога цял живот да бачкам и да произведа някакъв автомобил. На кого ще го продам после? Ами нали преди това трябва да съм инвестирал в суовини и материали? Той няма да е качествен и конкурентно способен. Най-много да си го карам сам и да се пребия на първият завой Резултата е че само ще съм похабил материалите, които всъщност са труда на този, който е произвел тези материали.
      Истината е че дори и крави да гледаш е наука. И то доста сложна наука..
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        По вероятно шъ му оправим банковите сметки .
        не ме притеснява борисоф/даже и да спечели премиерския пост,което се съмнявам ,след година ще го изгонят с камъни/ притеснява ме кадруването му в другите партии ,пова поражда липса на алтернатива.....
        Даже РБ в момента го направиха статукво.......
        барека стана изтривалка...
        Та стана положението ,понеже няма за кой ,за баце......той е народен човек...
        и ще вземе 90 депутата ,ще купи барека и с турците ще ни управляват 4 години....

Коментар

• Положения труд, дори и "нахалост", винаги се отблагодарява във времето! Рано или късно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            Само у нашенско така разсъждаваме и затова у нашенско сме най бедните
            Напротив, само у "нашенско" се срамуваме от труда!

"Учи маме да не работиш"....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              като дойде Бойко шЪ се оправим..... сами..
              По вероятно шъ му оправим банковите сметки .

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                Народът да си наляга парцалите и да бачка.
                Само с работа се живее, на протест пари не се изкарват.
                Както се казва у нашенско: За лудо работи, за лудо не стой.
                Само у нашенско така разсъждаваме и затова у нашенско сме най бедните
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Така де..Народа да работи за жълти стотинки , с които да си плаща само тока и скъпата храна, а политиците и олигарсите да си крадат и корумпират , както досега необеспокоявани..После защо сме първи по бедност в ЕС
                  като дойде Бойко шЪ се оправим..... сами..

Коментар

• Така де..Народа да работи за жълти стотинки , с които да си плаща само тока и скъпата храна, а политиците и олигарсите да си крадат и корумпират , както досега необеспокоявани..После защо сме първи по бедност в ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                      Вярно е но с тези политици и тези реалности 100 процента се оказваш ограбен,
                      колкото и да се стараеш.

Коментар

Очаквам тежка зима глад,мизерия,а как ще реагира народът не ми се мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Пак ли лошо ни чака ?
                          Парите на енергетиката и общините са в КТБ.Задават се фалити.

Коментар

нали народа пожела да го управлява станишев, сидеров и местан които за 1 година взеха 9 млрд нови заеми, сега оставят неразплатени 2 млрд и оставят хазната с дефицит от 3,5% ; събориха една банка; опитаха да съборят и борда ........................ и цяла година народа не реагира

значи следващите които дойдат на власт могат да опитат отново безнаказано да повторят поне това което горните трима направиха през последната година...
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Пак ли лошо ни чака ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Че то кога е имало. Ти да не би да очакваше нещо друго?

Коментар

Working...
                                X