IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    това е само началото...мечки дебнат
    единствено неохим заради ниската цена на газа трябва да расте
    Тоз флагман няма ли да думне един салют за ЧНГ?

Коментар

• това е само началото...мечки дебнат
      единствено неохим заради ниската цена на газа трябва да расте

Коментар

• явно ще откриваме с АТЕРА))
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Нещо слабо откриваме ловния сезон
          Абе може и да е за добро.. Че миналата година - юруш на маслините първите 2-3 месеца и после...

Коментар

• Нещо слабо откриваме ловния сезон

Коментар

• Мисля си, че срещата на ЕЦБ и евентуалното стартиране на изкупуване на държавни облигации би могло да бъде искрата за възходящ импулс... да видим какво мисли Пазара по въпроса
              Keep going ...

Коментар

• След празнично ще бием рекорда по нисък оборот.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Ще има молитви за милост към небесата в стил средновековен монах по време на чума.

Няма препоръка.
                  Ще ще,ама няма да е тази година.

Коментар

• Брей то всичко станало оптимист,вече и оная ГМО" мечка" от Чикаго нещо млъкна и не
                    се обажда.

Коментар

• хайде нова година, нов късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Започваме седмицата с евро на 9-годишно дъно под 1,20 и петрола на 5,5-годишно дъно при 51,50 /crude/ долара
                        И избори в Гърция на 25.01

Коментар

• те пък едни бикове....то пък една търговия

Коментар

• Аз също съм оптимист петрола пада, лихвите падат, долара расте, пуснаха еврофондовете. Ще има сътресения покрай опитите да се изхвърли ДПС структурата от властта, но всеки успех в това тежко начинание ще добавя към дългосрочният фундамент на пазара. Затова съм склонен да приема волатилността причинена от леки текущи сътресения породени от съпротивата на мафията. Нещата продължават да изглеждат по-скоро позитивни. Влиянието на гръцката и руската трагедия няма да е голямо.
                            Към момента ръста на БВП е 1,5 процента. Спада на лихвите ще стимулира инвестициите и потреблението. Високият долар и ниският петрол ще подобрят нетният износ. Когато ръста на БВП мине три процента ще се появят и чуждестранните инвеститори. Единственото лошо нещо на ниският петрол е, че сваля инфлацията и още известно време ще сме в дефлационна фаза.

Коментар

• Успех Бикове!!!

Коментар

• Време е за шоу

Коментар

Working...
                                X