IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Какво й е на търговията ? Не е ли е хоптимистична ?
    А според теб?
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      От троловете разбира се, то при тази търговия какво друго му остава на човек
      Какво й е на търговията ? Не е ли е хоптимистична ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
        Доколкото разбирам ти липсва дпс в управлението?
        Не бе пич, аз съм си демократ, а тези които си споменал нямат нищо общо с демокрацията. Притеснява ме големия брой бивши, някак си много бързо се строиха в спомагателните редици на ББ

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнение
          За да има ръст, трябва да има поне малко основания.
          Това правителство изобилства с гербери,бивши седесари,десебари а даже и комунист, за какъв оптимизъм да говорим?
          Доколкото разбирам ти липсва дпс в управлението?

Коментар

• Защо оптимизма не е завладял Фондовата борса, такива млади юнаци встъпиха в своите министерски постове.

Монтьо, къде са тия публикации, че някой ти готви фалит.
            Дай линкове към тези публикации ?
            Last edited by ПИЧ; 06.08.2014, 16:51.

Коментар

От троловете разбира се, то при тази търговия какво друго му остава на човек
              + 1

Коментар

• От троловете разбира се, то при тази търговия какво друго му остава на човек

Коментар

Монти, шашкаш ме с идеите си за съвременните цивилизации- Русия, Китай и Индия... Щатите причиняват определено количество злини по света просто защото доминират, а властта изражда... Но ако един ден някоя от изброените от теб страни стигнат до доминация- тогава ще разберете какво значи империя на злото, при тях в чисто културен аспект отсъства уважението към човешката личност и свобода.

По темата- оптимизъм на БФБ няма да има още известно време, след това ще видим
                  току що ме изтриха.....
                  зададоха ми въпрос в друга тема , защо се гъбаркаш в темите....
                  Отговара ми беше....
                  В момента нормалните спекуланти и инвеститори са излезнали от борсата .....
                  останали са в темите...
                  Тролове....
                  Ловци на падащи ножове....
                  Болни оптимисти ,чакащи чудо да не им ударят репата.....

П.П.- аз съм от ловците.....
                  Днес се пробвах в продажби ,в БРЕФ и Емона...
                  Ти от кой си....

Коментар

• Монти, шашкаш ме с идеите си за съвременните цивилизации- Русия, Китай и Индия... Щатите причиняват определено количество злини по света просто защото доминират, а властта изражда... Но ако един ден някоя от изброените от теб страни стигнат до доминация- тогава ще разберете какво значи империя на злото, при тях в чисто културен аспект отсъства уважението към човешката личност и свобода.

По темата- оптимизъм на БФБ няма да има още известно време, след това ще видим

Коментар

Ей Монти,
                      продължаваш да ме шашкаш- Рим, Византия, Луи XVI - това добре, но защо така тенденциозно за съвременния свят?
                      Защото не искам да цитирам един бивш комунист и бивш премиер.... ....
                      съспахме турската империя ,съсипахме и руската империя ,съсипахме и немския кайзер и световния ред го сложихме на място , съсипахме и съветската империя , сега е наред ... .....

Коментар

Това правителство изобилства с гербери,бивши седесари,десебари а даже и комунист, за какъв оптимизъм да говорим?
                        Ами и аз като теб ги виждам нещата ама като го изрека и има едни дето все почват да оплюват.Заложил съм се в ниското че каквото дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ами берях домати и ябълки, като студент......
                          същото е казал и последния римски император преди готите да влязат в Рим....
                          не ми се цитира какво е казал последния византииски император....
                          но знам какво е казал луй 16 ....
                          когато търсихме войници в Швейцария за да запазим божията правда и човешкия ред , то простолюдието си създаде нова божия правда и човешки ред и свой войници ....... ...
                          Ей Монти,
                          продължаваш да ме шашкаш- Рим, Византия, Луи XVI - това добре, но защо така тенденциозно за съвременния свят?
                          Това че си брал домати и ябълки 1989 съвсем не означава че сме били световна сила, напротив показва безумието на онзи период
                          Last edited by Петър Николов; 06.08.2014, 14:44.

Коментар

Ей Монти, ти си гений!
                            Как можеш с толкова малко думи да кажеш толкова много неистини?
                            Да започнем от 1989 г. Ти тогава с какво се занимаваше? Имаше ли представа за реалното състояние на икономиката ни? За ямата в която ни бутаха Братушките?
                            А тезата , че цивилизования свят вече е извън играта, може да я измъти само болен мозък.Извинявай за острия тон, но тази неграмотност ме вбесява
                            Ами берях домати и ябълки, като студент......
                            същото е казал и последния римски император преди готите да влязат в Рим....
                            не ми се цитира какво е казал последния византииски император....
                            но знам какво е казал луй 16 ....
                            когато търсихме войници в Швейцария за да запазим божията правда и човешкия ред , то простолюдието си създаде нова божия правда и човешки ред и свой войници ....... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Уж чакаме ръст а то май пак надоле .Някакви коментари по въпроса?

Коментар

• Уж чакаме ръст а то май пак надоле .Някакви коментари по въпроса?

Коментар

Working...
                                X