IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Няма как надолу! Точно затова сега е такава "търговията" - щото цените са се пльоснали в немислимото! И това парализира и продавачи и купувачи!

Малко ръст + опит (от големите) за формиране на пазарно "дъно"...... + дай боже приватизация в средносрочен план..... и един по един учстниците на БФб ще се върнат!
    Аз за жалост не съм такъв оптимист в средносрочен план и очакванията ми за финансово-борсов Армагедон тая година не са се изпарили.
    Затова съм разпродал почти всичко и съм пренасочил кеша на макс към адсиците, главно поземлените. Дори и МЦХ скъсих, оставих само 300 акции.
    Факторите дето ще натискат БФБ са главно външни, макар че и вътрешни не липсват ( ток, газ, некадърно управление, законови забрани на бизнеси и т.н.)
    Ето малко линкове дето ми повдигат fear фактора :

http://www.munknee.com/2012/07/world...low-heres-why/
    http://www.munknee.com/2012/07/telli...lobal-economy/
    http://www.munknee.com/2012/07/when-...alk-heres-why/

Коментар

• Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнение
      Атера и Монбат потъват ...
      Не се притеснявай за Атера, там има търсене. Моли се да не се появи някой продавач с толкова бройки на хима щото не знам какво ще стане......

Коментар

• Коментар

• Справка за резултатите ( период: от 25.06.2012 до 29.06.2012):
          Общо сделки 1 374. Общо изтъргувани акции 1 749 741, на средна цена 1.557. Обща сума на сключените сделки 2 724 700.52.

Справка за резултатите ( период: от 02.07.2012 до 06.07.0201):
          Общо сделки 1 274. Общо изтъргувани акции 2 357 458, на средна цена 1.188. Обща сума на сключените сделки 2 801 250.28.
          Засега нещо такова, ще гледаме пък, ега и видим.

Коментар

Няма как надолу! Точно затова сега е такава "търговията" - щото цените са се пльоснали в немислимото!
            Немислимо е за хората които не могат да мислят. А вие не само че не можете да мислите а не можете и да четете... Щото същото това немислимо съм ви го написал още преди 4 години!!!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
              Второ, да се махнат недоразуменията в Софикс и БГ30.
              Разбира се. Вадиш, слагаш, пак вадиш и пак слагаш... Важното е да не се пуска софикс под 150, че станете за смях!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                Това си е истина, повечето клиенти се оживиха точно заради удълженото работно време. Проблемът е че това ще е ден до пладне, докато хората свикнат и после пак същото. дано скоро да потръгне търговията и да скочи оборота, нагоре или надолу е без особено значение. Важното е да има оборот, иначе пари откъде?
                Няма как надолу! Точно затова сега е такава "търговията" - щото цените са се пльоснали в немислимото! И това парализира и продавачи и купувачи!

Малко ръст + опит (от големите) за формиране на пазарно "дъно"...... + дай боже приватизация в средносрочен план..... и един по един учстниците на БФб ще се върнат!

Коментар

• Скромното ми мнение е:

Ако искаме да видим поне малко раздвижване, БФБ трябва да се приватизира. За предпочитане е купувача да е немската борса.

Второ, да се махнат недоразуменията в Софикс и БГ30.

Тези 2 неща биха били едно добро начало.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Тея дни чета коментари на "анализатори' - как удълженото реботно време било оживило клиентите им...
                    Това си е истина, повечето клиенти се оживиха точно заради удълженото работно време. Проблемът е че това ще е ден до пладне, докато хората свикнат и после пак същото. дано скоро да потръгне търговията и да скочи оборота, нагоре или надолу е без особено значение. Важното е да има оборот, иначе пари откъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Е, който има сергия на пазара няма проблем да си уплътнява времето с поцъкване и кефене че прави повече кинти от сергията...
                      Тея дни чета коментари на "анализатори' - как удълженото реботно време било оживило клиентите им...

Жалки работа! Лъжи и преструвки!

Чудно ми е как всяка промяна на БФб води до все по-зле и по-зле... Мамка му - както с еврокризата!!! италия и Испания все си потъват - без значение какво правят двамата Марио....

Коментар

Бясна търговия се вихри на борсата на БГ кочината...

няма 31 000 оборот са акции на официален пазар! а "Премиум" сегмента - с 7 000!!

Колко съм щастлив че БФБ "работи" до 5 часа!!!

Толкова хемороиди разширени вени!

Само в БГ-КОЧИНАТА!
                        Е, който има сергия на пазара няма проблем да си уплътнява времето с поцъкване и кефене че прави повече кинти от сергията...

Коментар

• Бясна търговия се вихри на борсата на БГ кочината...

няма 31 000 оборот са акции на официален пазар! а "Премиум" сегмента - с 7 000!!

Колко съм щастлив че БФБ "работи" до 5 часа!!!

Толкова хемороиди разширени вени!

Само в БГ-КОЧИНАТА!

Коментар

• Неска ного умряло, бе - Фондовата борса в Градченцето ми (Сити вил) прави по-големи обороти, размърдайте се, охъли !!!

Набичил съм поръчки по поне половин дузина позиции, ни купувате, ни продавате, баси.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb,137054/

Атера и Монбат потъват ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнение
                                Кой ще е следващият след Стандарт? 1ви, 2ри,3ти докато се изчистим и да продължим напред
                                Какво е лошото на случката със Стандарт? НОрмално е такива неща да се случват от време на време. Според мен дори е добре за пазара, тези книжа дето са ги държали сега поне нама да ги пуснат на юруш да разводняват пазара. Щото това сигурно щяха да направят ако бяха решили да се спасяват до последно. Така че дано скоро да има и други последвали Стандарт.
                                Това според мен.

Коментар

Working...
                                X