IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Колеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ? С колко мислите, че ще нарастнат акциите на самата борса за едногодишен период, ако /когато/ се приватизира?
    Що ти трябва на баир лозе??8 % ...и колко мислиш,че ще изкараш отгоре??

Коментар

Колеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ?
      Ако решиш да теглиш първо прехвърли кочинките ето даваш под наем на някой на когото имаш 100% доверие, защото когато банката те погне да ти прибира имуществото все пак да имаш някакви доходи за да си плащаш таксата за Интернет...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Ми ако са увреш у шитчета - никога не е време
        BSO акцията имам предвид.

Коментар

• http://www.investor.bg/evroproekti/2...2020-g,142183/

То за нас който се сети и все гледа да ни го навре.
          За къв ли....ни е тоя ЕС. И сега плащаме повече на Брюкселските идиоти в ръкавели отколкото получаваме оттам. Дори и като нищо не е спряно.

Коментар

Колеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ? С колко мислите, че ще нарастнат акциите на самата борса за едногодишен период, ако /когато/ се приватизира?
            Ако Борисоф остане на власт ....С НИКОЛКО...

Коментар

Ми ако са увреш у шитчета - никога не е време

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                То така се почва колега, с 1-2 акции, като тръгнат всичките ще е късно
                Аз съм подготвен вече за рали /кеш не остана/ и мисля да не чакаме декември
                Ахъъ, ясно, похарчил си кеша и да идват биковете
                Не става тъй мой човек, нека почакат поне до края на Ноември, аче едни сосни бонуси ще ми дойдат. Аз да си увелича портфейла 20%, пък Форексов да си приказва квото иска.
                Даже и жената спря да мрънка че кеша в банката намалява като ми видя профита

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  То и банките почнаха да преобразуват депозитите, за да няма за Господин ти Дянков кинти за бюджета.
                  Вече съм го обяснил преди години.. Банковият депозит е нищо повече от покупка на банкова облигация гарантирана от правителството до размер от 200 хил. лева. Формите които представляват банкова облигация по същество са разнообразни и не могат да се обхванат от закона. Ето защо е и това недоразумение с гербаджийския закон... А законите в икономиката без икономическа логика, както всички знаем, са врата в полето. Само хората с безкрайна липса на въображение минават през нея!
                  Last edited by Forex Master; 30.10.2012, 20:25.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колеги, време ли е според вас да тегля потребителски кредит /дават ми такъв на 8%/ за да купя акции на БФБ? С колко мислите, че ще нарастнат акциите на самата борса за едногодишен период, ако /когато/ се приватизира?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Николко. Времето не е за инвестиране, а за точно обратното - излизане от всички инвестиции! Това става като си продадеш инвестициите за злато, сребро или биткоини.

Споменах за депозити, защото ако някой все пак желае да е рискува и да е инвестирор в тези времена то банковият депоит е безспорен фаворит - там загубата ще е най-малка!
                      Ние пък желаеме сами да си управляваме кинтите- да ни е гот от свършеното, а и ракийката да ни е по сладка, а салатката по-вкусна.

Коментар

• Ха- ха Форексов, ама ти и за форекса така се инатеше и ти обреха всички пари. Старши това не ти е строевия устав- живота се променя- прояви гъвкавост малко

Коментар

Не 10%, а дори и 50% данък да сложат върху лихвите депозитът ще е най-добрата инвестиция! Що сте толкова тъпи та не го разбирате?
                          Ако говориш за губеща инвестиция си прав на 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                            Колко кинти тури на депозит?
                            Николко. Времето не е за инвестиране, а за точно обратното - излизане от всички инвестиции! Това става като си продадеш инвестициите за злато, сребро или биткоини.

Споменах за депозити, защото ако някой все пак желае да е рискува и да е инвестирор в тези времена то банковият депоит е безспорен фаворит - там загубата ще е най-малка!

Коментар

• То и банките почнаха да преобразуват депозитите, за да няма за Господин ти Дянков кинти за бюджета.

Коментар

Не 10%, а дори и 50% данък да сложат върху лихвите депозитът ще е най-добрата инвестиция! Що сте толкова тъпи та не го разбирате?
                                Колко кинти тури на депозит?

Коментар

Working...
                                X