If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето каза ти го - и не всеки период започва точно в началото на годината. Може да започне и април например, практически всеки работен ден... Нашият започна средата на декември 2012, когато индекса направи 4% за 2 седмици, а цялата останала година беше направил 3%...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Ами освен да ти го повторя пак... Тази година на растеж ВЕЧЕ я имаше. Това бе годината 2012! И сега следват нови 4 години на падеж.
До октомври 2012 борсата нямаше ръст. Нали се сещаш, че трендовете не се делят на години - ето точно тази година ръст, тази спад. От декември 2012 започна ръста - ти на 1 месец ръст 1 година ли му викаш ??? А бе какво се занимавам.
не е препоръка
Фори, днес златото е надолу. Чакаме те да се похвалиш как си скъсил балонерите на БФБ и си накупил физическо злато на промоция. Другото е само лалане. Уж са ти скъпи акциите пък не скъсяваш. Мен са ме учили, че трябва да съдя хората по делата а не по думите им.
И аз мога да ти покажа години на "растеж" на бфб-то след срива от 2008 г. Но с това, според твоята логика, само ще ти покажа, че 2013 г е година на падеж след като 2012 г. е била година на растеж...
Това е според твоята логика, която е доста изкривена и не разбирам.
Според моята логика ще има поне една година растеж поне една, след като пазарът е изгубил 86% от стойността си за 4 години. Ако искаш го приеми за корекция - може и да продължи да пада, от къде да знам. Но сега ще расте!! Това ми е логиката. Явно ти мислиш, че пазарът ще започне да пада. Ок айде да видим какво ще стане...
не е препоръка
Ето ти графика - след като Японският индекс Никей 225 се срива
И аз мога да ти покажа години на "растеж" на бфб-то след срива от 2008 г. Но с това, според твоята логика, само ще ти покажа, че 2013 г е година на падеж след като 2012 г. е била година на растеж...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Не, това е графиката на турския индекс За това казах на нещо по-близо
Икономиките на Турция и България ги делят светлинни години. Не може да става въпрос за сравнение. Неприятно ми е, но трябва да си призная, че няколко от най-стабилните предприятия в България работят благодарение на турски инвестиции и турско управление. Работать надо, работать..
Коментар