IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
    само ,че едва ли ще са в отделна партида в НОИ
    Ми аз до сега чух да се говори само за общия кюп в НОИ, за лични партиди никой нищо не казва. Явно няма

Коментар

• С риск пак да ме изтрият под предлог я спам, я не е по темата ще пиша.
      Как ще "принудят: осигуряващите се да се преместят в НОИ? Ами с "разяснителна" кампания, как в ПФ няма пари, как са издухани, как не правят нужната доходност. На всички тук ни е ясно, че сме една шепа хора и тази шепа ще сме тези, които им е ясно и разбират какво се случва. Масата ще се подлъже от полезната разяснителна кампания или от "експертите", които мислят за благото на обикновеният вечно плащащ човечец, плащащ за всичко от пенсиите за инвалидност на "инвалидите до колите на управляващите.
      Писна ми да плащам, искам да имам реален избор или частен ПФ или НОИ
      Искам да имам възможност за избор, за информиран избор

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Номера е всичките пари да са в НОИ а ти да потвърдиш писменно оставането в ПФ иначе парите ти заминават в НОИ ....
        Аз няма да го направя потвърждение , ако парите са ми по отделна партида в НОИ....
        Защото в ПФ след продажбата на ДКЦ и свободния обем кеш....кще останат
        само ,че едва ли ще са в отделна партида в НОИ
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Mnogo zle e tova s osigurovkite. Da vidim kolko sa tezi koito ste se ptemrstqt. Ne vjrvam da ima tolkova baluzi , no za BFB e kofti.

Suzalqvam no nqmam kiriliza na GSM.
          Номера е всичките пари да са в НОИ а ти да потвърдиш писменно оставането в ПФ иначе парите ти заминават в НОИ ....
          Аз няма да го направя потвърждение , ако парите са ми по отделна партида в НОИ....
          Защото в ПФ след продажбата на ДКЦ и свободния обем кеш....ще останат
          П.П. Към колегите ,когато видите модератора да предупреждава за бан...по добре да изчакате защото и за времето ,че е слънчево ще ви баннат... такава е политиката на инвестора...
          Има банки има ПФ ....

Коментар

• Mnogo zle e tova s osigurovkite. Da vidim kolko sa tezi koito ste se ptemrstqt. Ne vjrvam da ima tolkova baluzi , no za BFB e kofti.

Suzalqvam no nqmam kiriliza na GSM.

Коментар

имам предвид да не внасям повече в НОИ.
              Такъв вариант не прочетох. Аз също искам да имам лична партида и да получавам пропорционално на това,което съм внесъл,НО по-голямата вноска я прибира НОИ. Законът е направен да взимат от можещите и да дават на ромите на ИМПЕРАТОРА (понеже той много ги харесва ..........)..... с две думи ограбват ни законно. Цял живот те дерат на максимални осигуровки, изчисляват ти пенсия няколко хиляди лева, НО ще ти плащат само 1/2 т.е. 840лв., а останалите на ромите, на умишлено болните ( инвалиди) и на тези,които са внасяли минимални вноски, а сега им била малка пенсията.ЯД ме е да пиша дори. Нашите родители все пак взимат някаква пенсия, защото ние сега работим, а като остарея кой ще внася в тази продънена каца НОЙ,за да получавам някаква пенсия.АЗ НЕ ВЯРВАМ В ЧУДЕСА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                Там няма пари. Какво ще прехвърляш?
                имам предвид да не внасям повече в НОИ.

Коментар

A аз мога ли вноската от НОИ да прехвърля към ПФ?
                  Там няма пари. Какво ще прехвърляш?

Коментар

Може само внимавай къде

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4482194

Нещата тук стават много сериозни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        патриций, научи се да пишеш
                        е хубу де едно Й нон стоп съм фиркан

наздраве за руснаците
                        Last edited by the architect; 15.12.2014, 21:44.

Коментар

• X_Y, ще те помоля да прочетеш поста ми от 19,31 ч. и също да ми дадеш съвет къде да се преместя.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            как е еврей натискаме ли
                            патриций, научи се да пишеш
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Както и да е трийте на воля, и хляба у вас и ножа у вас. Ма така трябва да измислите още някой трол да пише за да дразни колегите, съответно да има посещения.
                              Извинявам се за отклонението.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Amsterdamm, признавам се за виновен.
                                Аз не се признавам.... ( мразя да ме трият...)
                                Точно си е в темата за оптимизма.....Все пак има оптимисти купувачи и оптимисти продавачи.....Едните се надат на спад а другите на покачване на БФБ....
                                Напънах се да си спомня за какво съм изтрит и не виждам защо....
                                Бях писал , че ще си прехвърля партидата със сигурност 98 %....
                                Сега съм 100 % сигурен ....

Коментар

Working...
                                X