IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Направих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.

Ако се съберат достатъчно отговори на един обикновен въпрос - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Хайде ...
      С БТХ напред, ура ....

Коментар

• Тая все повече ме кефи, дори повече от британския посланик, който е геоГРАФ!!!
        http://vbox7.com/play:901f0bce67

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Всеки нормален човек би трябвало да мрази банките /лихвари/. БГ банките особено яко ни стрижат и това много дразни нас инвеститорите заради невъзможността да инвестираш нормално с привлечен ресурс както навсякъде по света. Аз се бях набабанчил да купя 4 имота едновременно с кредит, като той се изплаща от наемателите, само че кризата и алчността на баМките ме отказаха от придобиването на още толкова ключови имоти!

Ако под послъгване имаш предвид ГПР , може би си прав, но не значи, че лъжа!
          Ето в колко часа съм написал абриевиатурата ГПР.
          Наистина не вярвах, колко некомпетентен е Мастъра, при положение, че съм написал 5 пъти ГПР в моите постове, той се прави, че не съм знаел какво е ГПР! УЖАС! И ТОВА Е СЕРИОЗЕН ИНВЕСТИТОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Пускай на лични. Провери ли за такси, комисионни и т.н?
            Не му говори на китайски! Той човека не е чувал за ГПР...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Са остана и твоя любимец бат Пешо да запалим - и БФБ-то ще тръгне нагоре
              А някои се надяват тука на ПФ...кауза пердута.

Да знайш след 3-4 месеца на БФБ-то (особено ако изядеш и някой друг шамар (помага много) ще си по успешен инвеститор и най титулования БГ ПФ мениджър. Гаранте.

ПС Къв гигант съм бе, гъба съм. Ама съобразителна надявам се.
              И умея добре да калкулирам. Смятането помага много тука.
              Last edited by pipbel; 30.10.2012, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Лордче, не ги слушай някой тролчета. Давай смело,ма умната, без шитчета.
                От мене имаш поне 1 съвет за акцийка с гарантирана 20% годишна.
                Пък ако фалира ( дано ) - още 50% отгоре ще гушнеш.

Ма първо дамаджаната със сливовка. Двойна преварка.
                От вискитата - само JD пием, нищо друго.
                Много ти благодаря за съветите учителю ПИПБЕЛ! ГИГАНТ СРЕД ИНВЕСТИТОРИТЕ!
                Ще имаш от всичкото купено с печалбата!

Коментар

Всеки нормален човек би трябвало да мрази банките /лихвари/. БГ банките особено яко ни стрижат и това много дразни нас инвеститорите заради невъзможността да инвестираш нормално с привлечен ресурс както навсякъде по света. Аз се бях набабанчил да купя 4 имота едновременно с кредит, като той се изплаща от наемателите, само че кризата и алчността на баМките ме отказаха от придобиването на още толкова ключови имоти!

Лордче, не ги слушай тролчетата. Давай смело,ма умната, без шитчета.
                  От мене имаш поне 1 съвет за акцийка с гарантирана 20% годишна.
                  Пък ако фалира ( дано ) - още 50% отгоре ще гушнеш.

Ма първо дамаджаната със сливовка. Двойна преварка.
                  От вискитата - само JD пием, нищо друго.

Коментар

Не казвам че си лъжец. Казах, че послъгваш Няма баМка която да ти отпусне потребителски на този процент, дори и срещу ипотека. Мамка им Бамки

Ето в колко часа съм написал абриевиатурата ГПР.
                    Last edited by LANDLORD 31; 30.10.2012, 23:55.

Коментар

Не съм. В момента не мога да сканирам, но ще кача на флашка в четвъртък и ще ти пратя брошурата с променена една или две думи. Това все пак е брошура за общи условия! Не може заради това да ме наречеш лъжец, по скоро лъже баМката.
                      Не казвам че си лъжец. Казах, че послъгваш Няма баМка която да ти отпусне потребителски на този процент, дори и срещу ипотека. Мамка им Бамки

Коментар

Не съм. В момента не мога да сканирам, но ще кача на флашка в четвъртък като си взема скенера и принтера от ремонт и ще ти пратя брошурата с променена една или две думи. Това все пак е брошура за общи условия! Не може заради това да ме наречеш лъжец, по скоро лъже баМката.

Коментар

Никога не лъжа! Даже и лъжеца Явор не може да ме хване в лъжа.
                          Предлагат ми потребителски на 8,5% лихва и ипотечен на 6,9. А на бас?
                          Ако искаш да не излизаме от анонимност, ще ти пратя сканирана брошура на лични.

Коментар

Тук малко послъга
                            Никога не лъжа! Даже и лъжеца Явор не може да ме хване в лъжа.
                            Предлагат ми потребителски на 8,5% лихва и ипотечен на 6,9. А на бас?
                            Ако искаш да не излизаме от анонимност, ще ти пратя сканирана брошура на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Ако решиш да теглиш първо прехвърли кочинките ето даваш под наем на някой на когото имаш 100% доверие, защото когато банката те погне да ти прибира имуществото все пак да имаш някакви доходи за да си плащаш таксата за Интернет...
                              Е, ти пък сега Мастъре!
                              Потребителският кредит е за някакви мижави до 50 бона. Каква баМка ще ме погва , кви 5 лева? За десет години на тази лихва връщам не повече от 85, а през тези години 50 бона ще струва една кола втора употреба!

Коментар

Колеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ? С колко мислите, че ще нарастнат акциите на самата борса за едногодишен период, ако /когато/ се приватизира?
                                Тук малко послъга

Коментар

Working...
                                X