ей монтьо сега един разбирачор гледах като тебе по телевизия сисибиси . той се кефеше на якото покачване на гнидските борси и както си отпиваше водичката в студиото и в следващия момент се задави . и с тебе ще стане така
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене знам колко от вас могат да издържат финансово да не продадат...но до шест месеца ще видите портфеилите си да струват наполовина от това което е било на нова година.....Агрия, Биовет, Монбат, Емка, Трейс, Софарма Имоти, БРЕФ казваш да ги чакам на 1/2
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЗа да остана разбран питам Монти защо е още в акции след написания от него апокалипсис
Аз съм в акции който се качваха....Енерго ПРО мрежи ,продажби ,трасе.....и не влизам като продам....повече....за сега.
Коментар
-
за да не остана неразбран.....
борсата отива към капитулация......мечи пазар без грам купувачи....
Бавно и славно пада....софикса.
Но отделните позиции се разпродават с диапазон от 5%-10% и после се връщат с по няколко акции на предишните стойности....от м.мейкърите ..
на другия ден продължаваме....надолу...
не знам колко от вас могат да издържат финансово да не продадат...но до шест месеца ще видите портфеилите си да струват наполовина от това което е било на нова година.....
След отчетите в края на февруари ще стане мазало....
молете се да не падне защитата на ССВ на левче и ХИМ на 1,5....
Не е препоръка....Last edited by Монти; 19.02.2015, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеНе го познавам! При публичните му изяви като бивш шеф ми навяваше недоверие.
Намекът ти как да го разбирам? Че не е света вода ненапита?!
Ами, естествено, че не е.
Вълк е, дето викаш ти. И не вижда около себе си добре угоени овчици за оглозгване. Ие нервен, поради което.
Ама, каква е връзката с изказаното?!
Хитрец...Last edited by Монти; 19.02.2015, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмаш комплекс приятелЮ ,обичаш да ти говорят колко си велик и как от тебе нещо зависи.....
ДДДД пише много красиво и правилно в словореда и много дълго , но нищо вярно в икономическа и политическа и финансова гледна точка......
харесва ти натруфенана обстановка ,виенския бал , дружелюбни хора и смеещи се деца...
А на борсата човек ,за човека е вълк....
Това за натруфената обстановка и виенския бал си го чел някъде, а за дружелюбните хора и смеещите се деца си прав-харесват ми.
Коментар
-
Принципно и аз не виждам чак такъв проблем в заема, даже по-скоро обратното. Проблема е наистина там където казвате и е право в десятката. Липсата на качествени хора в управлението и липсата на реформи. И да ще катастрофираме. И стига с тези мантри за царя. Същата простотия, просто тогава съвпадна с предприсъединителния период и се яхна вълната на надеждата, че в ЕС ще цъфтим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДруго си е научен Мито, направо е като Катон- хората си приказват нещо, а той си дърпа към собствените си обсесии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПознаваш ли бившия шеф на борсата....Аз да....
Намекът ти как да го разбирам? Че не е света вода ненапита?!
Ами, естествено, че не е.
Вълк е, дето викаш ти. И не вижда около себе си добре угоени овчици за оглозгване. Ие нервен, поради което.
Ама, каква е връзката с изказаното?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПраво в очите! На кума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеДДДД пише много красиво и правилно в словореда и много дълго , но нищо вярно в икономическа и политическа и финансова гледна точка......
те така са научени новото поколение от школовката- празни или общи приказки без съдържание или директна връзка с дискутирания въпрос
Справка - президентчето, комисарката Кристалина и ред други
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеЕто ви интересно четиво - http://clubz.bg/14878-viktor_papazov..._i_neveji_hora
Коментар
Коментар