IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex мишка,

я ми намери един пост, където съм написал, че съм купил HDPAT и имам там позиция и се надявам да расте???

я кажи още някоя акция, където съм купувал . Много ми е интересно.

Вие губещите сте много елементарни...веднага се забелязва, от кои акции сте фалирали - почне ли някой да плюе по някоя акция и то системно значи е изгубил парите си там . Виждам, че имаш голяма агресия към HDPAT и изцяло БФБ, т.ч. е очевидно, че си изгубил парите си от HDPAT и някои други акции на БФБ.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Аз лично си купувам сини чипове и SOFIX акции, ако някоя акция излезе от SOFIX я ликвидирам.
      Колега Пепи, още преди да излезе от софикса цената на всяка една акция вече е паднала, а това означава че ти перманентно си се набутвал... Няма случай досега в историята на бфб-то цената на една акция да се вдига и да бъде извадена от софикс... Няма! Тъкмо обратното е. А твоят фаворит хд-патките и те бяха син чип по едно време когато неспирно ги хвалеше и превъзнасяше като бъдеща ракета... Само че по едно време се чу едно ПУУУУУК....
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• HDPAT нямам и няма и да си купя въпреки, че са стотинки . Колкото и да ти се иска да фалирам, няма да стане . Т.ч. не можеш да ме подмамиш да си купя HDPAT и да ме сполети твоята участ

Това, че ти някога си се ушил там и си загубил парите си си е лично твой проблем.Да си мислил. Затова имаш и агресия към тази акция . Можеш да я плюеш колкото си искаш, както и останалите акции, където си загуби парите .
        Аз лично си купувам сини чипове и SOFIX акции, ако някоя акция излезе от SOFIX я ликвидирам. Запомни това правило и ще видиш, че е печелившо .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Колега Пепи, в какви боклуци пак си се ушил? Не поумня ли от това, че загуби всичките си пари инвестирани в хд-патките?

Коментар

Днес нагоре!!!
          Колега Пепи, в какви боклуци пак си се ушил? Не поумня ли от това, че загуби всичките си пари инвестирани в хд-патките?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 302

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            300 ?

Вчера нещо се объркахме, в синхрон с Дакса бяхме.
            Би трябвало да сме наопаки, както обикновено.

Коментар

Днес нагоре!!!
              300 ?

Вчера нещо се объркахме, в синхрон с Дакса бяхме.
              Би трябвало да сме наопаки, както обикновено.

Коментар

• Днес нагоре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                  Поне имам нещо в главата и то е личи доста над твоето взето заедно с това на Спарт. Нали?
                  аххаха Такива тролове ли пълнят форума с мнения.
                  такива, такива, ахахах
                  Добре дошло, вътрещарче !!

Коментар

• Поне имам нещо в главата и то е личи доста над твоето взето заедно с това на Спарт. Нали?
                    аххаха Такива тролове ли пълнят форума с мнения.

Коментар

• Кашпировски

Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                      хааххах Аз ли да имам такова мислене.Язък от такива същества Българи.
                      Мислещо пиле...я не ме занасяй..
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        За да допълня бригаденфюрера,ще ти кажа че дори БФБ-то не вярва на Дянков&Мутрата и ко, щото иначе ако туй дето го дрънкаха за успешната емисия от евронабутвации е вярно,борсата ни трябваше да е над 350 Софикс. Колкото и да е кьопава една борса би трябвало да реагира на подобни "хвалебствия"....Не знам дали си чувал за "инстинкта на кърмачето"(медицински термин е...) при кандидат-мъртъвците-та значи свързан е с отвиване,събуване на гащите и махане във въздуха с ръце търсейки за нещо да се хване..... .Обикновено човек както идва,така и си отива от тоя свят при нормална биологическа ситуация,разбира се

PS :Три месеца не съм писал тука и виждам,че оптимистите са се изпарили,което определено е добър знак ....
                        хааххах Аз ли да имам такова мислене.Язък от такива същества Българи.

Коментар

За да допълня бригаденфюрера,ще ти кажа че дори БФБ-то не вярва на Дянков&Мутрата и ко, щото иначе ако туй дето го дрънкаха за успешната емисия от евронабутвации е вярно,борсата ни трябваше да е над 350 Софикс. Колкото и да е кьопава една борса би трябвало да реагира на подобни "хвалебствия"....Не знам дали си чувал за "инстинкта на кърмачето"(медицински термин е...) при кандидат-мъртъвците-та значи свързан е с отвиване,събуване на гащите и махане във въздуха с ръце търсейки за нещо да се хване..... .Обикновено човек както идва,така и си отива от тоя свят при нормална биологическа ситуация,разбира се

PS :Три месеца не съм писал тука и виждам,че оптимистите са се изпарили,което определено е добър знак ....
                          С това мислене си за музея... онзи който президента смята да направи
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                            .... какво показват психологическите методики

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• 2012 г.Началото...

Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                              Спарте,какво прави генерала ? Нека драсне някой ред, да каже как вижда нещата до края на годината, какво показват психологическите методики
                              http://youtu.be/2sa83G-xKTA

Коментар

Спарте,какво прави генерала ? Нека драсне някой ред, да каже как вижда нещата до края на годината, какво показват психологическите методики
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X