Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебаце и теб запомням и сейфам ти съобщението с датата за след не много време.все пак това според теб са атрактивни цени) Аз съм в евро и ще гледам мача отстрани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи да не си продал
както написах в темата за Химимпорт,аз днес съм купувач че да не се изпускат такива хубави цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСладко е да си пръв......
както написах в темата за Химимпорт,аз днес съм купувач че да не се изпускат такива хубави цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеЗащо да пиша, като се действа. Не съм продал,,иначе успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАко това в червеното е вярно при тези лявата ръка не знае какво прави дясната. Май черешмо е пътник.
Коментар
-
ГЕРБ отлага пенсионните промени за март, Горанов - недоволен
и борсатат тръгнаТоя е яко сигнал за покупко/продажби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...omeni_za_mart/
ГЕРБ отлага пенсионните промени за март
ГЕРБ ще отложи предложените спорни промени за пенсионните осигуровки, които не получават одобрението на коалиционния партньор Реформаторски блок, както и на подкрепящите правителството Патриотичен фронт и АБВ, научи "Дневник". Решението изненадващо е било съобщено от шефа на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов тази сутри в 8.30 ч., когато се е провеждал председателски съвет.
Докато са обсъждали приемането на стратегията за съдебната реформа, Цветанов заявил, че се отлагат до март всички текстове, с които с прехвърлянето на пенсионни осигуровки в Националния осигурителен институт (НОИ).
Малко по-късно към срещата се присъединил и финансовият министър Владислав Горанов, който се счита за инициатор на промените. Той се е разгневил и заявил, че отива да води телефонен разговор с премиера Бойко Борисов, научи "Дневник" от присъствали на председателския съвет. Цветанов заявил, че "и да говори, и да не говори, вече е взето решението".
На срещатата, освен председателите на парламентарните грури, са присъствали и вицепремиерът Меглена Кунева и министърът на правосъдието Христо Иванов.
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...omeni_za_mart/
ГЕРБ отлага пенсионните промени за март
ГЕРБ ще отложи предложените спорни промени за пенсионните осигуровки, които не получават одобрението на коалиционния партньор Реформаторски блок, както и на подкрепящите правителството Патриотичен фронт и АБВ, научи "Дневник". Решението изненадващо е било съобщено от шефа на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов тази сутри в 8.30 ч., когато се е провеждал председателски съвет.
Докато са обсъждали приемането на стратегията за съдебната реформа, Цветанов заявил, че се отлагат до март всички текстове, с които с прехвърлянето на пенсионни осигуровки в Националния осигурителен институт (НОИ).
Малко по-късно към срещата се присъединил и финансовият министър Владислав Горанов, който се счита за инициатор на промените. Той се е разгневил и заявил, че отива да води телефонен разговор с премиера Бойко Борисов, научи "Дневник" от присъствали на председателския съвет. Цветанов заявил, че "и да говори, и да не говори, вече е взето решението".
На срещатата, освен председателите на парламентарните грури, са присъствали и вицепремиерът Меглена Кунева и министърът на правосъдието Христо Иванов.
Коментар
Коментар