If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само гледай днес какво ще стане, до края на сесията.
да ще гледаме как нашата борса ще се възползва от супер ръста на западните борси за да напълни гушите на инвеститорчетата баш преди срива на световните борси.аз очаквам днес спад със интервал софикс--(-0.5-1.5)%.дерзайте и пълнете че не остана другата седмица се започва.а то като се почне към края му ще дойде на дедовия---хахахахахаха
Прав си, но може и да не си.
И другата седмица има търговия, демек има още сесии до края на годината
Все ще се понадуе борсата за да се отчетат едни световно високи доходности, на хартия де. Хич да не се плашите ако затворим годината със Софикс 550 и нагоре.
От друга страна, Януари ще е леле-мале ...
Затова, може би е добра идея да се хванат парите на фондовете следващите дни, за да има с какво да се пълни Януари.
Не е препоръка.
Вчера гледах един репортаж по CNN, говореха за братушките и тяхната криза. Единият там се изказа:
"Криза ли, та те са свиканли. Не е криза, те просто се връщат към нормалното си положение, с което вече са се научили да се справят..." Те едва ли е в кризата по-добре се оправяли
Че и при нас така, каква криза, то това си ни е нормалното състояние. Не знам защо някой чака да прави пари от тая загубена борса. Аз все повече се замислям за някой по-цивилизован европейски пазар на акции, в БГ просто е труден бизнеса. Няма къде да ходи нагоре борсата тук...
Вчера гледах един репортаж по CNN, говореха за братушките и тяхната криза. Единият там се изказа:
"Криза ли, та те са свиканли. Не е криза, те просто се връщат към нормалното си положение, с което вече са се научили да се справят..." Те едва ли е в кризата по-добре се оправяли
Че и при нас така, каква криза, то това си ни е нормалното състояние. Не знам защо някой чака да прави пари от тая загубена борса. Аз все повече се замислям за някой по-цивилизован европейски пазар на акции, в БГ просто е труден бизнеса. Няма къде да ходи нагоре борсата тук...
Ако в НОИ има отделна партида за всеки осигурен аз ще бъда първия който ще отиде в НОИ.....
Така ,че се върви в правилната посока...... въпреки че това ще е смърт за борсата....
Монти а само преди няколко дена професор Мишляков разправяше че от тук нататък само нагоре и повече юнски цени нямало да видим.Даже за цкб се изказа че 1.10 цена нямало да видим а то какво стана?Абе голяма работа е Великия дух като ми рече да не бързам с нищо че те щели да дойдат на моите цени.
Защо сте толкова изненадани от "новите" стари идеи на финансовия министър?
Къса памет?!
Това беше човекът, който искаше да "вземе" парите на Сребърния фонд и който прибра парите на НЗОК. Прибраха и една част от парите на ПФ, но малка...
Тогава като заместник на Дянков, но идеите бяха негови, т.е на други зад него, но това са подробности, защото той ги олицетворява...
Интересно трио - Искров, Горанов, Мавродиев ...
Преди 10на дни, когато писах един от малкото ми постове тук, няколко човека ми се нахвърлиха
Ето част от причините евтиното гориво да не води до по-голям разполагаем личен доход - Финансовия министър и основната група играчи зад управляващите.
Дали е добра или не Пенсионната реформа - Не знам, защото такава няма!
Има едно бързане за взимане на пари и пълнене на бюджети за днес...
Утре, ние ще го мислим...
Това къде го чу? Много е важно парламентът да гласува утре предложението и да почва промоцията.
Не е препоръка.
тиквата иска от счетито да му даде решение на нерешим проблем.....
Как да стане това за 24ч.....?
Проектозакона се отлага за неопределено време.....
Горанов заминава за Москва като асистент на "професора "......
Аз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!
Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.
Много жлъч."Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле." Всеки си намира майстора.
ще се молите тук присъстващите в акции да ни управлява ДПС+БСП.но все пак нека бъдем реалисти-------нека малко да се пързулне борсичката при боко че този кеш дето трупам на форекса ще дойде време да го пренасоча към бфб,ама още му е рано-------Дръж Бойко още поне 5-6 месеца управлението
Коментар