Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениее на това му се вика ОСА
http://finance.yahoo.com/blogs/break...3Rpb25z;_ylv=3, абе ти си си Купонджия
) А и покрай събранието гледам някой леФ вадиш
Коментар
-
е на това му се вика ОСА
http://finance.yahoo.com/blogs/break...3Rpb25z;_ylv=3това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНикой ли не иска да го купува нашия индекс, защо така !? Колко време вече стана, на около 300 се заседя
A един брокер беше казал: "..ако не се качи, ще пада..."
Дано не се стига дотам, не е препоръка!
Както се вижда от последния половин час, хората искат да търгуват само АДСИЦ и нека само те останат на пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНикой ли не иска да го купува нашия индекс, защо така !? Колко време вече стана, на около 300 се заседя
Дано не се стига дотам, не е препоръка!Тук ако имаше фючърси или опции върху индекси досега да сме под 150...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Никой ли не иска да го купува нашия индекс, защо така !? Колко време вече стана, на около 300 се заседя
Дано не се стига дотам, не е препоръка!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПиши ги и тези в класацията на наглите
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми и днес четем данни за балона с депозитите, който за пореден месец се надува нагоре, гледам и индексите навън и те не са зле...при подобни нива на Дакс и Дау началото на 2011 имаше бум на БФБ - с чужди пари естественоНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми и днес четем данни за балона с депозитите
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЩе има изненади... докато се усетят някои индексите ще са 30% нагоре.
Та единственото зле според мен са ИПетата които само стоя, но и те не са толкова глупави и според мен нямат друг шанс освен да раздвижат пазара, щото с 300К на ден оборот, просто стават силно изчезващ видThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAбе дами и господа
Случайно някоя артия да знаете вече да е снесла дивидент ?
Аче днес смятам смятам, ама не виждам грешка.
Кеша ми е пораснал с около 800 лева на които не знам произхода...
Утре ще звънна на ИП-то...
След това от лекарският съюз са обявили безплатен прием на 4 километър....
Накрая верига оръжейни магазини предоставят безплатно за една вечер зареден пистолет...Осигуряват и куриер за прибирането на пищова след нужната употреба....
Коментар
Коментар