IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Товане е ново явление. Винаги го е имало. За мен е важна само промяната. Тук не виждам нищо, което се е променило в негативна посока.
    Само дето цените спаднаха на нивата от 2013,иначе всичко е наред като тиква на плет.

Коментар

• http://www.banker.bg/finansov-dnevni...-vtora-pensiia

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Също не мога да разбера и защо , въпреки, че си добър анализатор не отчиташ ролята на корупцията и липсата на реформи за развитието на България..Не са ли това основните забележки от години на ЕС.Тези неща никой сериозен икономист вече не отрича..
        Товане е ново явление. Винаги го е имало. За мен е важна само промяната. Тук не виждам нищо, което се е променило в негативна посока.

Коментар

• Колко си прав Чичо, на всички ни трябва кислород.....за

Коментар

• Дишай дълбоко, че ти трябва кислород.....(О2)

Коментар

• Това дето е написано под ника ТИ не означава че си заслужил иНВЕСТИТОР

Коментар

• Явно някои хора не са добре с нервите

Коментар

• Смрад със остатъчен дъх на пачули

Коментар

• Апропо, къде са ония лайняри със дипломите от престижните университети нещо като си еф ей или нещо подобно да ни разяснят ситуацията а не да се гледат по цял ден в огледалото да си оправят копринените вратовръзки с диаметър 20 см и тесните си до спукване панталончета гарнирани кък лъскави несъразмерни чепици

Коментар

• Щом не го вярваш марш от тук в колибата си питбул, темата не е за неверници мааарррш

Коментар

• Oптимизма ще дойде когато поне за това стигнем ...румънците.
                        Ма някой вярва ли го че ще ..
                        Аз не.

http://newsline.bg/read_more.php?post=11125

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                          Да бе да, изобщо не те иронизирам, та кажи компетентно да чакам ли Софикс 10
                          Ихаа туй ако стане Табака ще го скиваме на 50ст,а Гагарина на 30 ст,а Петрол на
                          1 киртик,мечти за всяка уважаваща себе си стръвница гризли.

Коментар

• Уважаеми 4д, моля за извинение, ако съм те засегнал с нещо.Подобни портрети явно не са добра идея. Аз например не мога да си обясня защо ти всячески като засегнат фен браниш очевидните и вредни икономически недомислици на правителството.Не е ли обща целта ни.. Повишението на Борсата, което за сега е с обратен знак..Също не мога да разбера и защо , въпреки, че си добър анализатор не отчиташ ролята на корупцията и липсата на реформи за развитието на България..Не са ли това основните забележки от години на ЕС.Тези неща никой сериозен икономист вече не отрича..Няма омраза, а даже има симпатии и дълбоко уважение за новия тон на споровете и анализите ти, които на 90 процента съвпадат с моите.Надявам се тези добронамерени дискусии да продължат дълго, за обща полза и удоволствие.

Коментар

• Да бе да, изобщо не те иронизирам, та кажи компетентно да чакам ли Софикс 10

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                                Добре Мунти, аз продадох днес по твоите давления , сега да чакам ли софикс10?
                                не си продал....

не се хаби..... да ме иронизираш....

Коментар

Working...
                                X