IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    никой идиот ,не мисли ,че е идиот....
    така и ти ...не ,че си идиот ,но прекалено вярваш на пропагандата...за водещата роля на новия бял брат....
    цивилизования свят ,може да е различен от твойте престави...... китай ,Индия ,бразилия , русия , ....
    А кой какви санкции ще прави...
    Щатите и цивилизования свят освен банкови транзакции ,друго не правят.....
    всички промишлени и селскостопански производства ,са вече навън от цивилизования свят а промишлените изкопаеми са в русия и сие .....
    Та малко по сериозно....
    Кризата през 2008 г. е наред пак да се повтори ,но тогава русия няма да помага за потушаването и .....
    Европа и Сащ са консуматорски обществма ,свърши ли доставките ,отива в киреча.....
    ПХрез 1989 г. сме били пълви по износ на домати ,ябълки , ягоди , ...
    а сега......по лаладжии....
    Ей Монти, ти си гений!
    Как можеш с толкова малко думи да кажеш толкова много неистини?
    Да започнем от 1989 г. Ти тогава с какво се занимаваше? Имаше ли представа за реалното състояние на икономиката ни? За ямата в която ни бутаха Братушките?
    А тезата , че цивилизования свят вече е извън играта, може да я измъти само болен мозък.Извинявай за острия тон, но тази неграмотност ме вбесява

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Никога, ама никога не бих се свлякал на нивото ти, прител, че и да споря с теб!

Успех желая и на теб, разбира се!

Е имаше време и когато си бил и наобратното мнение ,когато те подкрепях ,когато им беше дошъл на няколко колеги в повече с простотиите и псувните........
      Разбрах защо обичаш ренегатите.......

Коментар

Обичащш ренегатите.....
        Атила ,почваш да се връщаш пак ,когато ревеше през 2009-2010 г. за спадовете и псуваше наред ..мислих ,че си се променил....
        Ако Близнашки ,ти е образец за нравствени ценности и демократичност....мани ,мани ....
        По соро за комунист и предател...ти такъв ли си....
        Никога, ама никога не бих се свлякал на нивото ти, прител, че и да споря с теб!

Успех желая и на теб, разбира се!

Коментар

И последно - ще споделя, че за пръв път от много години, определено виждам добри переспективи пред България!!!

Може би защото за пръв път от десетилетие виждам премиер (макар и временен) който да ме импонира!

И това го казвам като човек, силно вярващ в идеите на демокрацията, гражданското общество и пазарната икономика, т.е. крайно десен!

Успех на всички!
          Обичаш ренегатите.....
          Атила ,почваш да се връщаш пак ,когато ревеше през 2009-2010 г. за спадовете и псуваше наред ..мислих ,че си се променил....
          Ако Близнашки ,ти е образец за нравствени ценности и демократичност....мани ,мани ....
          По скоро за комунист и предател...ти такъв ли си....
          Last edited by Монти; 06.08.2014, 12:24.

Коментар

Пич, аз вярвам на очите, ушите и мозъка си!

А ти приятелю, че живееш 50 години назад във времето - си е твой проблем....
            В момента без мерки....
            На поляците са им стрели само ябълките и губят милярд долари......
            На румънците говедата и там милярд....
            А не са почнали...
            Изчислението ,че картофите на поляците ще струват 10 цента след два месеца....ако русия продължи.....и ще ги ядат свинете....
            Японците имат да подписват договири за 10 милярда с япония /за суровини/и са направили санкции без покритие...но въпреки това руснаците са им ги одрезали и са им отказа подписа и те канят путин септември.....за да си промени мнението....

оръчките за износ се понижават с 4,1% през юни спрямо май. Само в еврозоната спадът е от 10,4%, а в страната – с 1,9%. Поръчките на инвестиционни стоки намаляват с 6,4%, а на стоки за потребление – с 0,4 на сто. Поръчките на основни материали са нагоре с 1,6%, сочат още данните. Общите поръчки намаляват с 4,3% на годишна база.
            Още по темата
            Германия спира оръжейна сделка с Русия за 100 млн. евро
            Германската промишленост все още очаква 2% ръст на БВП

„Най-вече геополитическите събития и рискове допринесоха за спада на поръчките“, гласи становището на Министерството на икономиката на Германия. „Ето защо трябва да се очаква, че индустрията ще се развива по-скоро умерено в следващите месеци.“

„Настроението в Германия се влоши. Компаниите обмислят внимателно преди да инвестират. Двигателят на икономиката леко забавя своите обороти“, заявява анализаторът в Nordea Markets Холгер Сандте. „Ако ситуацията в Украйна не ескалира, влиянието й ще бъде ограничено. Очакваме растежът да се завърне през третото тримесечие.“

“Полският външен министър Сикорски също говори за опасност от руска инвазия в Украйна, а на инвеститорите им трябва точно това, за да се изпокрият”, допълва Лу Шадук, управляващ директор на Stifel Nicolaus & Co., Балтимор, пред Bloomberg.

Отделно напрежение на пазарите внесе и информацията, че президентът на Русия Владимир Путин е наредил на правителството на страната да отговори на затягането на санкциите на Европейския съюз (ЕС).

Коментар

• И последно - ще споделя, че за пръв път от много години, определено виждам добри переспективи пред България!!!

Може би защото за пръв път от десетилетие виждам премиер (макар и временен) който да ме импонира!

И това го казвам като човек, силно вярващ в идеите на демокрацията, гражданското общество и пазарната икономика, т.е. крайно десен!

Успех на всички!

Коментар

така и ти ...не ,че си идиот ,но прекалено вярваш на пропагандата...за водещата роля на новия бял брат....
                цивилизования свят ,може да е различен от твойте престави...... китай ,Индия ,бразилия , русия , ....
                всички промишлени и селскостопански производства ,са вече навън от цивилизования свят а промишлените изкопаеми са в русия и сие .....
                Та малко по сериозно....
                Кризата през 2008 г. е наред пак да се повтори ,но тогава русия няма да помага за потушаването и .....
                Европа и Сащ са консуматорски обществма ,свърши ли доставките ,отива в киреча.....
                Пич, аз вярвам на очите, ушите и мозъка си!

А ти приятелю, че живееш 50 години назад във времето - си е твой проблем....

Коментар

Ха-хаххахахахаха!

Той и Кадафиту обявяваше "санкции" срещу цивилизования свят...

И Садама Хюсеинов също...
                  Та малко по сериозно....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ал, ти обмисли ли въпроса за покупката на зрънчовците на нисе?
                    Както си як в агрията, а они са на > 4 годишни дъна - мисля биха ти били прекрасен хедж за целта.
                    Ударил съм го на живот лятото. Когато не се занимавам със селска работа се местя от басейна в джакузито В агрията продадох малко над половината. Взех си кеша по 2 а останалата половина акции каквото стане... За мен вече е игра с част от печалбата. В тези несигурни времена в световен мащаб дивесификацията от ресурсни акции и кеша ми действа много успокояващо.
                    Иначе следя всичко което напишеш тук. Кефи ме стила ти, но моя е друг. С житата не ми се виждат предопставки за големи движения в едната посока. Аз търся голям потенциал при нисък риск. Ако не намирам потенциал над 100% не правя нищо или с две думи за лудо не работя )) По отношение на хеджа, слушам дедо Бъфет!
                    За чуждоземските борси не смятам да ползвам друго освен опции за в бъдеще поради ред причини.
                    Фортис е обещал да ми гостува на село. Дано да си тук да ви запозная да си говорите за житата а аз да слушам Иначе ти понеже си ми близо, чувствай се поканен по всяко време за бира или ракия или каквото там ти се пие
                    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Излезнаха публикации ,че ни готвят фалит...може да е преувеличено ,но трябва да го имаме в пъзела.....
                      сами сме си виновни......
                      Супер нещо такова се чакаше за нагорето.и всички тогава ще се пулят що става така
                      На мен ми се струва че това шикалкавене около ктбето се прави за да се забрави и тази новинка.а забравянето на една новинка става с нова още по голяма новинка.приемам залагания каква ще е новата новинкаех тия мошета

Коментар

В момента се определят санкциите на русия спрямо ЕС и Щатите ,.....
                        Ха-хаххахахахаха!

Той и Кадафиту обявяваше "санкции" срещу цивилизования свят...

И Садама Хюсеинов също...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Истина е Само при нас "селянин" е обидна дума. Друго имах предвид обаче.
                          ..
                          Ал, ти обмисли ли въпроса за покупката на зрънчовците на нисе?
                          Както си як в агрията, а они са на > 4 годишни дъна - мисля биха ти били прекрасен хедж за целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Няма да бъдем.Скоро техни високопоставени лица се изказаха,че България е една
                            от малкото страни страни в Европа,която дипломатично си е мълчала на правителствено ниво по въпроса за Украйна и Крим.
                            Излезнаха публикации ,че ни готвят фалит...може да е преувеличено ,но трябва да го имаме в пъзела.....
                            сами сме си виновни......

Коментар

В момента се определят санкциите на русия спрямо ЕС и Щатите ,да се хванем на бас , че ние ще бъдем там на първо място.......
                              така ,че нещата не са добре.....като прибавим и възможността от прибиране до 20 % на печалби на ДАУ и ДАХ.-.....заради цялата икономическа и политическа обстановка.... плюс стимули ,лихви и т.н.
                              така ,че единственото неясно е как ще реагира нашата слабо ликвидна борса......с много или с по малко.....
                              Няма да бъдем.Скоро техни високопоставени лица се изказаха,че България е една
                              от малкото страни страни в Европа,която дипломатично си е мълчала на правителствено ниво по въпроса за Украйна и Крим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Истина е Само при нас "селянин" е обидна дума. Друго имах предвид обаче.
                                Не мога да произвеждам компютри или компоти ако преди това не съм се научил как се прави. Иначе резултата няма да е добър.
                                Примерно за лудо мога цял живот да бачкам и да произведа някакъв автомобил. На кого ще го продам после? Ами нали преди това трябва да съм инвестирал в суовини и материали? Той няма да е качествен и конкурентно способен. Най-много да си го карам сам и да се пребия на първият завой Резултата е че само ще съм похабил материалите, които всъщност са труда на този, който е произвел тези материали.
                                Истината е че дори и крави да гледаш е наука. И то доста сложна наука..
                                С тези думи съм абсолютно съгласен!

Коментар

Working...
                                X