IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Какъв добър човек е Гетоф, цял месец пише във форума колко е лошо да се инвестира на БФБ, иска да предупреди да не вземе някой да се мине Като Майка Тереза е!
    Е аз не го послушах и инвестирах още в началото на месеца колко ми е гадно сега ако знаешшшшш
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Какъв добър човек е Гетоф, цял месец пише във форума колко е лошо да се инвестира на БФБ, иска да предупреди да не вземе някой да се мине Като Майка Тереза е!

Коментар

• Мълчи глупако! Няма да говориш така за най-добрата борсова група в България! Къш!!
        Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Мнението ти отразява желание, а не действителност. Кой е купувачът и какво цели? Защо този търг само няколко седмици по-рано беше неуспешен и какво толкова се промени за няколко дена? Или трябваше да бъде променено? 1.38 бе минималната на търга, защото пазарната беше 1.50 лв. Няма нищо по-нормално. Защо по твоята теория ще се търгуват само позиции на ТИМ, а сакън да се освободят пари трябва да се чака...Това не е нормално, една Софарма например заслужава не по-малко да се търгува активно, една ПИБ не по-малко от ЦКБ. Или фундаментът на ТИМ-акциите е по-голям? Аз не съм чувал GAZ да са намерили нещо или пък заводът в Провадия да е работил и един ден. Реално работят застрахователят, авио-превозвачът, летищата, пристанищата, банката и редица кафета, дискотеки и хотели. Като изключим баМката нищо, което да се раздели с акционерите. А пък там пак нищо няма да видят акционерите, защото ЦКБ скоро няма да разпредели дивидент. Ще си държите хартийки. Тарикатие ще правят пари, а донорите ще спонсорират. Винаги е било така. Сигурно ще кажеш, че мастодонът Химимпорт притежава голяма част от бизнеса им. Да, ама не. Повече не искам да влизам в подробности, но всичко, което пишеш е това, което ти се иска, а не това, което е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Това сам не си го вярваш...
            Виж сега Гетов,мисля,че няма какво да обяснявам,но все пак.....
            Има един прост закон за търсенето и предлагането.Равновесната цена се установява ,когато тя задоволява и продавачите и купувачите.При наличие на по-голямо търсене от предлагането ,цената се покачва .....и обратно.Всичко това е при ХИМа ....има огромно търсене,не случайно и на търга имаше и два пъти презаписване.Забележи,че от цена 1.28 там минималната на изпълнение беше 1.38....Не знам вие как ги мислите....аз гледам Фактите....а те са....ръст от над 100%,много големи обеми (в сравнение с други позиции)

От друга страна,ако излизащите от ТИМ позициите влизаха другаде,трябваше да видим и там големи ръстова,ако теорията е на скачените съдове.Само ,че дружество като М+Ц ....ми вижте му обемите....никой не влиза там...Вижте и другите позиции....Няма оборот толкова голям.Което за мен означава,че продаващите при ХИМ и сие....изчакват пак там за евевнтуален спад...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              За да има над 100% ръст означава ,че купувачите са много повече от продавачите..Къде влизат продавачите....амии не е казано ,че влизат другаде,може да са на кеш ,и да чакатт евентуално поевтиняване на същите позиции
              Това сам не си го вярваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Искам само да добавя че съм 99,5% в акции, но все пак ми се вижда че бутането е само при тези тимаджийските, а продалите там - явно пренасят парички в други позиции!
                За да има над 100% ръст означава ,че купувачите са много повече от продавачите..Къде влизат продавачите....амии не е казано ,че влизат другаде,може да са на кеш ,и да чакатт евентуално поевтиняване на същите позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                  Не се връзвам аз на тези обяснения, защото и Патките паднаха много и оцк падна много и кремиковци падна много, ясно е защо, но това което се счучи с горе изброените е отразено в цената, а за другите да разбираме ли че се разминаха с най-лошото? това е действителен въпрос, не риторичен?
                  Нека Слънчогледов да ти отговори на въпроса.

Коментар

И все пак, не ви ли се струва странно това поскъпване основно при ЦКБ, Хим и Дървени храни? Ясно е че от там някой продаде и влезе в други позиции и така ги размърда.
                    Тони,не знам дали си чел Артър Конан Дойл...На едно място Шерлок Холмс обясняваше на д-р Уотсън своя метод...."Премахваш всички невъзможни версии,и която остане,колкото и странна да изглежда ,тя е правилната."

Жокер,защо след като е толкова гадна акцията на ХИМа ,на търга са играли с пазарни поръчки ...и като цяло имаше 2пъти презаписване....и забележи при цени два пъти над дъното

Играли са и ДФ ...и ПФ

Успех

Коментар

Разбира се, че ми се струва странно. От самото начало. Специалистите тук веднага имат обяснение - най-смачканите позиции най-бързо скачат, пружината е била много навита и т.н. Всеки забрави, че не случайно точно тези позиции паднаха по-силно от пазара. Това не означава, че ще трябва да скочат по-силно от него. Това действително е странно.
                      Не се връзвам аз на тези обяснения, защото и Патките паднаха много и оцк падна много и кремиковци падна много, ясно е защо, но това което се счучи с горе изброените е отразено в цената, а за другите да разбираме ли че се разминаха с най-лошото? това е действителен въпрос, не риторичен?

Коментар

• Искам само да добавя че съм 99,5% в акции, но все пак ми се вижда че бутането е само при тези тимаджийските, а продалите там - явно пренасят парички в други позиции!

Коментар

Разбира се, че ми се струва странно. От самото начало. Специалистите тук веднага имат обяснение - най-смачканите позиции най-бързо скачат, пружината е била много навита и т.н. Всеки забрави, че не случайно точно тези позиции паднаха по-силно от пазара. Това не означава, че ще трябва да скочат по-силно от него. Това действително е странно.
                          Продължавай да се чудиш

Коментар

И все пак, не ви ли се струва странно това поскъпване основно при ЦКБ, Хим и Дървени храни? Ясно е че от там някой продаде и влезе в други позиции и така ги размърда.

Коментар

• И все пак, не ви ли се струва странно това поскъпване основно при ЦКБ, Хим и Дървени храни? Ясно е че от там някой продаде и влезе в други позиции и така ги размърда.

Коментар

е а нима последните 2-3 години не гледаме рали по другите борси, а тука не се мъчим?
                                На там е посоката - споко Ей го аз като човек с по-консервативен портфейл от началото на годината съм +20% и чакам още 10% дивиденти - бива!!!
                                Така е! Трябва да се гледа дългосрочно и най - вече човек да има търпение.

Коментар

Working...
                                X