IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Абе какви хора сте вие бре?! Как пък един път не казахте нещо оптимистично!
    ГЕРБ имат сериозен проблем с разбирането на нещо елементарно.

Парите обичат сигурност и предсказуемост и мразят несигурност и непредсказуемост. Всяко тяхно решение на юруш, което вкарва несигурност и непредсказуемост води до спад на доверието и от тук до намаляване на мотивите за инвестиране. Все едно дали на борсата или в българската икономика.

Аз се приемам по-скоро за спекулант и на мен ми харесва несигурност и породената от нея волатилност. Но всяко подобно тяхно действие сваля диапазона на спекула. Т.е. води до тренд надолу. Когато направиха правитлество сега реших че поне що се отнася до мен ще подходя непредубедено. И в началото нещата вървяха ОК, бюджета беше ок, нямаше особени изненади никъде, всичко беше скучно и предсказуемо. Точно каквото трябва да бъде.

С това решение за ПФ обаче отново вкараха несигурност в системата. Сега ще трябва да минат месеци ако не и години че поне аз отново да им повярвам. До тогава сейфти фърст, ще чакам да видя дали няма да измислят някаква друга простотия изненадка и чак когато имат няколко шанса за това и ги пропуснат, може пък и да реша че са си научили урока.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Положителните новини са извън България, отрицателните новини в България.

Аз за нищо положително в България не се сещам от както ГЕРБ е на власт. Всичко е избор между по-малко зло и по-голямо зло, а това е само разлика между бавно падащ пазар и бързо падащ пазара.
      Абе какви хора сте вие бре?! Как пък един път не казахте нещо оптимистично!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
        Кога ще има горе на черешата за Sofix
        Не мож се задържи там, бат Владко знае добре как се брули черешата...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Положителните новини са извън България, отрицателните новини в България.

Аз за нищо положително в България не се сещам от както ГЕРБ е на власт. Всичко е избор между по-малко зло и по-голямо зло, а това е само разлика между бавно падащ пазар и бързо падащ пазара.
          Ако не беше министърът на счетоводството този, перспективите бяха добри. Днес купих акции, но не знам защо.

Коментар

• Положителните новини са извън България, отрицателните новини в България.

Коментар

• Напоследък доста положителни новини се насъбраха,което бавно и сигурно навива пружината,но на българския реотан му трябва известно време за да сгрее правилно ситуацията...така че търпение и добро поведение ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Дреме му на черешката на Горанов
                Кога ще има горе на черешата за Sofix

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                  Горанов следи нивата и пуска пиратки
                  Дреме му на черешката на Горанов

Коментар

Ей, това фибоначито е голяма работа!
                    Както се казва - новините следват графиките, а не обратното

Приятен уикенд!
                    Горанов следи нивата и пуска пиратки

Коментар

• Ей, това фибоначито е голяма работа!
                      Както се казва - новините следват графиките, а не обратното

Приятен уикенд!

Коментар

• Хубава новина, предполагам че спуснахме ръчната ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          Чакай ... да го приемат като закон, че като ги знам какви са - менят си мнението по често отколкото тийнейджърка.
                          Да, ще им треперим на всяка глупост. Ако не е тая, ще е друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Разумно, но какъв е резултата - един пропилян месец и един разхвърлян пазар..
                            Чакай ... да го приемат като закон, че като ги знам какви са - менят си мнението по често отколкото тийнейджърка.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              Изригване и БФБ са две много далечни понятиа едно от друго.....
                              Било е и пак ще бъде

Коментар

Удри уйно!
                                +1
                                е това да се чува...да кажем по едно наздраве за песимистите че само това може да им е останало(въпреки че и това не е малко)

Коментар

Working...
                                X