IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това дружество CBAAMG нещо голям дивак го раздава.

Коментар

• таше купи ли на дъното

Коментар

• браво браво на софка монти вече +2 а виж ги германците къде са в киреча

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          И кой закон ще наруша, ако ти купя една акция? Може да ми трябва само 1 акция за да отида на ОСА на дадено дружество.
          Какво да кажем за Чез електро, като там, ако изобщо има, сделките са от по 1 акция????

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Щайнмаер на посещение. Боко го моли пред камерите да помогне. На следващия ден Алианц пръска малко пари за боклуци на бфб-то. Ъпърите наискачаха от дупките. Досега псуваха правителството. Сега ако поспечелят някой леФ ще го аресат... Спекулантска им работа... Но така се създава гейропейска лояллност у българите... и то за тяхна собствена сметка... хаха
            еййй... пак върза г.за с веждите...
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Чл. 6. (1) Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
              1. извършването на сделки или подаването на нареждания, които създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти или които определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво;

Определено може да бъде разследван. Сега дали ще му тръшнат глоба от 20000 до 50000 лева си е тяхна работа
              Да бъде разследван ???? Ще му тръшнат глоба, колкото Цв.Василев ще се върне в БГ и ще му бъде търсена сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                Направо го утрои .

Вземал е заплатата и глей как изправи индекса
                Щайнмаер на посещение. Боко го моли пред камерите да помогне. На следващия ден Алианц пръска малко пари за боклуци на бфб-то. Ъпърите наискачаха от дупките. Досега псуваха правителството. Сега ако поспечелят някой леФ ще го аресат... Спекулантска им работа... Но така се създава гейропейска лояллност у българите... и то за тяхна собствена сметка... хаха
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Сега въпросът е ако клиента е непрофесионален, брокера защо не му е обяснил какво всъщност прави, а му пуска поръчките

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    И защо да е манипулация? Кеф му е на човека да си купува по една акция - прави го. Купува на пазар. Някъде да пише, че е забранено???
                    Чл. 6. (1) Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
                    1. извършването на сделки или подаването на нареждания, които създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти или които определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво;

Определено може да бъде разследван. Сега дали ще му тръшнат глоба от 20000 до 50000 лева си е тяхна работа

Коментар

• Не говоря за случая преди малко, а по принцип. Кой закон забранява покупката само на 1 акция

Коментар

От доста време чакам някой да ми вземе една акция от моя поръчка че да пусна сигнал до КФН за манипулация, днес нямам идея кой но някой изтегли късата клечка
                        И защо да е манипулация? Кеф му е на човека да си купува по една акция - прави го. Купува на пазар. Някъде да пише, че е забранено???

Коментар

И кой закон ще наруша, ако ти купя една акция? Може да ми трябва само 1 акция за да отида на ОСА на дадено дружество.
                          КФН да решава има ли манипулация или не, аз не съм контролен орган

Коментар

Е, този ще се скъса от ходене на ОСАта, а вероятно сега и кафе ще пие

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Като му гледаш покупките дали може да си плати глобата?
                              ...........

Коментар

От доста време чакам някой да ми вземе една акция от моя поръчка че да пусна сигнал до КФН за манипулация, днес нямам идея кой но някой изтегли късата клечка

Коментар

Working...
                                X