Замислих се върху описанието което ми да де Soho. После се появи pipbel и ми светна една работа. Разликата във възгледите ни идва от това, че аз се стремя да инвестирам във звезди, по класификацията на бостънската консултантска група, а той в кучета. Той харесва петрола, което е класическо куче а аз не. Не харесвам и Бразилия, бих бягал като дявол от тамян от нея. Не го възприемайте, че го храня. просто се чудех от къде идват разликите. За мен е важен растежа на компанията а за него голямата дивидентна доходност. Проблема идва, че когато избереш куче по смисъла на бостнската консултантска група, а не в това което влага бигбеар, може да се получи греда. Сидрил беше класически случай на куче. Висок дивидент на компания със залязващи функции. Проблема при избора на звезди е да се определи какво развитие е включено в цената. Примерно за всички е ясно, че тесламотърс ще расте много, но дали пазара оценява правилно, надценява или подценява растежа. В България е лесно. Всичко се оценява следварително.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДвуцифрено число!
Самият факт, че се създава комисия за изработване на методология за изчисляване на доходността е ярко доказателство за паниката обзела някои хора затова, че УПФ изгубиха парите на хората и някой трябва да отговаря за това!
Всеки от нас може сам да си я изчисли. Вадиш от това което са ти взели това което ти дължат и си готов! Ква "методология" кви 5 лева?!
Коментар
-
ivandavidov
Хубави последни два-три дни на борсата! Загубата ми от началото на годината вече е под половин процент, което е кажи-речи излизане на нулата.
Само че според моите графики и изчисления, текущите стойности на индексите са по-скоро връщане до горната граница, където е низходящият тренд. Виж, ако ръстът продължи и видим BGTR30 над 430 в близките няколко седмици, тогава вече ще имаме по-ясен сигнал за обръщане на низходящия тренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКрасиво се получи.. за два дни спада на портфолиото от нач. на годината е компенсиран
Остава да завършим годината с доходност като през 2013-та, когато бих Софикс-а тройно.. еех, сладки спомени
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепипи не се заяждам . не съм такъв човек . ама като са шитове защо въобще имаш някакви експозиции
Трябва ми някакъв бекъп ( а и диверсификация) за навън, които междувременно да ми носят и текущ доход.
Ала както ми е понастоящем почти 40% на бфб ми е прекалено, особено на тоя балониран за фундамента си пазар, затова си чакам тайминга да режа.
Може пак да ги увелича по нататък, но когато видя нова 2012-та
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДвуцифрено число!
Самият факт, че се създава комисия за изработване на методология за изчисляване на доходността е ярко доказателство за паниката обзела някои хора затова, че УПФ изгубиха парите на хората и някой трябва да отговаря за това!
Всеки от нас може сам да си я изчисли. Вадиш от това което са ти взели това което ти дължат и си готов! Ква "методология" кви 5 лева?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе вадят и ще слагат компании от индекса за да го задържат над 450.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИ колко щеше да бъде !?
Всеки от нас може сам да си я изчисли. Вадиш от това което са ти взели това което ти дължат и си готов! Ква "методология" кви 5 лева?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе вадят и ще слагат компании от индекса за да го задържат над 450. Къв е проблема? Нали цяла методология ще правят да изчисляват доходността в УПФ... хаха... Някой направил ли си е труда да изчисли, колко щеше да е индексчето днес ако не бяха променяли нито една компания от 2008 г. досега?... хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесамо че 430 за лятото не съм си променил мнението....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук сега нещо не се връзва.
Мечка е инвеститор, който вярва, че определни акции или пазар ще се понижат.
Вие като се смятате за мечки какво покачване чакате
Що не си признаете, че сте си чисти бикове и да се приключи спора
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепипи не се заяждам . не съм такъв човек . ама като са шитове защо въобще имаш някакви експозиции
Коментар
Коментар