shell беше на първо май
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМалко оптимистичен полъх. БФБ има представител в топ10 по големина на публичните компании в Югоизточна Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМалко оптимистичен полъх. БФБ има представител в топ10 по големина на публичните компании в Югоизточна Европа
Коментар
-
Ти уби сичко детско у мене
Коментар
-
Малко оптимистичен полъх. БФБ има представител в топ10 по големина на публичните компании в Югоизточна Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАлчни дай оферта за покупка на нумизматика, мани ги как се формарат лихвите, както и да се формират, падат. Факт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениекак се формарат лихвите, както и да се формират, падат. Факт!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМалкия момент е с формирането на лихвата им.
Би ли осветлил как точно се формира и на какви нива са тези показатели исторически?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа бе, що си мисля, че тук го няма още туй чудо
Друг е въпроса, че да си държиш парите в банка на депозит е като да си ги държиш в тоалетната чиния. Не знаеш кой кога ще пусне водата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение...Съответно те дерат с такси за внасяне ....
Коментар
-
ГПР-то е с един процент горница. Тарифите на банката са следните:
http://bank.allianz.bg/include/docs/...tober_2012.pdf
Вече и децата знаят Мастъре, че масово банките предлагат ипотечни продукти с фиксирана лихва. Онзи ден ми предлагаха такава в "Креди агриколь"ипотека с фиксирана за първите 5 години.и то напълно фиксирана, защото не ми пелтечеха като ги питах за юрибора плюс надбавка, а директно отрекоха да има нещо общо фиксираната с това.
Като гледам какви печалби се вихрят на БФБ са ми смешни банковите лихвички, камо ли пък на ония дето чакат да спечелят нещо от това. А и все надолу са се устремили горките лихвички, пък и вече обложени.......мани мани.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКоментирам точно определен пост, който си написал:
И там 2 мнения по въпроса няма. Пишеш за лихва, а не за ГПР! И след като ти зададаха въпроса за допълнителните такси и комисионни, ти се ослушваш като гърмян заек... Така че не се ослушвай ами отговори, колко е ГПР на заемите които ти предлагат с лихви 8,5% и 6,9%? За колко време ти гарантират тази лихва? Кога могат да променят валутата на кредита и при какви условия и още много и много уловки има... Една от малко известните, е че ти откриват N на брой сметки за обслужване на кредита. Кредита е по една, а трябва да правиш вноските по друга. Съответно те дерат с такси за внасяне и такси подръжка на сметки, каквото и да означава това....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаистина не вярвах, колко некомпетентен е Мастъра, при положение, че съм написал 5 пъти ГПР в моите постове
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПредлагат ми потребителски на 8,5% лихва и ипотечен на 6,9. А на бас?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Принципно съм ги изключил за съпоставимост - да се състезават само обикновени акции. Втората причина е, че списъкът трябваше да се намали понякакви критерии иначе трудно се попълва. В него са акциите с най много сделки от послените 3 месеца. И сега хората избират само тези които харесват - моля кликайте и върху отговора НЕ за тези които не харесвате иначе пак ще има възражения за непредставителни данни...
Анкетата е и по-дълга, за да уплътни времето на тези които чакат резултатите от търга на ЧЕЗМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНаправих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.
Ако се съберат достатъчно отговори на един обикновен въпрос - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017
Но имам забележка. Защо си изключил привилегированите ?
Те са немаловажен компонент когато става дума за дългосрочност.
Коментар
Коментар