IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...www.dnevnik.bg

Грешка на депозитара "продаде" 22% от "Монбат" на Unicredit BankПричината е софтуерен проблем, който скоро трябва да бъде отстранен, са уверили от институцията

А колегата pipbel получил само 800 кинта ....Виж Уникредит станала мажоритар почти...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Aбе дами и господа
      Случайно някоя артия да знаете вече да е снесла дивидент ?
      Аче днес смятам смятам, ама не виждам грешка.
      Кеша ми е пораснал с около 800 лева на които не знам произхода...

Утре ще звънна на ИП-то...
      А моят е намалял с толкова ..... Вземи ми ги прехвърли давам ти сметката ми на л.с.
      Вие нямате ли движение на кеша в платформата ....

Коментар

• Aбе дами и господа
        Случайно някоя артия да знаете вече да е снесла дивидент ?
        Аче днес смятам смятам, ама не виждам грешка.
        Кеша ми е пораснал с около 800 лева на които не знам произхода...

Утре ще звънна на ИП-то...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Да си купиш на промоция Синергон на 1,30 вместо МЦХ на 8,50 е пропусната полза. Лично аз се съмнявам да си купувал в последните години. Видимо отчаяно искаш да скочат акциите ти за да продадеш. Лошото е, че преди да се разпродадеш няма как да скочат. Тъжна истина.
          Ще напиша някой ден във форума, че съм разпродал
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            мерси за съвета
            какви пропуснати ползи? че не съм купувал МЦХ на 8-9 лв. или Атера на 1.70? Отдело всеки си има принципи в инвестирането, които лично аз не мога да наруша, никога не бих купил акции от производствено предприятие в БГ - казвал съм само холдинги, и компании, които са в сферата на услугите ме интересуват - само там виждам перпспектива в по-далечното бъдеще
            Аре няма нужда
            Да си купиш на промоция Синергон на 1,30 вместо МЦХ на 8,50 е пропусната полза. Лично аз се съмнявам да си купувал в последните години. Видимо отчаяно искаш да скочат акциите ти за да продадеш. Лошото е, че преди да се разпродадеш няма как да скочат. Тъжна истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Дай, ми поне една причина един румънец да плати повече за твоите акции. В случай, че някой не е съгласен да купи твоите акции на желаната от теб цена, той не е некадърник. Видимо твоите акции падат, а това което не харесваш стои на едно място или расте. Спри, огледай се и потърси други измерители на стойност извън собствен капитал и П/Б. Преди време ти писах, че ПБ е подходящо за оценка единствено и само на АДСИЦ. Замисли се. Ще дойде някой ден времето и на синергона, но тогава ние ще купим от теб и ще пропуснещ целия възход по любимата ти позиция. Сега не е време за избушеняци. Не останаха идиоти на пазара. Когато отново се появи публика и те ще тръгнат. Някои от тях ще направят добри печалби. За твое съжаление ще са минали години и ще си пропуснал много ползи. Вероятно накрая ще се разпродадеш при първия им скок и ще дадеш възможност на умните пари да влязат в позициите ти в подходящия момент. Това мнение не е критика или обида. Давам ти повод за размисъл. Понякога е полезно.
              мерси за съвета
              какви пропуснати ползи? че не съм купувал МЦХ на 8-9 лв. или Атера на 1.70? Отдело всеки си има принципи в инвестирането, които лично аз не мога да наруша, никога не бих купил акции от производствено предприятие в БГ - казвал съм само холдинги, и компании, които са в сферата на услугите ме интересуват - само там виждам перпспектива в по-далечното бъдеще
              Аре няма нужда
              Last edited by G.Gekko; 02.05.2012, 18:48.
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                Ами да листваш направо всичко от БФБ на Румънската и да затварят БФБ

Толкова е просто. Щом в БГ няма професионалисти в тая област и не могат да подсигурят поне едни 3-4 милиана минимално на ден, които да поддържат поне някаква минимална търговия - няма смисъл от БФБ и ИПета в БГ
                Дай, ми поне една причина един румънец да плати повече за твоите акции. В случай, че някой не е съгласен да купи твоите акции на желаната от теб цена, той не е некадърник. Видимо твоите акции падат, а това което не харесваш стои на едно място или расте. Спри, огледай се и потърси други измерители на стойност извън собствен капитал и П/Б. Преди време ти писах, че ПБ е подходящо за оценка единствено и само на АДСИЦ. Замисли се. Ще дойде някой ден времето и на синергона, но тогава ние ще купим от теб и ще пропуснещ целия възход по любимата ти позиция. Сега не е време за избушеняци. Не останаха идиоти на пазара. Когато отново се появи публика и те ще тръгнат. Някои от тях ще направят добри печалби. За твое съжаление ще са минали години и ще си пропуснал много ползи. Вероятно накрая ще се разпродадеш при първия им скок и ще дадеш възможност на умните пари да влязат в позициите ти в подходящия момент. Това мнение не е критика или обида. Давам ти повод за размисъл. Понякога е полезно.

Коментар

• Много интересно кои ли са тези компании,които били готови за Румънската борса. Сигурно това са мажоритарите от тази тема http://www.investor.bg/forum/showthr...22#p1335763947 да не ги изброявам (познатите ни ). Та те си мислят че там като обещаят(излъжат) както при нас и хоп едни инвестиции ще потекат към тях.
                  Та някой още не са схванали че инвеститорите не се храним с обещания, искаме и ние да ядем Луканка .
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Български компании се качват и на румънската борса

Последна редакция: 02.05.2012, 17:53

Публикуване: 02.05.2012, 17:49
                    БФБ-София

© Money.bg

Автор: Money.bg

До края на месеца трябва да приключи проектът за двойни листвания с румънската борса. Това заяви изпълнителният директор на БФБ Иван Такев, цитиран от DarikFinance.bg.

Към момента вече има интерес от три големи български компании, включително от енергийния сектор, за листване и на борсата в Румъния. Ще бъде подновена и работата по създаването на общ индекс.

В момента се водят преговори с голяма европейска борса за подписването на споразумение за двойни листвания. Очаква се до края на годината да приключи успешно и този проект.
                    Отделно Варшавската борса е поискала директна връзка с Централния депозитар. Това значително ще облекчи компаниите, които искат да излязат на полския пазар.
                    Надяваме се до края на първото полугодие да приключи приватизацията на държавния дял в ЧЕЗ, допълниха от ръководството.

Планира се и презентиране в чужбина, като в края на месеца предстои роуд-шоу в Истанбул, където ръководството на борсата ще представи пазара и евентуално интересни за инвеститорите компании.

Според Такев удължаването на работното време на БФБ няма да повлияе върху приходите, но е част от дългосрочната стратегия за синхронизиране на българската и чуждите борси.
                    Ами да листваш направо всичко от БФБ на Румънската и да затварят БФБ

Толкова е просто. Щом в БГ няма професионалисти в тая област и не могат да подсигурят поне едни 3-4 милиана минимално на ден, които да поддържат поне някаква минимална търговия - няма смисъл от БФБ и ИПета в БГ

Коментар

• Български компании се качват и на румънската борса

Последна редакция: 02.05.2012, 17:53

Публикуване: 02.05.2012, 17:49
                      БФБ-София

© Money.bg

Автор: Money.bg

До края на месеца трябва да приключи проектът за двойни листвания с румънската борса. Това заяви изпълнителният директор на БФБ Иван Такев, цитиран от DarikFinance.bg.

Към момента вече има интерес от три големи български компании, включително от енергийния сектор, за листване и на борсата в Румъния. Ще бъде подновена и работата по създаването на общ индекс.

В момента се водят преговори с голяма европейска борса за подписването на споразумение за двойни листвания. Очаква се до края на годината да приключи успешно и този проект.
                      Отделно Варшавската борса е поискала директна връзка с Централния депозитар. Това значително ще облекчи компаниите, които искат да излязат на полския пазар.
                      Надяваме се до края на първото полугодие да приключи приватизацията на държавния дял в ЧЕЗ, допълниха от ръководството.

Планира се и презентиране в чужбина, като в края на месеца предстои роуд-шоу в Истанбул, където ръководството на борсата ще представи пазара и евентуално интересни за инвеститорите компании.

Според Такев удължаването на работното време на БФБ няма да повлияе върху приходите, но е част от дългосрочната стратегия за синхронизиране на българската и чуждите борси.

Коментар

• Форексов какво ще правиш- лихвите падат, а инфлацията изяжда депозитите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          На братята Райт са им говорили по същия начин докато са правили първият самолет. И на Константин Циолковски така са му говорили докато е правил чертежите на първите ракети.... Така е било с всички пробиви, така ще бъде и занапред. А те пробивите ще продължат да се случват!
                          И на форекса така са му говорили, ама за разлика от Райт не е измислил самолета. Даже и като Циолковски една ракета не е измислил ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                            Ама си и ти фантазьор.
                            На братята Райт са им говорили по същия начин докато са правили първият самолет. И на Константин Циолковски така са му говорили докато е правил чертежите на първите ракети.... Така е било с всички пробиви, така ще бъде и занапред. А те пробивите ще продължат да се случват!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              лалке, много рано обърна две ракии... Производители на железата колко щеш. Производители на софта още повече. Специализирания софт за съответната парична система го давам аз и то без пари щото е отворен кода, да може всеки да си го провери ако няма доверие. Всеки който иска да печели като осигурява операционна среда за паричната система може да си инсталира софта и да поддържа сървъра на линия... Дори и да му се скапва сървъра или да е мошеник на другите това няма да им пречи. Скоро ще отпадне, защото има система за изграждане на репутация в остро конкурентна среда.
                              Прозиводител или собственик - все тая, мастъре. Нито единия нито другия е случаен. Всичкото е тяхно, съвръри, софтуери, технологии, патенти т.н.. Ти само си мислиш., че те нямат достъп, след като са писали програмите )))) Блажени са верващите. Вервайте, пък нека ви оправят за ...800 дни...))
                              Ама си и ти фантазьор. По-добре да беше обърнал ракиите Не ни занимавай с глупости, не сме го докарали още до това време

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                                Че кой ще ги сложи на твоя сървър бе Мастъре. Съврърите са силно казано - два вида - на сиско и на гугъл
                                лалке, много рано обърна две ракии... Производители на железата колко щеш. Производители на софта още повече. Специализирания софт за съответната парична система го давам аз и то без пари щото е отворен кода, да може всеки да си го провери ако няма доверие. Всеки който иска да печели като осигурява операционна среда за паричната система може да си инсталира софта и да поддържа сървъра на линия... Дори и да му се скапва сървъра или да е мошеник на другите това няма да им пречи. Скоро ще отпадне, защото има система за изграждане на репутация в остро конкурентна среда.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X