IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво искаш да знаеш за обемите пате? Преди 4-5 години 2 милиона на ден бяха съвсем реални обеми. И това все още се водеше неликвидна борса. Сега се насираш като видиш триста хиляди евро на ден. Какво ли знаеш ти...Шепа хора си въртят борсата както си искат и такива палета като теб основно има подДържаща функция. Какво подДържаш знае всеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
      Е да де, ти щото имаш някакъв нюх. ахаххахаха
      И какъв си ми нагъл.Я кажи за обемите, че нещо не ти се вързва.

Изказванията ти на фона на реалността са меко казано смешни.Личи си че въобще нещо напъва в теб, но му е трудно да излезе, какво е то?
      ахахахха
      А бе какво съм тръгнал да ти пиша?Занимавай се там с съфорумците, те и те ще ти го обяснят същото.
      Патка много си изправил гребена, кажи твоята прогноза за Софикса през месеците
      Април-Май
      Юли-Август
      Ноември-Декември

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Патенце, не е мой проблем, че нямаш нюх за глупостта човешка. Не може човек, който пише "фани" в седем поредни поста да е ходил на училище преди 90-та. Ала явно и ти си от "златното" поколение на България, защото дори не разбираш за какво ти говоря.

За обемите си поговори с други по-опитни съфорумци, не ме занимавай.
        Е да де, ти щото имаш някакъв нюх. ахаххахаха
        И какъв си ми нагъл.Я кажи за обемите, че нещо не ти се вързва.

Изказванията ти на фона на реалността са меко казано смешни.Личи си че въобще нещо напъва в теб, но му е трудно да излезе, какво е то?
        ахахахха
        А бе какво съм тръгнал да ти пиша?Занимавай се там с съфорумците, те и те ще ти го обяснят същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Я тука какъв купон се е заформил, за малко да го пропусна.
          Ти виж темата за Фонд Имоти АДСИЦ и сам си направи преценката.

Коментар

• Я тука какъв купон се е заформил, за малко да го пропусна.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Хубави кавички
              Поне видяхме какви типажи държат тимаджийските акции. Това също може да е от полза.

Коментар

Имам "уважението" на цяла тълпа новорегистрирани, нали?
                Хубави кавички

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Ghettoff, как са те налазили Май ще те откажат от писане отново
                  Имам "уважението" на цяла тълпа новорегистрирани, нали?

Коментар

Патенце, не е мой проблем, че нямаш нюх за глупостта човешка. Не може човек, който пише "фани" в седем поредни поста да е ходил на училище преди 90-та. Ала явно и ти си от "златното" поколение на България, защото дори не разбираш за какво ти говоря.

Ghettoff, как са те налазили Май ще те откажат от писане отново

Коментар

Е ти много пак се надцени, че взе и да предполагаш неща за които нямаш факти.Защо?
                      Уникален типаж.Какво ще кажеш за обемите?Все още ли са ти ниски?

Коментар

Все още ли са ти ниски?
                        Е то това момче, гетов, нали е голям инвеститор, може да не му стигат все още. Какво са за него 100 000 лева на ден?
                        Komentarite ne SA preporuka za turgoviq

Коментар

Компютрите толкова са ти изпили мозъка, че започваш да бъркаш виртуална и реална действителност. Тук не сме на борсата, а пишем във форума на интернет-сайт за икономика, инвестиции и финанси. Сега (не "са") спирам да говоря с теб. С нетърпение ще следя за първата ти дискусия по финансова тема. Можеш да започваш, докато аз си ФАНА БДЖ-то. Дано по математика да си по-добър отколкото по български език.
                          Чудя се въобще за какъв опит говориш, защото по мое мнение учителката, която те е пуснала от седми клас е за затвора.
                          Е ти много пак се надцени, че взе и да предполагаш неща за които нямаш факти.Защо?
                          Уникален типаж.Какво ще кажеш за обемите?Все още ли са ти ниски?

Коментар

Компютрите толкова са ти изпили мозъка, че започваш да бъркаш виртуална и реална действителност. Тук не сме на борсата, а пишем във форума на интернет-сайт за икономика, инвестиции и финанси. Сега (не "са") спирам да говоря с теб. С нетърпение ще следя за първата ти дискусия по финансова тема. Можеш да започваш, докато аз си ФАНА БДЖ-то. Дано по математика да си по-добър отколкото по български език. Чудя се въобще за какъв опит говориш, защото по мое мнение учителката, която те е пуснала от седми клас е за затвора.
                            Е фаштай го, какво още чакаш
                            Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
                              Молебен се прави в църквата тука сме на борса , чийто индекс удари 400 вчера. В България е лош човешкия капитал заради такива като теб, които по цял ден седят във форумите и пишат простотии. Пак ти казвам да си фанеш БДЖ-то и да си ходиш на екскурзия , но престани да оспамваш форума с твойте простотии. Тук обсъждаме финансови теми, а са тичай, че влака избега
                              Компютрите толкова са ти изпили мозъка, че започваш да бъркаш виртуална и реална действителност. Тук не сме на борсата, а пишем във форума на интернет-сайт за икономика, инвестиции и финанси. Сега (не "са") спирам да говоря с теб. С нетърпение ще следя за първата ти дискусия по финансова тема. Можеш да започваш, докато аз си ФАНА БДЖ-то. Дано по математика да си по-добър отколкото по български език. Чудя се въобще за какъв опит говориш, защото по мое мнение учителката, която те е пуснала от седми клас е за затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Пиленце ,някой по възрастен да ти е казал ,че подир трамвай и жена не се тича ,защото ще дойде друг / а/... а може и да пострадаш от бързане...
                                А този влак който отива напред след даден период време се връща със същата скорост...
                                хаха Щом и пиленцата взеха така да ви говорят, е време да се замислите, далии въобще ставате за нещо все още? ТОва е.

Коментар

Working...
                                X