Първоначално изпратено от swot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо слабо откриваме ловния сезон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЩе има молитви за милост към небесата в стил средновековен монах по време на чума.
Няма препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗапочваме седмицата с евро на 9-годишно дъно под 1,20 и петрола на 5,5-годишно дъно при 51,50 /crude/ долара
Коментар
-
Аз също съм оптимист петрола пада, лихвите падат, долара расте, пуснаха еврофондовете. Ще има сътресения покрай опитите да се изхвърли ДПС структурата от властта, но всеки успех в това тежко начинание ще добавя към дългосрочният фундамент на пазара. Затова съм склонен да приема волатилността причинена от леки текущи сътресения породени от съпротивата на мафията. Нещата продължават да изглеждат по-скоро позитивни. Влиянието на гръцката и руската трагедия няма да е голямо.
Към момента ръста на БВП е 1,5 процента. Спада на лихвите ще стимулира инвестициите и потреблението. Високият долар и ниският петрол ще подобрят нетният износ. Когато ръста на БВП мине три процента ще се появят и чуждестранните инвеститори. Единственото лошо нещо на ниският петрол е, че сваля инфлацията и още известно време ще сме в дефлационна фаза.
Коментар
Коментар