IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    не мога ,търся да си продам акциите ......от спекулката.....малко в ЕУБГ ,малко в ССВ

Доволен съм ..
    До сряда ще викам ъп 1000,ъп 2000 ,ъп 3000 ....
    Аз съм по-скромен 800-850,по реалистично е.

Коментар

• Аз съм много доволен от развоя на събитията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Брей ,че позеленя тази ливада,Монти изрецитирай нещо песимистично.
        не мога ,търся да си продам акциите ......от спекулката.....малко в ЕУБГ ,малко в ССВ

Доволен съм ..
        До сряда ще викам ъп 1000,ъп 2000 ,ъп 3000 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Някой ме товари с разходи - може да са малки ама са безсмислени - естествено че и аз ще го натоваря, колкото повече толкова по-добре.
          Не си купи на 1,50 сега гони михаля на 1,74,иначе сме велики.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Брей ,че позеленя тази ливада,Монти изрецитирай нещо песимистично.

Коментар

• Брей ,че позеленя тази ливада,Монти изрецитирай нещо песимистично.

Коментар

Някой ме товари с разходи - може да са малки ама са безсмислени - естествено че и аз ще го натоваря, колкото повече толкова по-добре.
                Ами слагай оферта всичко или нищо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  А ти си доносник
                  Според мен няма нужда от доноси. Те би следвало да си зяпат. От толкова народ в Комисията, все някой трябва да поглежда и към борсата. А ако не го правят, ами да почват веднага

Коментар

От доста време чакам някой да ми вземе една акция от моя поръчка че да пусна сигнал до КФН за манипулация, днес нямам идея кой но някой изтегли късата клечка
                    Та не разбрах защо да не подгонят за манипулация тоя дето продава, демек тебе - нали цената е все една
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

То винаги е въпрос на интерпретация. Но при така написан законов текст ако купуваш една акция и разходите ти по сделката са ти повече от самата сделка - защото ти може да нямаш минимум, но повечето имаме и с това променяш цената - ами на мен ми изглежда като манипулация. Може и на когото трябва да му изглежда така.
                      А ти си доносник
                      Според мен няма нужда от доноси. Те би следвало да си зяпат. От толкова народ в Комисията, все някой трябва да поглежда и към борсата. А ако не го правят, ами да почват веднага

Коментар

• Има 15 мин. за покупки, че понеделник като нищо ще отворим с гап

Коментар

Манипулация на пазара е ако купува/продава са 1,00 /100,00 и ти купуваш, съответно продаваш на 1,50 или 99,00.
                          Ама, да наричаш манипулация покупката от най-добра оферта продава, не ми се връзва.
                          Аз например нямам твърд разход по сделка. Що пък да не си купувам 1 акция?
                          То винаги е въпрос на интерпретация. Но при така написан законов текст ако купуваш една акция и разходите ти по сделката са ти повече от самата сделка - защото ти може да нямаш минимум, но повечето имаме и с това променяш цената - ами на мен ми изглежда като манипулация. Може и на когото трябва да му изглежда така.

Коментар

Манипулация на пазара е ако купува/продава са 1,00 /100,00 и ти купуваш, съответно продаваш на 1,50 или 99,00.
                            Ама, да наричаш манипулация покупката от най-добра оферта продава, не ми се връзва.
                            това не е манипулация.....

Коментар

• има едни американци у форума дето ако бяха купили софка ей ги днес на +2% . а инак великия им дау засега се мъчи пипи кажи ръст

Коментар

Чл. 6. (1) Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
                                1. извършването на сделки или подаването на нареждания, които създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти или които определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво;

Определено може да бъде разследван. Сега дали ще му тръшнат глоба от 20000 до 50000 лева си е тяхна работа

Коментар

Working...
                                X