IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Amsterdamm, признавам се за виновен.

Коментар

• Аз съм сигурен че ако решат да национализират парите от фондовете ще се съберем десетки хиляди пред парламента! Да му мислят!

И да къде са Реформаторите?

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4482194

Нещата тук стават много сериозни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Нека Мохамед да ни е за пример!

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...-72-mln.248497

Смърди от всякъде историйката
          Поне не е дело на родната журналистика.
          http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ch-breaks.html

Коментар

• Нека Мохамед да ни е за пример!

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...-72-mln.248497

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
              Не разбирам защо да нямаме и ние данък върху транзакциите?
              Много хора тук постоянно пълнят, всеки ден пълнят и не спират, значи има печалба и е редно да се плати данък за транзакциите.
              Отделно, този данък при транзакции ще подпомогне за стабилитета на пазара, да няма прекалено чести разнопосочни движения.
              Алооооо да се въведе, но когато Софикс достигне нивата от 2007, защото малцина са тези които са си на парите. Е ако ми върнете разликата ще съм ок.

Коментар

• Герб винаги са били проблем за БФБ. Аз лично не очаквам чудеса затова и си селкам лекинко

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Виж простотията на Боко и черешаря със синдикатите вече е за притеснение. Особено ако Реформаторите си замълчат и не скочат. Вярвам че идеята за УПФ няма да мине, но е супер дразнещо че Тиквата си е все такъв популист и е готов да слуша синдикатите. А да управляват те е най бързия път една държава да се скапе и да фалира, даже по бързо и от това Болен да й е премиер
                  Защо се съмняваш, че идеята за УПФ няма да мине?
                  Забравил ли си как предния път ГЕРБ изхарчиха 1.5млрд. лв. от резерва на НЗОК? Чисто и просто си ги прехвърлиха и тези пари повече не се видяха.
                  Е сега е по-голяма сумата на парите в УПФ, но ти не се съмнявай във възможностите на ГЕРБ, те имат волята.
                  Бойко само го играе като популист, реално синдикатите са му само маскировката.

Коментар

• как е еврей натискаме ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Пичове, това с рейтинга е четене на вчерашния вестник
                      А и тия агенции вече са така кмопроментирани... ако чакаш те да ти кажат кое е шит си затънал мнооого бързо

Виж простотията на Боко и черешаря със синдикатите вече е за притеснение. Особено ако Реформаторите си замълчат и не скочат. Вярвам че идеята за УПФ няма да мине, но е супер дразнещо че Тиквата си е все такъв популист и е готов да слуша синдикатите. А да управляват те е най бързия път една държава да се скапе и да фалира, даже по бързо и от това Болен да й е премиер
                      И ти си чел стария вестник - той е от преди посещението в Берлин
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Пичове, това с рейтинга е четене на вчерашния вестник
                        А и тия агенции вече са така кмопроментирани... ако чакаш те да ти кажат кое е шит си затънал мнооого бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                          Не ти от коя разбирам защо да нямаме и ние данък върху транзакциите?
                          Много хора тук постоянно пълнят, всеки ден пълнят и не спират, значи има печалба и е редно да се плати данък за транзакциите.
                          Отделно, този данък при транзакции ще подпомогне за стабилитета на пазара, да няма прекалено чести разнопосочни движения.
                          ти от коя планета идваш върви си

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                            Няма да е зле наистина да сложат данък на транзакциите, тогава оборота съвсем ще падне.
                            Не разбирам защо да нямаме и ние данък върху транзакциите?

Коментар

• Ееее Батя, дори и по време на рали си откровен...
                              Хора, не помръквайте насред ралито..!

Коментар

• Здравейте екстремни и по-умерени оптимисти Много сте творили през уикенда и доста време ми отне да ви прочета труда, че събота - неделя не бях айляк като вас, а си имах семейни ангажименти
                                Напълно подкрепям идеите за налагане да по-добър и колегиален тон във форума и съм напълно готов да съдействам за това. Приемам и с добри чувства критиките към мен от форумци с които сме си противоречали и сме стигали до изблици на негативни емоции и фрази. Признавам и че имам нужда от промени в моето представяне във форума, а и имам още да уча и работя върху себе си.
                                Единствено не мога да се съглася с намеци че не съм съвсем честен и че само се хваля при съмнително покритие и за да направя нужните стъпки ще припомня че сам в темата за портфейлите бях писал че 2008-ма година съм записъл 91% спад на портфейла си
                                И още едно по-актуално признание за да се види че и аз съм съвсем земен борсов играч и не се мисля за никакъв гуро - наскоро продадох акциите си в БТХ със 28% загуба Преглътнах я понеже не виждам добри перспективи в акцията с този й мажоритар и прецених за по-реален шанс да избия тази загуба, инвестирайки сумата в акции на ПИБ
                                Днес също портфейла ми ще претърпи немалка негативна преоценка
                                Повече усмивки пичове.. идва Коледа

Коментар

Working...
                                X