IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе що темата за Монбат е заключена?

Да не би щото няма оферти купува там?

Монбат, Атера - набедените за сини чипове един по един почват да се пропукват, май

Няма лошо, какво казва Владо Панев - поводи за оптимизъм не липсват

Кой ще е следващият след Стандарт? 1ви, 2ри,3ти докато се изчистим и да продължим напред

Коментар

• Основната причина е че "пазара" е капиталов но държавен.Няма как да е ефективен или ефикасен.
      Това долу са само последствията.
      Но ако пък скоро стане частен ще стане много интересно с някои негови характеристики. хах

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Така като го гледам пазара, само чака да се срине.
        Мдаа, що ли не реагира положително пазаря на Дянковия успех (безспорен) с емисията ?
        Ми много просто - не очаква нищо добро, дори напротив.

Нима законите (добри или лоши) се прилагат на тая територия набедена за "държава".
        Нима бюрокрацията или корупцията е намаляла, а мафиозите са в ъгъла.
        Нима тока ( а и газта) поевтиняха с над 13%, а след тях и всичко друго = инфлация.
        Нима бизнеса и хората (потреблението) с улеснени с нещо.
        Напротив - с лобистки закони се забраняват легални в цял ЕС бизнеси.
        Нима % БВП за МВР е наполовина както в белите държави и същото е в половин състав който е станал двойно по-ефективен.
        И си работят добре със съда, който се е преобразил
        Нима освен асфалт ( и то само за шопите да ходят до Бургас) нещо друго оптимистично става в тази държава.
        Нима Боко издейства да няма намаляване на ЕС структурните фондове, дето сега ще идат за подпомагане на недисциплинираните GIPSI's
        И т.н. и т.н.

Пазара не е прост и казва на управляващите че са некадърни.
        Ма най-лошото е че тяхната опозиция е още по-голямо зло.

Остана да се надяваме на някакво чудо. Като например Тоталците да открият огромни запаси от газ в морето. Не че тотално ще се оправим вследствие на което....

Коментар

• 46 млрд. лв. били гарантираните влогове на българите през 2011 г.
          Ekip News - 06 Юли 10:54
          Размерът на гарантираните влогове в банките към края на 2011 г. възлиза на 46,339 млрд. лв., сочат данните от отчета на Фонда за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ). В тази сума влизат както депозитите на физически лица, така и на фирми, които се гарантират по закон.
          Не са включени онези влогове, които получават индивидуално договорена лихва между банката и клиента. Такива са обикновено големи фирмени или индивидуални влогове, както и депозити над определен размер, предаде “Дневник“.

През миналата година сумата на гарантираните от фонда влогове се е увеличила с 14%, пише още в годишния отчет. В края на 2011 г. общата сума на депозитите на фирми и домакинства е била 53,3 млрд. лв. Общият брой на влоговете, обхванати от схемата за гарантиране, към края на миналата година е 10 347, а средният размер на един депозит е 4478 лв. (за 2010 г. е бил 3638 лв.). По закон фондът гарантира депозити на едно физическо или юридическо лице в една банка до 196 000 лв. Сумата на влоговете до този размер е 28,9 млрд. лв., или 62,41%, съобщава „Капитал“.

Сумата на влоговете, които са над нивото на покритие от 196 хил. лв., е 17,4 млрд. лв. Това са депозити, по които при фалит на банка ще бъде изплатена сума само до нивото на покритие от фонда. Сумата на влоговете в левове, гарантирани от фонда, е 24,1 млрд. лв. (51,2%), в евро – 18,4 млрд. лв. (39,8%), и в други чужди валути – 3,8 млрд. лв.

Коментар

• Така като го гледам пазара, само чака да се срине.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Ето сега е време за паника. при монбат 30% нагоре е първат оферта продава от последната сделка
              Вярно е..има цели 2 оферти "купува"..ама още не са се изплашили.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                Ето сега е време за паника. при монбат 30% нагоре е първат оферта продава от последната сделка
                Лошото при Монбата е че там основния купувач е мажоритаря, а той никога не е купувал от оферта "Продава"

Коментар

• Ето сега е време за паника. при монбат 30% нагоре е първат оферта продава от последната сделка

Коментар

• Много е петъчно нещо днес .

А какво ли ще е августовските петъци /следобедите/ .

Хубав ден на всички пред компютрите.

Коментар

• Днес много бавно потегляме, май още не можем да се събудим.
                      Хайде бе хора, раздвижете малко търговията, че то съвсем заспахме. Цял ден има пред нас, за толкова време можем и 300 да минем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        ...

я ми намери един пост, където съм написал, че съм купил HDPAT и имам там позиция и се надявам да расте???

...
                        Забрави ли шеми? Душичка си ти.
                        Я да ти припомня:

Първоначално изпратено от Shemata на 21.11.2008, 13:35
                        Аз си купих ...

а пък който както си иска...
                        Първоначално изпратено от Shemata на 03.12.2008, 18:42
                        HDPAT си остава една от най-добрите акции на БФБ!!!

и това го запомнете!!!
                        Първоначално изпратено от Shemata на 05.12.2008, 21:34
                        ПРОСТО НЯМА КАК ЩЕ ИМА МНОГО РАБОТА ЗА ИНФРАСТУКТУРНИТЕ КОМПАНИИ ДОГОДИНА....!!!

Абе ХДПАТ май ще се окаже една от най-правилните ми инвестиции ....
                        Както някои казват: No comment.

Но пък ся може да обясниш и как си ги шортил.

Коментар

ако имаш нещо против него говори с него
                          Нямам нищо против теб, Пепи. Не ми пречиш изобщо, пиши си на воля.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex мишка,

това ги е писал някой си колега ПЕПИ от форума. Т.ч. ако имаш нещо против него говори с него . Аз не съм ти Господ, за да ми се оплакваш, че някой си ти Пепи ти е наговорил да купуваш HDPAT и ти си "инвестирал" преди 4-5 години всичките си пари и си теглил даже и кредит за да купуваш HDPAT. Тогава да си мислил какво си правил . Ти по тази логика можеш да почнеш да ми се оплакваш от всеки колега във форума и да се държиш като дете от детската градина .

Аз сега мога единствено да те предупредя да купуваш акции на БФБ (сини чипове, като купуваш силно диверсифициран портфейл от 8-15 акции) и мисля, че в следващите 2-6 години ще изкараш от него добри пари!

Т.ч. Успех и Умната! И спри да купуваш Злато с кредит, че ще фалираш .
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

302
                              Шема, ко стана бе. Вместо 302 вече подминахме 292 и продължаваме.
                              Ма споко, логично е, то е щото Дакса е на плюс

Коментар

я ми намери един пост, където съм написал, че съм купил HDPAT и имам там позиция и се надявам да расте???
                                Да се посмееем дружно на Пепи дългосрочния инвеститор...

08.06.2010, 13:37

Много каманяк се очертава да се продаде

за построяването на последната отсечка на Тракията

от базата в Карнобат!
                                А ето какво казва едно от другарчетата му за него...

08.06.2010, 09:27 Местоположение: У ГУРЪТЪ

В крайна сметка, Пепи наистина е дългосрочен тук и не си е купил акции заради тръпката или заради седмична печалба от 10 стинки. Колкото и да мрънкат всички и да плюят, Пепи инвестира по правилния начин и
                                си купува компания, а не акции.

И още... какво ни съветва Пепи...

02.06.2010, 12:00

не бе..............,

ама при тази капитализация.........

ще е грехота, ако не се възползваш!!
                                Възползвал се Пепи, възползвал се и сега може да играе само на демо сметки...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X