IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Пиленце ,някой по възрастен да ти е казал ,че подир трамвай и жена не се тича ,защото ще дойде друг / а/... а може и да пострадаш от бързане...
    А този влак който отива напред след даден период време се връща със същата скорост...
    За това са играчите, които слизат на правилната гара
    Komentarite ne SA preporuka za turgoviq

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
      Молебен се прави в църквата тука сме на борса , чийто индекс удари 400 вчера. В България е лош човешкия капитал заради такива като теб, които по цял ден седят във форумите и пишат простотии. Пак ти казвам да си фанеш БДЖ-то и да си ходиш на екскурзия , но престани да оспамваш форума с твойте простотии. Тук обсъждаме финансови теми, а са тичай, че влака избега
      Пиленце ,някой по възрастен да ти е казал ,че подир трамвай и жена не се тича ,защото ще дойде друг / а/... а може и да пострадаш от бързане...
      А този влак който отива напред след даден период време се връща със същата скорост...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
        Ами това горе е резултат от нещо си.Дали е от инвестиции на БФБ?
        Може да е изгубил кинти, поне така го виждам аз, а може и да го е яд, че е изпуснал тимаджийския влак. Каквото и да е причината довела до този резултат, няма извинение за спама

Коментар

Молебен се прави в църквата тука сме на борса , чийто индекс удари 400 вчера. В България е лош човешкия капитал заради такива като теб, които по цял ден седят във форумите и пишат простотии. Пак ти казвам да си фанеш БДЖ-то и да си ходиш на екскурзия , но престани да оспамваш форума с твойте простотии. Тук обсъждаме финансови теми, а са тичай, че влака избега
          Ами това горе е резултат от нещо си.Дали е от инвестиции на БФБ?

Коментар

Ти за публично предлагане не си ли чул. Пак ти казвам фашвай влака за Варна, и на добър час
            Че какво му е на Варна ? Нека дойде момчето пък ще разгледа

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Стига, моето момче. 12 мнения до момента, 10 насочени към мен, 25 правописни грешки. Това вече даже не ми е забавно. То си е за молебен за бъдещето на България и кадрите в нея.
              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

Ти за публично предлагане не си ли чул. Пак ти казвам фашвай влака за Варна, и на добър час
                Стига, моето момче. 12 мнения до момента, 10 насочени към мен, 25 правописни грешки. Това вече даже не ми е забавно. То си е за молебен за бъдещето на България и кадрите в нея.

Коментар

ФАКТИТЕ обаче също говорят, че една акция от 4.30 лв. с обещания за светло бъдеще падна на 20 стотинки. От 17 лв. на 60 стотинки. С огромни обороти. Това също е ИСТИНА и не е случайно. Успехи по позициите, в които си инвестирал и лек ден. Разговорът няма да доведе до никъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    [/B]

Гетов,Пазарът винаги е прав......а фактите ,подчертавам,ФАКТИТЕ казват,че това ,което си написал НЕ Е ВЯРНО.......Затова и цената от 70ст декември сега е 1.50-1.60....затова и тук са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ обороти....затова и тук имаше презаписване ....Това ,Гетов,не са ми желания.....А ИСТИНАТА,РЕАЛНИ ЦИФРИ И ФАКТИ.Спирам,знам,че не можеш да си простиш ,че изтърва такъв ОГРОМРН ръст за толкова малко време( И ТОВА Е ФАКТ)....А когато ФАКТИТЕ говорят,и боговете мълчат....даже и Себулба
                    ФАКТИТЕ обаче също говорят, че една акция от 4.30 лв. с обещания за светло бъдеще падна на 20 стотинки. От 17 лв. на 60 стотинки. С огромни обороти. Това също е ИСТИНА и не е случайно. Успехи по позициите, в които си инвестирал и лек ден. Разговорът няма да доведе до никъде.

Коментар

Мнението ти отразява желание, а не действителност. Кой е купувачът и какво цели? Защо този търг само няколко седмици по-рано беше неуспешен и какво толкова се промени за няколко дена? Или трябваше да бъде променено? 1.38 бе минималната на търга, защото пазарната беше 1.50 лв. Няма нищо по-нормално. Защо по твоята теория ще се търгуват само позиции на ТИМ, а сакън да се освободят пари трябва да се чака...Това не е нормално, една Софарма например заслужава не по-малко да се търгува активно, една ПИБ не по-малко от ЦКБ. Или фундаментът на ТИМ-акциите е по-голям? Аз не съм чувал GAZ да са намерили нещо или пък заводът в Провадия да е работил и един ден. Реално работят застрахователят, авио-превозвачът, летищата, пристанищата, банката и редица кафета, дискотеки и хотели. Като изключим баМката нищо, което да се раздели с акционерите. А пък там пак нищо няма да видят акционерите, защото ЦКБ скоро няма да разпредели дивидент. Ще си държите хартийки. Тарикатие ще правят пари, а донорите ще спонсорират. Винаги е било така. Сигурно ще кажеш, че мастодонът Химимпорт притежава голяма част от бизнеса им. Да, ама не. Повече не искам да влизам в подробности, но всичко, което пишеш е това, което ти се иска, а не това, което е.
                      E немам нищо напротив да държа зелени хартийки с автора на Бай Ганьо. А за тебе Алеко ще продължава да си е хижа на Витоша

Коментар

Мнението ти отразява желание, а не действителност. Кой е купувачът и какво цели? Защо този търг само няколко седмици по-рано беше неуспешен и какво толкова се промени за няколко дена? Или трябваше да бъде променено? 1.38 бе минималната на търга, защото пазарната беше 1.50 лв. Няма нищо по-нормално. Защо по твоята теория ще се търгуват само позиции на ТИМ, а сакън да се освободят пари трябва да се чака...Това не е нормално, една Софарма например заслужава не по-малко да се търгува активно, една ПИБ не по-малко от ЦКБ. Или фундаментът на ТИМ-акциите е по-голям? Аз не съм чувал GAZ да са намерили нещо или пък заводът в Провадия да е работил и един ден. Реално работят застрахователят, авио-превозвачът, летищата, пристанищата, банката и редица кафета, дискотеки и хотели. Като изключим баМката нищо, което да се раздели с акционерите. А пък там пак нищо няма да видят акционерите, защото ЦКБ скоро няма да разпредели дивидент. Ще си държите хартийки. Тарикатие ще правят пари, а донорите ще спонсорират. Винаги е било така. Сигурно ще кажеш, че мастодонът Химимпорт притежава голяма част от бизнеса им. Да, ама не. Повече не искам да влизам в подробности, но всичко, което пишеш е това, което ти се иска, а не това, което е.

Гетов,Пазарът винаги е прав......а фактите ,подчертавам,ФАКТИТЕ казват,че това ,което си написал НЕ Е ВЯРНО.......Затова и цената от 70ст декември сега е 1.50-1.60....затова и тук са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ обороти....затова и тук имаше презаписване ....Това ,Гетов,не са ми желания.....А ИСТИНАТА,РЕАЛНИ ЦИФРИ И ФАКТИ.Спирам,знам,че не можеш да си простиш ,че изтърва такъв ОГРОМРН ръст за толкова малко време( И ТОВА Е ФАКТ)....А когато ФАКТИТЕ говорят,и боговете мълчат....даже и Себулба

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Да ти пратя бутилка Дъмпъл?
                          Разбира се, за берекет.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Искам само да добавя че съм 99,5% в акции, но все пак ми се вижда че бутането е само при тези тимаджийските, а продалите там - явно пренасят парички в други позиции!

Ти да не смяташ ,че ще вложим парите в банка или ще влезем отново в тези позиции...
                            С всяко качване средствата за закупуване на дадено количество се увеличава с 20 % а трябва да дойдат от някъде....и загубата е по голяма при спад
                            При 1000 акции в ССВ влагаш на дъното 600 лв а при 1,2 лв. /което за мен е максимума/ 1200 лв .. и продалия има избор на акции на ниски цени заради не пропорционалното вдигане на маркета..
                            Търси се се следващата ракета....при консервативен режим на работа...заради икон. обстановка.
                            започва масата да загрява ,че по добре да продаде под върха и да купи нещо интересно сега ,отколкото да продаде нещо на загуба и да няма какво да купи след 2 месеца...
                            Не е препоръка..

Миналата година за пример същото беше при АДСИЦ направиха 100 % скок и замръзнаха а и дивидент дадоха и ликвидация правят а сега какъв е моркова...
                            Тексим банк звучи като едно друго име Таксун ли беше..... по старите го знаят ...
                            Last edited by Монти; 02.02.2013, 10:56.

Коментар

Подтикнал съм ви явно към нещо хубаво. Остава да почерпите. За да ви върви и през февруари.
                              Да ти пратя бутилка Дъмпъл?

Коментар

• Подтикнал съм ви явно към нещо хубаво. Остава да почерпите. За да ви върви и през февруари.

Коментар

Working...
                                X