Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБрей ,че позеленя тази ливада,Монти изрецитирай нещо песимистично.
Доволен съм ..
До сряда ще викам ъп 1000,ъп 2000 ,ъп 3000 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНякой ме товари с разходи - може да са малки ама са безсмислени - естествено че и аз ще го натоваря, колкото повече толкова по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБрей ,че позеленя тази ливада,Монти изрецитирай нещо песимистично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНякой ме товари с разходи - може да са малки ама са безсмислени - естествено че и аз ще го натоваря, колкото повече толкова по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА ти си доносник
Според мен няма нужда от доноси. Те би следвало да си зяпат. От толкова народ в Комисията, все някой трябва да поглежда и към борсата. А ако не го правят, ами да почват веднага
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт доста време чакам някой да ми вземе една акция от моя поръчка че да пусна сигнал до КФН за манипулация, днес нямам идея кой но някой изтегли късата клечкаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо винаги е въпрос на интерпретация. Но при така написан законов текст ако купуваш една акция и разходите ти по сделката са ти повече от самата сделка - защото ти може да нямаш минимум, но повечето имаме и с това променяш цената - ами на мен ми изглежда като манипулация. Може и на когото трябва да му изглежда така.
Според мен няма нужда от доноси. Те би следвало да си зяпат. От толкова народ в Комисията, все някой трябва да поглежда и към борсата. А ако не го правят, ами да почват веднага
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМанипулация на пазара е ако купува/продава са 1,00 /100,00 и ти купуваш, съответно продаваш на 1,50 или 99,00.
Ама, да наричаш манипулация покупката от най-добра оферта продава, не ми се връзва.
Аз например нямам твърд разход по сделка. Що пък да не си купувам 1 акция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМанипулация на пазара е ако купува/продава са 1,00 /100,00 и ти купуваш, съответно продаваш на 1,50 или 99,00.
Ама, да наричаш манипулация покупката от най-добра оферта продава, не ми се връзва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧл. 6. (1) Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
1. извършването на сделки или подаването на нареждания, които създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти или които определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво;
Определено може да бъде разследван. Сега дали ще му тръшнат глоба от 20000 до 50000 лева си е тяхна работа
Коментар
Коментар