Какво искаш да знаеш за обемите пате? Преди 4-5 години 2 милиона на ден бяха съвсем реални обеми. И това все още се водеше неликвидна борса. Сега се насираш като видиш триста хиляди евро на ден. Какво ли знаеш ти...Шепа хора си въртят борсата както си искат и такива палета като теб основно има подДържаща функция. Какво подДържаш знае всеки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениеЕ да де, ти щото имаш някакъв нюх. ахаххахаха
И какъв си ми нагъл.Я кажи за обемите, че нещо не ти се вързва.
Изказванията ти на фона на реалността са меко казано смешни.Личи си че въобще нещо напъва в теб, но му е трудно да излезе, какво е то?
ахахахха
А бе какво съм тръгнал да ти пиша?Занимавай се там с съфорумците, те и те ще ти го обяснят същото.
Април-Май
Юли-Август
Ноември-Декември
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПатенце, не е мой проблем, че нямаш нюх за глупостта човешка. Не може човек, който пише "фани" в седем поредни поста да е ходил на училище преди 90-та. Ала явно и ти си от "златното" поколение на България, защото дори не разбираш за какво ти говоря.
За обемите си поговори с други по-опитни съфорумци, не ме занимавай.
И какъв си ми нагъл.Я кажи за обемите, че нещо не ти се вързва.
Изказванията ти на фона на реалността са меко казано смешни.Личи си че въобще нещо напъва в теб, но му е трудно да излезе, какво е то?
ахахахха
А бе какво съм тръгнал да ти пиша?Занимавай се там с съфорумците, те и те ще ти го обяснят същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЯ тука какъв купон се е заформил, за малко да го пропусна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеХубави кавички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИмам "уважението" на цяла тълпа новорегистрирани, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеGhettoff, как са те налазилиМай ще те откажат от писане отново
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПатенце, не е мой проблем, че нямаш нюх за глупостта човешка. Не може човек, който пише "фани" в седем поредни поста да е ходил на училище преди 90-та. Ала явно и ти си от "златното" поколение на България, защото дори не разбираш за какво ти говоря.
За обемите си поговори с други по-опитни съфорумци, не ме занимавай.Май ще те откажат от писане отново
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениеЕ ти много пак се надцени, че взе и да предполагаш неща за които нямаш факти.Защо?
Уникален типаж.Какво ще кажеш за обемите?Все още ли са ти ниски?
За обемите си поговори с други по-опитни съфорумци, не ме занимавай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениеВсе още ли са ти ниски?
Komentarite ne SA preporuka za turgoviq
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКомпютрите толкова са ти изпили мозъка, че започваш да бъркаш виртуална и реална действителност. Тук не сме на борсата, а пишем във форума на интернет-сайт за икономика, инвестиции и финанси. Сега (не "са") спирам да говоря с теб. С нетърпение ще следя за първата ти дискусия по финансова тема. Можеш да започваш, докато аз си ФАНА БДЖ-то. Дано по математика да си по-добър отколкото по български език.Чудя се въобще за какъв опит говориш, защото по мое мнение учителката, която те е пуснала от седми клас е за затвора.
Уникален типаж.Какво ще кажеш за обемите?Все още ли са ти ниски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКомпютрите толкова са ти изпили мозъка, че започваш да бъркаш виртуална и реална действителност. Тук не сме на борсата, а пишем във форума на интернет-сайт за икономика, инвестиции и финанси. Сега (не "са") спирам да говоря с теб. С нетърпение ще следя за първата ти дискусия по финансова тема. Можеш да започваш, докато аз си ФАНА БДЖ-то. Дано по математика да си по-добър отколкото по български език. Чудя се въобще за какъв опит говориш, защото по мое мнение учителката, която те е пуснала от седми клас е за затвора.Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнениеМолебен се прави в църквататука сме на борса , чийто индекс удари 400 вчера. В България е лош човешкия капитал заради такива като теб, които по цял ден седят във форумите и пишат простотии. Пак ти казвам да си фанеш БДЖ-то и да си ходиш на екскурзия , но престани да оспамваш форума с твойте простотии. Тук обсъждаме финансови теми, а са тичай, че влака избега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПиленце ,някой по възрастен да ти е казал ,че подир трамвай и жена не се тича ,защото ще дойде друг / а/... а може и да пострадаш от бързане...
А този влак който отива напред след даден период време се връща със същата скорост...
Коментар
Коментар