Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз.
E, веднъж да сме на 1 мнение...макар и с различни помисли.
Моя таргет е до края на годината да си намаля минимум двойно бфб експозицията.
Който иска да си седи в дузините бг шитове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз съм много доволен от развоя на събитията.
E, веднъж да сме на 1 мнение...макар и с различни помисли.
Моя таргет е до края на годината да си намаля минимум двойно бфб експозицията.
Който иска да си седи в дузините бг шитове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСпоко бе Монти , ще го промениш , не бързай
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНе те разбрах какво искаше да кажеш.
Това не се ли казва Урок 22: Маркет-мейкър
http://darikfinance.bg/lessons.php?l..._id=74&i=22:D;)
А иначе и друг път съм го казвал. Трябват си маркетмейкъри. При липса на такива всеки може да си цъка, където си иска в диапазона 1-100 лева, ако са такива офертите купува продава.
В конкретните случаи обаче имаме ликвидни за българските представи акции, така че аз не виждам проблем. Щом ме кефи да купувам по една акция - ще купувам по една
Ако имаше маркетмейкъри просто нямаше да се допуснат котировки 1,00/100,00, какъвто пример съм избрал може би не много удачно.
Макар че и те понякога не помагат Справка събитията с швейцарския франкLast edited by Наивник; 13.03.2015, 18:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесамо че 430 за лятото не съм си променил мнението....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеъп 1000 ,ъп 2000 ,ъп 3000 ,ъп 4000D
сега вече ,мога ли да влеза в елитния клуп на ъпърите....ъп 5000...
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВеднага смени кожата! Започна да пееш бодра песен.
сега вече ,мога ли да влеза в елитния клуп на ъпърите....ъп 5000...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА да и още нещо ..
Още някой подобен ден и ще видите чичко Алианц и не по 2% а с 20% наведнъж.....
Миналата зима беше същата ,тамън някой почнаха да пеят упокойна молитва на Алианц и Хиката ,Емката и Гагарини и Алкомет ... и те отидоха в небесата....
Не е препоръка....
Ъп 3000 ,ъп 4000 ,ъп 5000
така добре ли е....
Веднага смени кожата! Започна да пееш бодра песен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако трябва да ти обяснявам защо ЕУБГ ,Етропал и Формопласт ,защо значи ССВ и ФИБ в края на тримесечието значи си за бетона....
Купил и продал..имам още малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМанипулация на пазара е ако купува/продава са 1,00 /100,00 и ти купуваш, съответно продаваш на 1,50 или 99,00.
Ама, да наричаш манипулация покупката от най-добра оферта продава, не ми се връзва.
Аз например нямам твърд разход по сделка. Що пък да не си купувам 1 акция?
Това не се ли казва Урок 22: Маркет-мейкър
http://darikfinance.bg/lessons.php?l..._id=74&i=22:D;)
Коментар
-
А да и още нещо ..
Още някой подобен ден и ще видите чичко Алианц и не по 2% а с 20% наведнъж.....
Миналата зима беше същата ,тамън някой почнаха да пеят упокойна молитва на Алианц и Хиката ,Емката и Гагарини и Алкомет ... и те отидоха в небесата....
Не е препоръка....
Ъп 3000 ,ъп 4000 ,ъп 5000
така добре ли е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеБраво пак купи на дъното а се бяхме запътили на 460.как човек който смята че ще пада на 460 ще купува.обясни ми монтьо.толкова си красиво момченце или момиченце
Ако трябва да ти обяснявам защо ЕУБГ ,Етропал и Формопласт ,защо значи ССВ и ФИБ в края на тримесечието значи си за бетона....
Купил и продал..имам още малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене мога ,търся да си продам акциите ......от спекулката.....малко в ЕУБГ ,малко в ССВ
Доволен съм ..
До сряда ще викам ъп 1000,ъп 2000 ,ъп 3000 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе си купи на 1,50 сега гони михаля на 1,74,иначе сме велики.
Коментар
Коментар