Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСто процента грешно. Няма нито едно съвпадение! Преди врме Гетов беше направил опит за който мога да кажа, че имаше изключително точни попадения и доста грешки. Смесицата беше невероятна. Извинявай в случай, че съм те обидил, но се опитвах да разтълкувам защо при теб на моменти липсва обективност. Като гледам трагичните резултати при твоят опит за определяне на моята позиция си мисля, че и моята може да е същата. Въпреки всичко на моменти усещам в теб нерационална омраза. Затова съм се чудел от къде идва. На моменти съм по-откровен отколкото трябва. Още един път се извинявам за което. Лека и доходна.
нито борсата е добре ,нито икономиката е цъхнала ,нито финасовата система е за мирисане ,нито правителството е стабилно ,нито ЕС е върхът ,нито ойрото е пример ,нито даже Русия е фалирала ,даже и Петрола се качва ,като фалира над 10 К западни фирми....
даше и шистоваците спряха да помпат от поне месец....
Иначе ако си пишеш лаф да става ,кажи и ще си лафиме ей так ...като мечки ,бикове и офци....
Даже и твоя гуру определи БВП от 0,8 % и взима десетки милиарди заеми за кой знае какво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУважаеми 4Д, относно популизма и многото му..Когато за 1 милиард сегашните управляващи се бунтуваха беше малко, а сега е много така ли.За мен са много 4 милиарда за бедната ни държавичка.
Благодаря за опита ти за психопортрет , чувствам се задължен да ти отговоря с уважение..
Мисля, че си политически зависим..Завършил си икономика- може би с отличен успех и след като си се опитвал да намериш добра работа и не си успял, а имаш качества, си бил принуден да станеш партиец.Може и да си в някоя от присъдружните партии на ГЕРБ.Възможно е с помоща на роднини , близки с добри препоръки да си заел някоя по хубава държавна или общинска работа.Разбира се може и да е намесена и по дълбока милиционерска следа- съдейки по опитите ти за анализи и информацията, която имаш.Разбирам те прекрасно, хляба трябва да се пази.Работа няма, а имаш и амбиции.Осъзнавам , че се пазиш , ами ако шефовете разберат, че ги критикуваш, а те са си лявото крило на БКП- БСП.
Уважавам те и те разбирам.За мен ти си леко трагичем образ- сблъскват се желанието ти за обективност и верността , която дължиш на благодетелите си.
Дълбоко ценя мнението ти и се радвам да обменяме мисли.Искам да те предпазя от уклона да се надяваш, че дълго една партия в България ще е на власт.Имаш качества, дано имаш и късмет.Разбирам , че на младите днес не им е лесно и се борят с живота, но уверявам те за всички ни е така
Надявам се и занапред да сме коректни в отношенията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво Гетофф.Приятно изкарване в рая
.Там за кориоз имат ли Борса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва да те обидя на това което си .....според китайската нова година.....
особенно на професионалисти дето ще ми говорят за фондамент политици , правителства . абе алоууууууууууу.Last edited by the architect; 19.02.2015, 15:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениече ти 2 години овика орталъка ше падаме ше падаме и когато стана 600 купи и то падна . сега си почти напът да стане същотоспоред китайската нова година.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей монтьо сега един разбирачор гледах като тебе по телевизия сисибиси . той се кефеше на якото покачване на гнидските борси и както си отпиваше водичката в студиото и в следващия момент се задави . и с тебе ще стане така
ще се качи ли нашата борса от това.....
Четири те ПФ със свързани лица ще си оправят ли финансовите връзки и ще станат ли с несвързани...
черешаря ,пак ли ще е на власт ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБлагодаря за отговора манипулатор такъв
За ССВ пак излезнах прав....голям боЙ на единицата....
Коментар
-
Уважаеми 4Д, относно популизма и многото му..Когато за 1 милиард сегашните управляващи се бунтуваха беше малко, а сега е много така ли.За мен са много 4 милиарда за бедната ни държавичка.
Благодаря за опита ти за психопортрет , чувствам се задължен да ти отговоря с уважение..
Мисля, че си политически зависим..Завършил си икономика- може би с отличен успех и след като си се опитвал да намериш добра работа и не си успял, а имаш качества, си бил принуден да станеш партиец.Може и да си в някоя от присъдружните партии на ГЕРБ.Възможно е с помоща на роднини , близки с добри препоръки да си заел някоя по хубава държавна или общинска работа.Разбира се може и да е намесена и по дълбока милиционерска следа- съдейки по опитите ти за анализи и информацията, която имаш.Разбирам те прекрасно, хляба трябва да се пази.Работа няма, а имаш и амбиции.Осъзнавам , че се пазиш , ами ако шефовете разберат, че ги критикуваш, а те са си лявото крило на БКП- БСП.
Уважавам те и те разбирам.За мен ти си леко трагичем образ- сблъскват се желанието ти за обективност и верността , която дължиш на благодетелите си.
Дълбоко ценя мнението ти и се радвам да обменяме мисли.Искам да те предпазя от уклона да се надяваш, че дълго една партия в България ще е на власт.Имаш качества, дано имаш и късмет.Разбирам , че на младите днес не им е лесно и се борят с живота, но уверявам те за всички ни е така
Надявам се и занапред да сме коректни в отношенията си
Коментар
Коментар