Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!
Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениекажи ТИ как се нахака в златото на пика (около 1900$)
бфб-то... аминСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо отчаяни ми се виждате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!
Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.
Коментар
-
Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.
Реплики? Предстои забавно четиво...
Коментар
-
Аз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!
Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо отчаяни ми се виждате.. Моята игра е в центъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСезонът на промоциите се задава на БФБ.
Няма препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБорисов е готов на отстъпки за пенсионното осигуряване
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._osiguriavane/
Утре продължаваме на долЕ....:
Причината не са само ПФ който ги няма и като купувачи и като пенсионна реформа....
Просто хората продават защото идват празници а спекулантите правят навалици и усложняват нещата с оправяне на репо и преструктуриране на портфеили...
Гледам днес са подпукали ТИМ и Бедо и Плакатите........Батя ти ли си.........
А аз купих малко Гагарин..едно време имаше един колега Корк ,когато всички продаваха и той продаваше и си купуваше само ЕУБГ.....докато спря да продава защото имаше само ЕУБГ......
Иначе качествен форумец..... някой казват че новия му ник е гуантанамо.....ще ни е полезен сега.....
Утре не излезат ли ДФ и ПФ ще имаме нов рекорд на софикс....
Коментар
Коментар