IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• shell беше на първо май

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Малко оптимистичен полъх . БФБ има представител в топ10 по големина на публичните компании в Югоизточна Европа
      то ако се вярва на журналята и в капитал преди месец имаше статия с топ 40 компании в европа. на 20 място е единствената наша компания - коя ????????

Коментар

Малко оптимистичен полъх . БФБ има представител в топ10 по големина на публичните компании в Югоизточна Европа
        Много яко!

Коментар

Ти уби сичко детско у мене

Коментар

• Малко оптимистичен полъх . БФБ има представител в топ10 по големина на публичните компании в Югоизточна Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Алчни дай оферта за покупка на нумизматика, мани ги как се формарат лихвите, както и да се формират, падат. Факт!
              Аз снимки не съм видял, ти оферти...

Коментар

как се формарат лихвите, както и да се формират, падат. Факт!
                Лихвите не падат. Виж цените на апартаментите и наемите падат със сигурност!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Малкия момент е с формирането на лихвата им.
                  Би ли осветлил как точно се формира и на какви нива са тези показатели исторически?
                  Алчни дай оферта за покупка на нумизматика, мани ги как се формарат лихвите, както и да се формират, падат. Факт!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    а бе, що си мисля, че тук го няма още туй чудо
                    Ти много подробно го четеш, аз си знам, че не е вземал никога кредит и затова го чета по диагонал.

Друг е въпроса, че да си държиш парите в банка на депозит е като да си ги държиш в тоалетната чиния. Не знаеш кой кога ще пусне водата

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      ...Съответно те дерат с такси за внасяне ....
                      а бе, що си мисля, че тук го няма още туй чудо

Коментар

• Малкия момент е с формирането на лихвата им.
                        Би ли осветлил как точно се формира и на какви нива са тези показатели исторически?

Коментар

• ГПР-то е с един процент горница. Тарифите на банката са следните:
                          http://bank.allianz.bg/include/docs/...tober_2012.pdf

Вече и децата знаят Мастъре, че масово банките предлагат ипотечни продукти с фиксирана лихва. Онзи ден ми предлагаха такава в "Креди агриколь"ипотека с фиксирана за първите 5 години.и то напълно фиксирана, защото не ми пелтечеха като ги питах за юрибора плюс надбавка, а директно отрекоха да има нещо общо фиксираната с това.
                          Като гледам какви печалби се вихрят на БФБ са ми смешни банковите лихвички, камо ли пък на ония дето чакат да спечелят нещо от това. А и все надолу са се устремили горките лихвички, пък и вече обложени.......мани мани.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Коментирам точно определен пост, който си написал:

И там 2 мнения по въпроса няма. Пишеш за лихва, а не за ГПР! И след като ти зададаха въпроса за допълнителните такси и комисионни, ти се ослушваш като гърмян заек... Така че не се ослушвай ами отговори, колко е ГПР на заемите които ти предлагат с лихви 8,5% и 6,9%? За колко време ти гарантират тази лихва? Кога могат да променят валутата на кредита и при какви условия и още много и много уловки има... Една от малко известните, е че ти откриват N на брой сметки за обслужване на кредита. Кредита е по една, а трябва да правиш вноските по друга. Съответно те дерат с такси за внасяне и такси подръжка на сметки, каквото и да означава това....

Коментар

Наистина не вярвах, колко некомпетентен е Мастъра, при положение, че съм написал 5 пъти ГПР в моите постове
                            Коментирам точно определен пост, който си написал:

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Предлагат ми потребителски на 8,5% лихва и ипотечен на 6,9. А на бас?
                            И там 2 мнения по въпроса няма. Пишеш за лихва, а не за ГПР! И след като ти зададаха въпроса за допълнителните такси и комисионни, ти се ослушваш като гърмян заек... Така че не се ослушвай ами отговори, колко е ГПР на заемите които ти предлагат с лихви 8,5% и 6,9%? За колко време ти гарантират тази лихва? Кога могат да променят валутата на кредита и при какви условия и още много и много уловки има... Една от малко известните, е че ти откриват N на брой сметки за обслужване на кредита. Кредита е по една, а трябва да правиш вноските по друга. Съответно те дерат с такси за внасяне и такси подръжка на сметки, каквото и да означава това....
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Принципно съм ги изключил за съпоставимост - да се състезават само обикновени акции. Втората причина е, че списъкът трябваше да се намали понякакви критерии иначе трудно се попълва. В него са акциите с най много сделки от послените 3 месеца. И сега хората избират само тези които харесват - моля кликайте и върху отговора НЕ за тези които не харесвате иначе пак ще има възражения за непредставителни данни...

Анкетата е и по-дълга, за да уплътни времето на тези които чакат резултатите от търга на ЧЕЗ
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                Направих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.

Ако се съберат достатъчно отговори на един обикновен въпрос - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017
                                Това е похвално пак като начинание.

Но имам забележка. Защо си изключил привилегированите ?
                                Те са немаловажен компонент когато става дума за дългосрочност.

Коментар

Working...
                                X