IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Което ще е добро назидание за останалите..
    Тц. Нема да го изгони. Само ше го плесне зад врата

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      баце и теб запомням и сейфам ти съобщението с датата за след не много време.все пак това според теб са атрактивни цени
      Ще поживеем ще видим ) Аз съм в евро и ще гледам мача отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        и да не си продал
        както написах в темата за Химимпорт,аз днес съм купувач че да не се изпускат такива хубави цени
        баце и теб запомням и сейфам ти съобщението с датата за след не много време.все пак това според теб са атрактивни цени

Коментар

Сладко е да си пръв......
          и да не си продал
          както написах в темата за Химимпорт,аз днес съм купувач че да не се изпускат такива хубави цени

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
            Защо да пиша, като се действа. Не съм продал
            това ти съобщение ще ти го припомня след не много време,,иначе успех

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Ако това в червеното е вярно при тези лявата ръка не знае какво прави дясната. Май черешмо е пътник.
              Което ще е добро назидание за останалите..

Коментар

• 514 не стигнахме, да видим 534 дали е постижимо днес

Коментар

• ГЕРБ отлага пенсионните промени за март, Горанов - недоволен

и борсатат тръгна Тоя е яко сигнал за покупко/продажби

Коментар

• Пазара верно ли се беше уплашил от един Черешко?

Коментар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...omeni_za_mart/

ГЕРБ отлага пенсионните промени за март

ГЕРБ ще отложи предложените спорни промени за пенсионните осигуровки, които не получават одобрението на коалиционния партньор Реформаторски блок, както и на подкрепящите правителството Патриотичен фронт и АБВ, научи "Дневник". Решението изненадващо е било съобщено от шефа на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов тази сутри в 8.30 ч., когато се е провеждал председателски съвет.

Докато са обсъждали приемането на стратегията за съдебната реформа, Цветанов заявил, че се отлагат до март всички текстове, с които с прехвърлянето на пенсионни осигуровки в Националния осигурителен институт (НОИ).

Малко по-късно към срещата се присъединил и финансовият министър Владислав Горанов, който се счита за инициатор на промените. Той се е разгневил и заявил, че отива да води телефонен разговор с премиера Бойко Борисов, научи "Дневник" от присъствали на председателския съвет. Цветанов заявил, че "и да говори, и да не говори, вече е взето решението".

На срещатата, освен председателите на парламентарните грури, са присъствали и вицепремиерът Меглена Кунева и министърът на правосъдието Христо Иванов.
                      Ако това в червеното е вярно при тези лявата ръка не знае какво прави дясната. Май черешмо е пътник.

Коментар

• Победата обича смелите!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Защо да пиша, като се действа. Не съм продал

Коментар

• Сладко е да си пръв......

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...omeni_za_mart/

ГЕРБ отлага пенсионните промени за март

ГЕРБ ще отложи предложените спорни промени за пенсионните осигуровки, които не получават одобрението на коалиционния партньор Реформаторски блок, както и на подкрепящите правителството Патриотичен фронт и АБВ, научи "Дневник". Решението изненадващо е било съобщено от шефа на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов тази сутри в 8.30 ч., когато се е провеждал председателски съвет.

Докато са обсъждали приемането на стратегията за съдебната реформа, Цветанов заявил, че се отлагат до март всички текстове, с които с прехвърлянето на пенсионни осигуровки в Националния осигурителен институт (НОИ).

Малко по-късно към срещата се присъединил и финансовият министър Владислав Горанов, който се счита за инициатор на промените. Той се е разгневил и заявил, че отива да води телефонен разговор с премиера Бойко Борисов, научи "Дневник" от присъствали на председателския съвет. Цветанов заявил, че "и да говори, и да не говори, вече е взето решението".

На срещатата, освен председателите на парламентарните грури, са присъствали и вицепремиерът Меглена Кунева и министърът на правосъдието Христо Иванов.

Коментар

• ей не смеете да пишете оптимисчетата чакате и се спотайвате случайно ако вдигне нагоре тогава да влезнете и да кажете -----ей пантеро не ги разбираш нещата-----ама сега сте като мишлета по дупките и ни стон ни вопъл

Коментар

Working...
                                X