IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
    как може тогава бял човек да направи леверидж на борсата?
    Да се боядиса на черен или ром

Коментар

• al4en

Има много ресурси, които ще влязат в употреба и не са така географски неравномерно разпределени. Оказа се че осветителните крушки с нажежаема жичка произвеждат повече топлина и излъчват много в инфрачервения спектър и видимата светлина е едва 10-15 %. Това е причината да ги спрат от производство в Европа, диодите наистина решават този проблем и технологията се разви. Съща работа е ако се изгори един килограм въглища по класическата технология - 80% заминават през комина, най доброто гориво е метан смесен с 5 % водород..т.е. скоро ще ни светне че е много по добре петрола , въглищата и всякакви въглерод и водород съдържащи да се превърнат първо на метан и после да се използват за енергийни нужди. Т.е. Хитлер навремето е бил заблуден и е тръгнал да гони Михаля в Русия и Сибир. Когато това се промени ще се окаже, че енергийните ресурси от фосилни горива са доста по равномерно разределени и следството да се терминират въглед и водород съдържащи до метан е открито както и компютрите пак от един българин - браун газ може да създаде температура, която да ги терминира до метан в камера в която няма кислород.Рано е да се стигне до златото, то по скоро е ценно от технологична гледна точка поради свойството му да не се окислява и просто добре провежда, но несвръжпровежда и има приложение в технология, но тя е обект на далечно бъдеще според мен. Първо е време да се научим да добиваме енергия само в ефективни процеси и образно казано от всичко и да я пестим и тогава вече това общество, което не е чак толкова енергийно жадно и озлобяло и други хора с друг тип мислене ще могат да използват технологии с много по високо ниво, които към момента са просто опасни за цивилизацията. Представяш ли си в момента да им дадеш на всички устройство което може да акумулира енергия, но с огромен капацитет, те веднага ще го изпробват като бомба.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        "Във връзка с разпоредбата на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН, на сесията, която ще се проведе на 19.07.2013 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби:
        Код Име Среднодневен обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
        6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 31421.70 20 20.35 38.02
        6C4 Химимпорт АД-София 12089.35 20 16.75 15.24"

Утре може и те да не стават! Кой ще тръгне да се занимава при това положение!
        как може тогава бял човек да направи леверидж на борсата?

Коментар

• 1
          2
          3
          4
          5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

ИБРИКШАРО,ТАКА ЛИ ТИ БРОЯТ ВИГЕНИН И ГЕЯ ПРЕДИ ЛИЗАНЕТО
          И ВСЕ СИ НА МАКСИМАЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ОЦЕНКА- ЕХ СМЕШЕН ТРОЛЕ..НЕщО СЕ ИЗНЕРВИ

Коментар

• ИБРИКШАРО, А НАПОТНИЯ МАРИНОВ ЛИЗАЛ ЛИ СИ МУ ИЛИ ВЕЧЕ САМО НА ГЕЯ И ВИГЕНИН
            Ново 20! Веско Маринов: Цветан Цветанов е моят пример в живота!

Понеделник, 22 Юли 2013 13:39
            31924
            com_content.article

1
            2
            3
            4
            5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

vesmarЦветан Цветанов е моят пример в живота, призна по Нова ТВ певецът Веселин Маринов, който се слави като един най-близките на бившия МВР шеф. Маринов разкри, че сега се виждал по-рядко с кумира си, защото му било трудно след изборите, след повдигнатите обвинения и безбройните атаки.

Аз не съм политик, познавам Цветанов в личния му живот и знам, че той се опита да промени живота на хората и на България, посочи Маринов. Певецът нямал скрупули, че на времето пял за БСП, защото така имал възможност да прави безплатни концерти за хората.

Изпълнителят на "Горчиво вино" обясни, че когато е млад, човек е ляво мислещ, но с навъртането на годините, се преориентирал към дясното. Така свързал себе си с политиката на ГЕРБ. Веско Маринов призна, че бил много близък и със собственика на нелегалната печатница в Костинброд, където бяха заловени незаконните бюлетини.

Той има страшен морал, невероятен човек е. Прави ни рекламните материали и плакатите на себестойност, похвали го Маринов.

Певецът призна, че трудно преживява раздялата си с половинката си Цветанка, но не намирал никаква вина в себе си. Според него пълни лъжи били писанията, че домът му бил оборудван с камери, за да следи Цветанка.

Линда е новата ми любов, посветен съм на нея 24 часа, разкри певецът. Но в същност това било любимото му куче. В момента в живота му нямало нова жена, а много му се искало, когато се прибира вечер, да има кой да го посреща.

От ефира Маринов призна, че концертът в НДС, когато изпя скандалната песен "Нашата полиция ни пази" било до известен степен гаф, но само що се отнася до хореографията и спектакъла на чийто фон я изпял. Според него и текстът, и музиката, и аранжимента били много добри и той с много любов направил този подарък на българската полиция.

ШАРО- МУТРОШАРО ВИКАЛ ТЕ ГЕЯ НА ПОЗИТАНО

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              "Във връзка с разпоредбата на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН, на сесията, която ще се проведе на 19.07.2013 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби:

тази наретба верно е пълен ташак

Коментар

моя посредник също ми вика работим, но това вече от месеци. Има ли някой посредник изобщо дето го предлага. Какво му е трудното не разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Законово е уреден въпроса, но посредниците бягат. Това от мен, не претендирам, че е така, но е повече от нищо! Мисля, че Карол са най-напред в това отношение, но за момента и те нямат /или нямаха преди 2-3 месеца, когато ги питах/.
                  моя посредник също ми вика работим, но това вече от месеци. Има ли някой посредник изобщо дето го предлага. Какво му е трудното не разбирам.

Коментар

питам за 10 ти път в форума и никои не е компетентен да ми отговори. До къде са стигнали нещата с късите продажби и марджините?
                    Законово е уреден въпроса, но посредниците бягат. Това от мен, не претендирам, че е така, но е повече от нищо! Мисля, че Карол са най-напред в това отношение, но за момента и те нямат /или нямаха преди 2-3 месеца, когато ги питах/.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• питам за 10 ти път в форума и никои не е компетентен да ми отговори. До къде са стигнали нещата с късите продажби и марджините?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Не вършат работа за съжаление не знеш достатъчно, злато и литии другото не играе.

Щом казваш, явно не знам.

Коментар

• Тои и комшията няма заем ...ама няма и едно цвете в двора си и е в барака без ток и проси за хляб....така че не смятаи какъв ние дългът ....спасява ни водата и дървата....но с това темпо на износ на дървен материал ....след 5 г пенсиите селяните а и гражданите...не виждам как ще се топлят при кубик 100 евро
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Държавният дълг на България е сред най-ниските в ЕС
                            22 Юли 2013 13:03

Държавният дълг на България е 18% от Брутния вътрешен продукт (БВП) и сред най-ниските в Европейския съюз, показват публикуваните днес данни на Евростат за първите три месеца на 2013 г. Преди нас е Естония (10% от БВП), а след нас Люксембург (22,4% от БВП).

Държавният дълг на 17-те страни-членки на еврозоната се повиши до 92,2% от БВП през първите три месеца на 2013-а година след дълг в размер на 90,6% от БВП в края на миналата година и дълг от 88,2% през първото тримесечие на 2012-а година, показват още данните на статистическата служба на ЕС.

Така суверенният дълг в региона удари 8,75 трлн. евро през първите три месеца на годината. Това ново рязко повишение на дълга вероятно ще изостри критиките относно мерките на строги икономии в еврозоната и ще засили призивите за мерки в подкрепа на икономическия растеж.

Гръцкият държавен дълг се повиши с 3,7% и достигна цели 160,5% от БВП за периода януари-март, испанският дълг се повиши с 4% до 88,2% от БВП, а дългът на Италия се повиши до 130,3% от БВП на страната.

Повишение отбелязват и суверенните дългове на Португалия и Ирландия съответно с 3,5% до 127,2% от БВП и със 7,7% до 125,1% от БВП.

Според данните на Евростат държавният дълг в целия Европейски съюз (27-те страни-членки) се е повишил по-слабо до 85,9% от БВП през първите три месеца на 2013-а година от 85,2% в края на миналата година.

За целия ЕС най-високи нива на дълга има в Гърция, Италия, Португалия и Ирландия.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Има доста по-добри проводници от златото, а единият от тях е около 60 ПЪТИ по-евтин от него. Тези, които имат основни познания ГО ЗНАЯТ!!!
                              Не вършат работа за съжаление не знеш достатъчно, злато и литии другото не играе.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                Копирам ти едно мое мнение, мързел голям е при мен

Мастара, че е дразнител, две мнения няма в случая е прав, златото дългосрочно, физическото - подчертавам ще е безценно, причината е, че е свръхпроводник - жизнено важен за навлизането на новите технологии - свързани със свободната енергия, които има основни знания по темата ще разбере друг е въпроса дали ще има сили да го стиска 20тина години но на него други бръмбари са му в главата
                                пирамиди и т.н.
                                П.с. няма риск при златото.
                                Има доста по-добри проводници от златото, а единият от тях е около 60 ПЪТИ по-евтин от него. Тези, които имат основни познания ГО ЗНАЯТ!!!

Коментар

Working...
                                X