Първоначално изпратено от lareman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
С риск пак да ме изтрият под предлог я спам, я не е по темата ще пиша.
Как ще "принудят: осигуряващите се да се преместят в НОИ? Ами с "разяснителна" кампания, как в ПФ няма пари, как са издухани, как не правят нужната доходност. На всички тук ни е ясно, че сме една шепа хора и тази шепа ще сме тези, които им е ясно и разбират какво се случва. Масата ще се подлъже от полезната разяснителна кампания или от "експертите", които мислят за благото на обикновеният вечно плащащ човечец, плащащ за всичко от пенсиите за инвалидност на "инвалидите до колите на управляващите.
Писна ми да плащам, искам да имам реален избор или частен ПФ или НОИ
Искам да имам възможност за избор, за информиран избор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНомера е всичките пари да са в НОИ а ти да потвърдиш писменно оставането в ПФ иначе парите ти заминават в НОИ ....
Аз няма да го направя потвърждение , ако парите са ми по отделна партида в НОИ....
Защото в ПФ след продажбата на ДКЦ и свободния обем кеш....кще останатмненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеMnogo zle e tova s osigurovkite. Da vidim kolko sa tezi koito ste se ptemrstqt. Ne vjrvam da ima tolkova baluzi , no za BFB e kofti.
Suzalqvam no nqmam kiriliza na GSM.
Аз няма да го направя потвърждение , ако парите са ми по отделна партида в НОИ....
Защото в ПФ след продажбата на ДКЦ и свободния обем кеш....ще останат
П.П. Към колегите ,когато видите модератора да предупреждава за бан...по добре да изчакате защото и за времето ,че е слънчево ще ви баннат...такава е политиката на инвестора...
Има банки има ПФ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеимам предвид да не внасям повече в НОИ.......)..... с две думи ограбват ни законно.
Цял живот те дерат на максимални осигуровки, изчисляват ти пенсия няколко хиляди лева, НО ще ти плащат само 1/2 т.е. 840лв., а останалите на ромите, на умишлено болните ( инвалиди) и на тези,които са внасяли минимални вноски, а сега им била малка пенсията.
ЯД ме е да пиша дори. Нашите родители все пак взимат някаква пенсия, защото ние сега работим, а като остарея кой ще внася в тази продънена каца НОЙ,за да получавам някаква пенсия.АЗ НЕ ВЯРВАМ В ЧУДЕСА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТам няма пари. Какво ще прехвърляш?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеA аз мога ли вноската от НОИ да прехвърля към ПФ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеA аз мога ли вноската от НОИ да прехвърля към ПФ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениепатриций, научи се да пишеш
наздраве за руснацитеLast edited by the architect; 15.12.2014, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак е еврей натискаме лиМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеAmsterdamm, признавам се за виновен.( мразя да ме трият...)
Точно си е в темата за оптимизма.....Все пак има оптимисти купувачи и оптимисти продавачи.....Едните се надат на спад а другите на покачване на БФБ....
Напънах се да си спомня за какво съм изтрит и не виждам защо....
Бях писал , че ще си прехвърля партидата със сигурност 98 %....
Сега съм 100 % сигурен ....
Коментар
Коментар