IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Добре Мунти, аз продадох днес по твоите давления , сега да ч
    акам ли софикс10?
    И тебе май тази приказлива лудница те направи разноглед.

Коментар

• Добре Мунти, аз продадох днес по твоите давления , сега да чакам ли софикс10?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Сто процента грешно. Няма нито едно съвпадение! Преди врме Гетов беше направил опит за който мога да кажа, че имаше изключително точни попадения и доста грешки. Смесицата беше невероятна. Извинявай в случай, че съм те обидил, но се опитвах да разтълкувам защо при теб на моменти липсва обективност. Като гледам трагичните резултати при твоят опит за определяне на моята позиция си мисля, че и моята може да е същата. Въпреки всичко на моменти усещам в теб нерационална омраза. Затова съм се чудел от къде идва. На моменти съм по-откровен отколкото трябва. Още един път се извинявам за което. Лека и доходна.
        нямаме нищо спрямо теб / за себе си говоря/ ... само да излезеш прав в някой от твойте избухвания.....
        нито борсата е добре ,нито икономиката е цъхнала ,нито финасовата система е за мирисане ,нито правителството е стабилно ,нито ЕС е върхът ,нито ойрото е пример ,нито даже Русия е фалирала ,даже и Петрола се качва ,като фалира над 10 К западни фирми....
        даше и шистоваците спряха да помпат от поне месец....
        Иначе ако си пишеш лаф да става ,кажи и ще си лафиме ей так ...като мечки ,бикове и офци....
        Даже и твоя гуру определи БВП от 0,8 % и взима десетки милиарди заеми за кой знае какво....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Уважаеми 4Д, относно популизма и многото му..Когато за 1 милиард сегашните управляващи се бунтуваха беше малко, а сега е много така ли.За мен са много 4 милиарда за бедната ни държавичка.
          Благодаря за опита ти за психопортрет , чувствам се задължен да ти отговоря с уважение..
          Мисля, че си политически зависим..Завършил си икономика- може би с отличен успех и след като си се опитвал да намериш добра работа и не си успял, а имаш качества, си бил принуден да станеш партиец.Може и да си в някоя от присъдружните партии на ГЕРБ.Възможно е с помоща на роднини , близки с добри препоръки да си заел някоя по хубава държавна или общинска работа.Разбира се може и да е намесена и по дълбока милиционерска следа- съдейки по опитите ти за анализи и информацията, която имаш.Разбирам те прекрасно, хляба трябва да се пази.Работа няма, а имаш и амбиции.Осъзнавам , че се пазиш , ами ако шефовете разберат, че ги критикуваш, а те са си лявото крило на БКП- БСП.
          Уважавам те и те разбирам.За мен ти си леко трагичем образ- сблъскват се желанието ти за обективност и верността , която дължиш на благодетелите си.
          Дълбоко ценя мнението ти и се радвам да обменяме мисли.Искам да те предпазя от уклона да се надяваш, че дълго една партия в България ще е на власт.Имаш качества, дано имаш и късмет.Разбирам , че на младите днес не им е лесно и се борят с живота, но уверявам те за всички ни е така
          Надявам се и занапред да сме коректни в отношенията си
          Сто процента грешно. Няма нито едно съвпадение! Преди врме Гетов беше направил опит за който мога да кажа, че имаше изключително точни попадения и доста грешки. Смесицата беше невероятна. Извинявай в случай, че съм те обидил, но се опитвах да разтълкувам защо при теб на моменти липсва обективност. Като гледам трагичните резултати при твоят опит за определяне на моята позиция си мисля, че и моята може да е същата. Въпреки всичко на моменти усещам в теб нерационална омраза. Затова съм се чудел от къде идва. На моменти съм по-откровен отколкото трябва. Още един път се извинявам за което. Лека и доходна.

Коментар

• Ууууууу.... как не тъ и срам .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Браво Гетофф.Приятно изкарване в рая.Там за кориоз имат ли Борса
              Брат, даже не им знам паричната единица. Бедни са по принцип, но икономиката им криза не може да преживее ако не се вдигне нивото на океана. Обаче плажовете, морските обитатели и масажите са невероятни. До скоро!

Коментар

• Браво Гетофф.Приятно изкарване в рая.Там за кориоз имат ли Борса

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Трябва да те обидя на това което си ..... според китайската нова година.....
                  ще помплямпаш още някоя друга седмица и после ще се загубиш . колко съм се нагледал на професионалисти

особенно на професионалисти дето ще ми говорят за фондамент политици , правителства . абе алоууууууууууу.
                  Last edited by the architect; 19.02.2015, 15:14.

Коментар

• Ей, викам за пръв път от почти седмица да погледна какво става на БФБ-то пък то само моята акция качва. Много ми е гот. Ама не за друго, а защото ви поздравявам от Малдивите Пожелавам успешни инвестиции и скоро всички да можете да се насладите на това, на което се наслаждавам в момента..

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      че ти 2 години овика орталъка ше падаме ше падаме и когато стана 600 купи и то падна . сега си почти напът да стане същото
                      Трябва да те обидя на това което си ..... според китайската нова година.....

Коментар

• че ти 2 години овика орталъка ше падаме ше падаме и когато стана 600 купи и то падна . сега си почти напът да стане същото

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          ей монтьо сега един разбирачор гледах като тебе по телевизия сисибиси . той се кефеше на якото покачване на гнидските борси и както си отпиваше водичката в студиото и в следващия момент се задави . и с тебе ще стане така
                          И какво като се задавя и спра да пиша месец....
                          ще се качи ли нашата борса от това.....
                          Четири те ПФ със свързани лица ще си оправят ли финансовите връзки и ще станат ли с несвързани...
                          черешаря ,пак ли ще е на власт ....

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                            Благодаря за отговора манипулатор такъв
                            Искаше отговор получи го....
                            За ССВ пак излезнах прав....голям боЙ на единицата....

Коментар

• Уважаеми 4Д, относно популизма и многото му..Когато за 1 милиард сегашните управляващи се бунтуваха беше малко, а сега е много така ли.За мен са много 4 милиарда за бедната ни държавичка.
                              Благодаря за опита ти за психопортрет , чувствам се задължен да ти отговоря с уважение..
                              Мисля, че си политически зависим..Завършил си икономика- може би с отличен успех и след като си се опитвал да намериш добра работа и не си успял, а имаш качества, си бил принуден да станеш партиец.Може и да си в някоя от присъдружните партии на ГЕРБ.Възможно е с помоща на роднини , близки с добри препоръки да си заел някоя по хубава държавна или общинска работа.Разбира се може и да е намесена и по дълбока милиционерска следа- съдейки по опитите ти за анализи и информацията, която имаш.Разбирам те прекрасно, хляба трябва да се пази.Работа няма, а имаш и амбиции.Осъзнавам , че се пазиш , ами ако шефовете разберат, че ги критикуваш, а те са си лявото крило на БКП- БСП.
                              Уважавам те и те разбирам.За мен ти си леко трагичем образ- сблъскват се желанието ти за обективност и верността , която дължиш на благодетелите си.
                              Дълбоко ценя мнението ти и се радвам да обменяме мисли.Искам да те предпазя от уклона да се надяваш, че дълго една партия в България ще е на власт.Имаш качества, дано имаш и късмет.Разбирам , че на младите днес не им е лесно и се борят с живота, но уверявам те за всички ни е така
                              Надявам се и занапред да сме коректни в отношенията си

Коментар

• кой си мислиш че ще спечеш бе ейййййййййййй алоууууууууууууууууууууууу. левски ако беше жив таквизи като тебе на какво ги прави

Коментар

Working...
                                X