Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКолеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи ако са увреш у шитчета - никога не е време
Коментар
-
http://www.investor.bg/evroproekti/2...2020-g,142183/
То за нас който се сети и все гледа да ни го навре.
За къв ли....ни е тоя ЕС. И сега плащаме повече на Брюкселските идиоти в ръкавели отколкото получаваме оттам. Дори и като нищо не е спряно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКолеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ? С колко мислите, че ще нарастнат акциите на самата борса за едногодишен период, ако /когато/ се приватизира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКолеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ? С колко мислите, че ще нарастнат акциите на самата борса за едногодишен период, ако /когато/ се приватизира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТо така се почва колега, с 1-2 акции, като тръгнат всичките ще е късно
Аз съм подготвен вече за рали /кеш не остана/ и мисля да не чакаме декември
Не става тъй мой човек, нека почакат поне до края на Ноември, аче едни сосни бонуси ще ми дойдат. Аз да си увелича портфейла 20%, пък Форексов да си приказва квото иска.
Даже и жената спря да мрънка че кеша в банката намалява като ми видя профита
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТо и банките почнаха да преобразуват депозитите, за да няма за Господин ти Дянков кинти за бюджета.Last edited by Forex Master; 30.10.2012, 20:25.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНиколко. Времето не е за инвестиране, а за точно обратното - излизане от всички инвестиции! Това става като си продадеш инвестициите за злато, сребро или биткоини.
Споменах за депозити, защото ако някой все пак желае да е рискува и да е инвестирор в тези времена то банковият депоит е безспорен фаворит - там загубата ще е най-малка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе 10%, а дори и 50% данък да сложат върху лихвите депозитът ще е най-добрата инвестиция! Що сте толкова тъпи та не го разбирате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКолко кинти тури на депозит?
Споменах за депозити, защото ако някой все пак желае да е рискува и да е инвестирор в тези времена то банковият депоит е безспорен фаворит - там загубата ще е най-малка!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе 10%, а дори и 50% данък да сложат върху лихвите депозитът ще е най-добрата инвестиция! Що сте толкова тъпи та не го разбирате?
Коментар
Коментар