Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСъщо не мога да разбера и защо , въпреки, че си добър анализатор не отчиташ ролята на корупцията и липсата на реформи за развитието на България..Не са ли това основните забележки от години на ЕС.Тези неща никой сериозен икономист вече не отрича..
Коментар
-
Апропо, къде са ония лайняри със дипломите от престижните университети нещо като си еф ей или нещо подобно да ни разяснят ситуацията а не да се гледат по цял ден в огледалото да си оправят копринените вратовръзки с диаметър 20 см и тесните си до спукване панталончета гарнирани кък лъскави несъразмерни чепици
Коментар
-
Oптимизма ще дойде когато поне за това стигнем ...румънците.
Ма някой вярва ли го че ще ..
Аз не.
http://newsline.bg/read_more.php?post=11125
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДа бе да, изобщо не те иронизирам, та кажи компетентно да чакам ли Софикс 10
1 киртик,мечти за всяка уважаваща себе си стръвница гризли.
Коментар
-
Уважаеми 4д, моля за извинение, ако съм те засегнал с нещо.Подобни портрети явно не са добра идея. Аз например не мога да си обясня защо ти всячески като засегнат фен браниш очевидните и вредни икономически недомислици на правителството.Не е ли обща целта ни.. Повишението на Борсата, което за сега е с обратен знак..Също не мога да разбера и защо , въпреки, че си добър анализатор не отчиташ ролята на корупцията и липсата на реформи за развитието на България..Не са ли това основните забележки от години на ЕС.Тези неща никой сериозен икономист вече не отрича..Няма омраза, а даже има симпатии и дълбоко уважение за новия тон на споровете и анализите ти, които на 90 процента съвпадат с моите
.Надявам се тези добронамерени дискусии да продължат дълго, за обща полза и удоволствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДобре Мунти, аз продадох днес по твоите давления , сега да чакам ли софикс10?
не се хаби.....да ме иронизираш....
Коментар
Коментар